Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اراک - ايرنا - استاندار مرکزي گفت: ذحيره محصولات توليدي ايرالکو بايد براي رفع مشکلات نقدينگي به واحدهاي صنعتي پايين دستي که به اين مواد اوليه نياز دارند، عرضه شود.

به گزارش ايرنا، سيد «علي آقازاده » عصر روز شنبه در نشست ستاد تنظيم بازار استان مرکزي، افزود: حدود 90 واحد صنعتي زير دستي استفاده کننده محصولات ايرالکو هستند که بايد توليدات اين شرکت با نظارت جدي بين آن ها عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: بيش از يک ماه است که محصولات توليدي ايرالکو ذخيره شده و اين شرکت با بحران نقدينگي مواجه است.
استاندار مرکزي ادامه داد: اين درشرايطي است که مجموعه واحدهاي پايين دستي ايرالکو که از محصولات اين شرکت مادر تخصصي به عنوان مواد اوليه استفاده مي کنند نيز در شرف مشکلات توليد و کارگري قرار دارند.
آقازاده اظهار داشت: تلاش براي قطع واسطه ها به کار گرفته شده و اجازه سوء استفاده در اين زمينه داده نمي شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع استانداري مرکزي نيز در اين نشست گفت: بررسي قيمت عرضه آلومينيوم به خارج از بورس نيازمند تشکيل کميته اي متشکل از سازمان صنعت، معدن و تجارت، تعزيرات حکومتي، اداره کل اطلاعات، دادگستري، دفتر امور اقتصادي استانداري و شرکت ايرالکو است.
«سعيد فرخي» افزود: گزارش هاي مربوط به احتکار و اختفا بايد توسط تعزيرات حکومتي اعلام شود و زماني که به قطعيت رسيد اعلام عمومي شود.
وي بيان کرد: نظارت بر بخش هاي مختلف بازار، توليد، توزيع و مصرف در استان با جديت دنبال مي شود و بايدتلاش ويژه اي صورت گيرد تا سهميه گوشت وارداتي استان مرکزي افزايش يابد.
مديرعامل شرکت ايرالکو نيز در اين نشست گفت: 20 روز است که دستورالعمل چگونگي عرضه کالا در بورس اعلام نشده است.
« احمد مجيدي» افزود: ايرالکو موظف به عرضه توليدات خود در بورس است و بايد از مجاري قانوني در خصوص دستوالعمل عرضه محصولات پيگيري شود.
مجيدي بيان کرد: مطالبات چهارماه گذشته اين شرکت به 500 ميليارد ريال رسيده و اجازه ندادن ورود محصولات توليدي ايرالکو به بورس تامين مواد اوليه و نقدينگي را براي اين شرکت با مشکلات زيادي همراه کرده است.
مجيدي بيان کرد: يک کشتي مواد اوليه اين شرکت از کشور چين روي آب است که به محض رسيدن ببايد مبالغ آن پرداخت شود.
وي گفت: قراردادهايي براي تامين برخي ديگر از مايحتاج توليد اين شرکت در ماه هاي آينده منعقد شده که بايد نقدينگي آن ها تامين شود.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزي نيز در اين نشست گفت: 255 گزارش نظارتي در مردادماه پارسال در اين استان صورت گرفته که اين رقم در مردادماه امسال به 851 مورد رسيده است.
«محمدرضا حاجي پور» افزود: 60 انبار اين استان در مردادماه امسال مورد بازرسي قرار گرفته که چندين پرونده تخلف نيز در اين راستا تشکيل و به تعزيرات حکومتي ارجاع شده است.
در نشست ستاد تنظيم بازار استان مرکزي در خصوص وضعيت افزايش و کاهش 60 قلم کالا استان مرکزي در مدت يک هفته گذشته بحث و تبادل نظر شد.
استان مرکزي با 12 شهرستان داراي بيش از يک ميليون و 400 هزار نفر جمعيت است.
3005/6013/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۱۱۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان گفت: در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵ میلیون دلار محصولات صنایع دستی استان به خارج از کشور ارسال شد، که این میزان در مقایسه با صادرات هفت میلیون دلاری سال ۱۴۰۱، رشد دو برابری داشته است.
نورالله عبداللهی با بیان اینکه این آمار صادراتی جدا از ارسال شخصی هنرمندان است، افزود: دست بافته‌های داری، سفال، قلمکار و محصولات چوبی و فلزی همچون مینا از صنایع دستی است که در کشور‌های خارجی خریداران زیادی دارد.
معاون صنایع دستی و هنر‌های سنتی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اصفهان ادامه داد: آلمان، امارات متحده عربی، ترکیه، ترکمنستان، پاکستان، عراق و افغانستان از کشور‌های مقصد صادراتی گمرکی صنایع دستی استان اصفهان هستند.
به گفته مجد الدین تاج رئیس اتحادیه صنایع دستی اصفهان، استان اصفهان ۱۰۰ هنرمند شناسنامه دار فعال دارد.
استان اصفهان با داشتن یک سوم صنایع دستی جهان، مهد این هنر‌های دستی است.
۶۰۲ رشته صنایع دستی در دنیا شناسایی شده که ۲۹۹ رشته آن مربوط به ایران و از این تعداد، استان اصفهان میراث دار ۲۰۰ رشته است.
رشته‌های مینا، قلمکار، گلیم، قلمزنی، خاتم، فیروزه کوبی، منبت، خراطی و سفال از جمله صنایع دستی بومی استان اصفهان است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی  

دیگر خبرها

  • تجلیل از هنرمندان نمونه فعال در واحدهای تولیدی فعال صنایع دستی
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • دلار و سکه تا کجا کاهش پیدا می کنند؟
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه صنعت شیشه در چین
  • روند کاهشی نرخ ارز درپی شکست بازار از مرکز مبادله
  • چاپ جعبه مقوایی اختصاصی در تیراژ بالا از کجا بخریم
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • افزایش دو برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود