Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از یورونیوز، موج جدید پناهجویان افغان به چالشی جدید برای مقامات ترکیه تبدیل شده است. صدها پناهجو در پارک‌های شهر آنکارا در ترکیه روی زیرانداز یا جعبه‌های مقوایی روزگار می‌گذرانند. آنها پناهجویان سوری نیستند بلکه از افغانستان به قصد مهاجرت به اروپا آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر بیش از سه میلیون پناهجوی سوری و صدها هزار پناهجوی عراقی به ترکیه پناه بردند. اما در ماه‌های اخیر این کشور شاهد حضور تعداد زیادی از افغان‌هاست که به قصد پناهندگی و یا ساختن زندگی بهتر، از خشونت ناشی از درگیری‌ میان طالبان و دولت افغانستان گریخته‌اند.

به گفته وزارت کشور ترکیه از ماه ژانویه تا اوت سال ۲۰۱۸ میلادی نزدیک به ۶۲ هزار مهاجر افغان وارد این کشور شدند که در مقایسه با ۴۵ هزار پناهجو در سال گذشته میلادی، افزایش چشمگیری داشته است.

این پناهجویان در ماه اوت امسال به دلیل تعطیلات عید قربان در ترکیه موفق به ثبت درخواست خود نشده و بنابراین مجبور به سکونت در پارک‌های آنکارا شده‌اند. نداشتن سرپناه و چادر در گرمای تابستان و عدم دسترسی به آب آشامیدنی از جمله مشکلات این پناهجویان است. موج جدید پناهجویان افغان در ماه‌های آغازین سال جاری میلادی نیز قابل پیش بینی بود زیرا تنها در چند ماه اول سال ۲۰۱۸ نزدیک به ۳۰ هزار افغان وارد ترکیه شدند.

آنکارا با هماهنگی دولت افغانستان بسیاری از این پناهجویان را به کشورشان بازگرداند. سازمان عفو بین الملل در ماه آوریل اعلام کرد که دولت ترکیه ۷ هزار و ۱۰۰ پناهجوی افغان را از کشور اخراج کرده است.

به گزارش کمیساریای عالی امور پناهندگان سازمان ملل، افغان‌ها با ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار پناهجو در سال ۲۰۱۷ دومین جمعیت پناهجویان جهان را در مقایسه با ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار پناهجوی سوری تشکیل می‌دادند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بحران پناهجویان بحران انسانی ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری رسمی عربستان سعودی (واس)، وزیران خارجه عربستان سعودی، امارات متحده عربی، قطر، مصر، اردن و دبیر کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین در شهر ریاض پایتخت عربستان سعودی نشست مشورتی درباره تحولات غزه برگزار کردند.

بر اساس این گزارش، در نشست وزیران گروه عربی بر ضرورت پایان دادن به جنگ در غزه تاکید شده است.

در این نشست، وزرای کشورهای عربی مذکور همچنین بر لزوم رفع تمامی محدودیت‌ها برای ورود کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه تاکید کردند و درباره عواقب اقدامات غیر قانونی رژیم صهیونیستی در کرانه باختری و قدس اشغالی هشدار دادند.

به گزارش ایرنا، پس از گذشت ۲۰۴ روز از تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به غزه، این رژیم روزبه‌روز بیشتر در بحران‌های داخلی و خارجی خود فرومی‌رود.

این رژیم طی این مدت دستاوردی غیر از جنایت، قتل‌عام، ویرانی، جنایت‌های جنگی، نقض قوانین بین‌المللی، بمباران نهادهای امدادرسان و قحطی و گرسنگی در این منطقه نداشته است.

رژیم صهیونیستی این جنگ را بدون در نظر گرفتن هر دستاوردی در آینده، باخته و حتی پس از ۲۰۴ روز نتوانسته گروه‌های مقاومت در یک منطقه کوچک را که سال‌ها در محاصره است، به تسلیم وادارد و حتی همراهی افکار عمومی جهانی را به‌ خاطر ارتکاب جنایت‌های آشکار در غزه، از دست داده است.

دیگر خبرها

  • بازداشت پناهجویان در انگلیس برای اخراج به روندا
  •  عدم اجرایی شدن کامل طرح تفکیک زباله از مبداء چالشی بزرگ است
  • نشست مشورتی مقامات ۶ کشور عربی درباره تحولات غزه
  • چالشی به نام بلاتکلیفی جاده سلامت در بجنورد
  • اعتراض پناهجویان افغانستانی در اندونزی
  • اعتراض پناهجویان افغان به سرگردانی چندین ساله در اندونزی
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • تمدید ۲ ماهه کارت «پی‌.او‌.آر» پناهجویان افغان در پاکستان
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات سازمان همکاری اسلامی
  • آزادی ۶۳ پناهجوی افغان از بازداشت پلیس در پاکستان