Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس فدراسیون کشتی گفت: هزینه برگزاری اردوها واقعا سرسام آور است، اما بودجه ما نسبت به سال قبل هیچ تغییری نکرده، لازم است که توجه ویژه ای به کشتی شود. ۱۲ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۸ ورزشی کشتی و وزنه برداری نظرات

حمید بنی تمیم در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد اعزام تیم کشتی پهلوانی به مسابقات عشایری در قرقیزستان اظهار داشت: پیش از این قرار بود تیم‌های آلیش مردان و زنان مان هم به این رقابت‌ها اعزام شوند که همانطور که اعلام شد به دلیل مشکلات مالی فقط تیم پهلوانی به قرقیزستان رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه ارز مبادله‌ای در اختیار فدراسیون کشتی قرار نمی‌گیرد، ادامه داد: برای اعزام‌های‌مان باید ارز آزاد بخریم و طبیعتا این موضوع مشکلات زیادی را برای ما ایجاد کرده، براین اساس مجبوریم با شرایطی که در خصوص دلار وجود دارد، تصمیمات جدیدی بگیریم. حقیقتا نمی‌توانم در مورد اعزام‌های پیش‌روی هیچ کدام از تیم‌های‌مان که مسابقات جهانی پیش‌رو دارند و تورنمنت‌هایی که در برنامه‌های انتخابی و آماده‌سازی آنها در نظر گرفته شده است، به صورت قطعی صحبت کنم. با توجه به وضعیت ارزی، اعزام یا عدم اعزام هیچ تیمی به تورنمنت‌های خارجی قطعی نیست.

بنی تمیم در این خصوص که برخی از رشته‌ها همچنان اردوی اروپایی برگزار می‌کنند، در حالی که کشتی چندین اعزامش را به دلیل مشکلات مالی لغو کرده، تصریح کرد: خوشحالیم که شرایط اعزام برای رشته‌های دیگر مهیاست، اما شرایط کشتی هم خاص است. هزینه‌های‌مان چند برابر شده است. نمی خواهم فدراسیون کشتی را با هیچ فدراسیون دیگری مقایسه کنم، اما همین الان حجم کار ما را ببینید که چقدر زیاد است. در حال حاضر تیم‌های نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان ما در هر دو رشته در اردو هستند. نوجوانان آزاد کار هفته گذشته جام یادگار را در اراک پشت سر گذاشتند و به همین دلیل 4 تیم در اردو بودند. روزهای پایانی همین هفته هم کشتی فرنگی جام یادگار را در سیرجان خواهیم داشت.

نایب رئیس فدراسیون کشتی افزود: هزینه برگزاری اردوها واقعا سرسام آور است، از طرفی بودجه ما نسبت به سال قبل هیچ تغییری نکرده اما در مقابل هزینه رفت وآمد و تغذیه چند برابر شده است. لازم است توجه ویژه‌ای به کشتی شود.

بنی تمیم در پاسخ به این سوال که آیا با شرایط فعلی و چند برابر شدن حجم کار و هزینه‌های فدراسیون به دلیل اینکه رشته هایی چون کشتی پهلوانی، آلیش، ساحلی و... زیر مجموعه فدراسیون کشتی قرار گرفته‌اند و ممکن است این رشته‌ها بار دیگر از فدراسیون کشتی جدا شوند، خاطرنشان کرد: واقعیتی وجود دارد و آن اینکه تفکیک این رشته‌ها از کشتی واقعا سخت است. کشتی ساحلی، پهلوانی و... باید زیر مجموعه فدراسیون باشند. به فکر جداسازی اینها نیستیم ضمن اینکه هزینه آنچنانی هم برای کشتی ندارند، فقط بحث این است که وقتی این رشته‌ها تحت پوشش فدراسیون قرار گرفتند بودجه‌ای که قبلا به آنها اختصاص پیدا می‌کرد به حساب فدراسیون واریز نشد.

انتهای پیام/

R1015135/P1015135/S3,29/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۴۴۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد

در این همایش که جواهری معاون اداره ورزش وجوانان، لشکری مسئول بسیج ورزشکاران و صباغی شهردار قزوین هم حضور داشت توسط هیئت ورزش پهلوانی و زورخانه‌ای استان حرکات نمایشی ورزش زورخانه‌ای اجرا شد. در همایش امروز به مناسبت 17 شوال روز ورزش پهلوانی تعداد 13 مرشد و 50 ورزشکار استان قزوین ورزش های نوین زورخانه ای را به نمایش گذاشتند.

اولین زورخانه قزوین جنب دروازه درب کوشک قزوین با نام «زوارخانه» بیش از 600 سال پیش احداث شده و محلی برای استراحت و اسکان مهمان‌هایی بوده که قصد ورود به محوطه شهر قزوین داشتند. پهلوانان شهر قزوین با این پیش‌قراولان و مهمان‌ها در این محل زورآزمایی کرده و کشتی می‌گرفتند تا به اصطلاح ضرب شستی به مهمان نشان دهند که بعدها نام این محل به زورخانه تغییر پیدا کرد. از قدیمی‌ترین زورخانه‌های فعال قزوین می‌توان به زورخانه باباشاهوردی واقع در خیابان امام خمینی انتهای بازار علافها، زورخانه نائب صدر واقع در خیابان شهدا و زورخانه آقای خیرخواه در خیابان طالقانی اشاره کرد.

امیر خسته بند رئیس هیئت پهلوانی و زورخانه‌ای استان قزوین و مسئول مسابقات کشوری در حاشیه این مراسم گفت: هماکنون در استان قزوین 11 زورخانه وجود دارد و اولین آکادمی ورزش زورخانه ای، در زورخانه شهید رجایی قزوین به ثبت رسیده است. همچنین استان قزوین در ردیف استان‌هایی است که بیشترین آمار نونهال و نوجوان ورزشکار در این رشته را در اختیار دارد.

خسته بند تصریح کرد: در سطح کشوری با توجه به تعداد مسابقاتی که برگزار می‌شود، جایگاه شاخصی داریم و عنوان دار هستیم و 10 نفر از ورزشکاران نیز عضو تیم ملی هستند. در حال حاضر 300 ورزشکار بیمه شده و 126 ورزشکار نونهال و نوجوان وجود دارد که در آکادمی شهید رجایی تمرین می‌کنند.

خسته بند در خصوص این رشته نیز گفت: امسال با تعامل نزدیک که با اداره آموزش و پرورش صورت گرفت، تصمیم گرفته شد که این رشته به دانش آموزش داده شود و شروع به آموزش ورزش زورخانه‌ای و مرشدی دانش آموزان در مدارس انجام شد وبه نتایج مثبتی دست پیدا خواهد کرد.

خبرنگار: حدیثه کاظمی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228597 برچسب‌ها ورزش وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • فرهنگ و هنر در بخش دوم لایحه بودجه ۱۴۰۳
  • بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در بخش فرهنگ و هنر
  • بدرقه ساحلی بازان زیر ۱۹ سال والیبال به مسابقات آسیایی
  • همایش بزرگ هفته فرهنگ پهلوانی در قزوین برگزار شد
  • جلسه فوتسال و فوتبال ساحلی AFC با ریاست مهدی تاج
  • انتقاد ملی‌پوش بوکس از«تبعیض فدراسیون» و«رفتار عجیب فونتانا»
  • تکذیب اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک توسط فدراسیون ورزش‌های دانشگاهی
  • تکذیبه تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان
  • تشکیل و اعزام تیم ملی فوتبال دانشجویان به بلژیک صحت ندارد