Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک های علمی از 12 تا 14 شهریور امسال در اصفهان برگزار شد و حدود 500 شرکت کننده از 50 کشور در آن حضور داشتند که افزون بر 150 نفر از آنها، مدعوین کشورهای خارجی بودند.
مدعوین خارجی این کنفرانس را رییسان و کارشناسان پارک های علمی 50 کشور دنیا تشکیل می دادند که نمایندگان بخش توسعه و فناوری کشورهای خود بودند و برای تبادل دانش و تجربه با مسوولان و کارشناسان پارک های علمی ایران به اصفهان سفر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مراسم افتتاحیه این کنفرانس با حضور مقامات عالی رتبه ایران از جمله وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و همچنین رئیس و دبیرکل انجمن جهانی پارک های علمی و سفرای بیش از 30 کشور برگزار شد که خود گویای اهمیت و جایگاه بین المللی این گردهمایی است.
به گفته رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در این شرایط که تنگناهای مختلفی به صورت ناجوانمردانه در حال تحمیل شدن به کشورمان است، حضور نمایندگان 50 کشور دنیا در کنفرانس بین المللی پارک های علمی اصفهان، موفقیت بزرگی برای ایران محسوب می شود.
مهدی ابطحی در گفت و گو با ایرنا با بیان اینکه مدعوین خارجی برای تعامل و تبادل نظر درباره نحوه اداره پارک های علمی، چالش های مشترک و همکاری های بین المللی در جهت رشد اقتصاد دانش بنیان به کشورمان سفر کردند، افزود: این مشارکت بزرگ بین المللی، نشان داد که ایران منزوی نیست و پیوسته راه توسعه خود را ادامه می دهد و دنیا نیز ایران را در این جهت یاری خواهد کرد.
وی با اشاره به مذاکره های چهره به چهره در این کنفرانس، تاکید کرد: در این مذاکره ها، روابط بین پارک های علمی کشورمان با خارج از کشور عمیق تر شد و جهانیان به ظرفیت بالای ایران در زمینه نوآوری آشنا شدند.
ابطحی با تاکید بر اینکه بسیاری از مدعوین خارجی کنفرانس برای سفر دوباره به کشورمان و گسترش روابط بین المللی اعلام آمادگی کردند، گفت: مدیران بخش های دولتی و خصوصی کشورمان نیز باید تلاش کنند، نگرانی های موجود از جمله در بخش اقتصادی را با قابلیت و رویکرد نوآوری برطرف کنند.

*** 220 مذاکره بین رییسان پارک های علمی دنیا
در این کنفرانس زمینه تبادل نظر میان پارک ‌های علم و فناوری جهان فراهم شد و به گفته دبیر کنفرانس، در طول برگزاری این رویداد بین المللی حدود 220 مذاکره بین رئیسان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان و پارک های علم و فناوری ایران و دیگر کشورها صورت گرفت.
حسن خاکباز با بیان اینکه 80 درصد این مذاکره ها بین نمایندگان پارک های علمی ایران با دیگر کشورها و 20 درصد مذاکره ها بین نمایندگان پارک های علمی کشورهای خارجی انجام شد، افزود: این مذاکره ها درباره جذب سرمایه گذار، صادرات تولیدات شرکت های دانش بنیان، تبادل تجربه برای راه اندازی مراکز رشد و پارک های علمی و چگونگی فعال کردن شرکت های دانش بنیان در سطح بین الملل انجام شد.
وی گفت: در جریان این مذاکره ها، تفاهم نامه هایی نیز منعقد شد که از جمله آنها می توان به 2 تفاهم نامه همکاری بین شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با پارک های علمی آتلانپُل (Atlanpole) فرانسه و بارسلونای اسپانیا اشاره کرد.
وی تاکید کرد: برگزاری کنفرانس جهانی پارک های علمی در اصفهان، امنیت و ظرفیت بالای ایران در بخش علم و فناوری را برای مدعوین خارجی به تصویر کشید.
خاکباز با اشاره به حضور رییسان پارک های علم و فناوری استان های کشور در سی و پنجمین کنفرانس بین المللی پارک های علمی، افزود: 15 پارک علم و فناوری ایران و چهار پارک علمی خارجی در نمایشگاه این کنفرانس غرفه داشتند و دستاوردهای خود را به شرکت کنندگان داخلی و خارجی معرفی کردند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین، پرچم نمادین سی و ششمین کنفرانس بین المللی پارک های علمی به رییس پارک فناوری آتلانپل فرانسه که میزبان دوره بعدی این رویداد در سپتامبر سال 2019 میلادی است، تقدیم شد.
خاکباز با اشاره به اینکه پارک‌ های علمی کشورهای اسلونی، مکزیک و اسپانیا نیز نامزدهای میزبانی برگزاری سی و هفتمین کنفرانس جهانی پارک ‌های علمی و مناطق نوآوری در سال 2020 میلادی بودند، اضافه کرد: با رای‌ گیری نهایی در نشست مجمع عمومی انجمن جهانی پارک های علمی (IASP) در اصفهان، پارک فناوری 'کارتوخا' در اسپانیا به عنوان میزبان این رویداد انتخاب شد.
رییس انجمن جهانی پارک های علمی(IASP) نیز در گفت و گو با ایرنا با اظهار خرسندی از برگزاری سی و پنجمین کنفرانس بین المللی پارک های علمی در اصفهان، این رویداد را در سطح گردهمایی بزرگ جهانی ارزیابی و تاکید کرد که بانوان ایرانی حضور فعال و چشمگیری در این همایش داشتند که بازتاب جهانی خوبی خواهد داشت.
جوزف پیکه (Josep Pique) همچنین با بیان اینکه پارک های علم و فناوری ایران از لحاظ کمی و کیفی از جایگاه بالایی در بین کشورهای دنیا برخوردارند، افزود: ایران از لحاظ تعداد پارک های علمی با کشورهایی مانند برزیل، اسپانیا و چین برابری می کند و این به معنای فعال بودن تولید علم و فناوری و اقتصاد دانش بنیان در این کشور است.
سی و پنجمین کنفرانس جهانی پارک های علمی دوشنبه هفته جاری به مدت سه روز ( 12 تا 14 شهریور ) به میزبانی جمهوری اسلامی ایران و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در مهمانسرای عباسی این شهر برگزار شد.
تعداد مراکز رشد فناوری کشور در سال 1391 حدود 131 مرکز بوده که در پایان سال 1396 به 193 مرکز رشد افزایش یافته است.
تعداد پارک‌ های علم و فناوری کشور نیز از 31 پارک در سال 91 به 43 پارک در سال 1397 افزایش یافته است که این مراکز، کانون اصلی رشد و توسعه شرکت‌ های دانش‌ بنیان هستند.
تعداد شاغلان فعال در شرکت‌های دانش‌ بنیان از 19 هزار نفر در سال 1391 به بیش از 42 هزار نفر در سال 1397 افزایش یافته است.
گ/3011 / 2093
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: رفع حصر لایحه شفافیت ایران برزیل علوم تحقیقات و فناوری فناوری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری رفع حصر لایحه شفافیت امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۴۹۳۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پارک فناوری پردیس، سجاد عباسی فشمی مدیرکل ترویج و توسعه پارک فناوری پردیس با اشاره به برگزاری ایستگاه کار در نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ گفت: با توجه به تجربه موفق برگزاری ایستگاه کار در نمایشگاه اینوتکس، این رویداد برای اولین بار در نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ با هدف معرفی نیروی مستعد جویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث که در حقیقت بهترین‌ها و برترین‌های این صنعت هستند، اجرا خواهد شد.

وی افزود: در ماه‌های گذشته و با همکاری دانشگاه‌های مطرح کشور، فرایند دریافت رزومه از فارغ‌التحصیلان یا دانشجویایی که در ترم‌های پایانی حوزه‌های مرتبط با صنایع سلامت یا تجهیزات پزشکی مشغول به تحصیل هستند، جهت تصدی چندین موقعیت شغلی مورد نیاز زیست بوم انجام شده و تاکنون صدها رزومه به دست ما رسیده که بررسی‌های اولیه و غربال آن در حال انجام است.

عباسی فشمی ادامه داد: از دیگر برنامه‌های ایستگاه کار، رویداد صدف جاب میت خواهد بود. هدف صدف جاب میت ارتباط و اتصال بین صنعت، دانشگاه و فناوری است، به نحوی که مصاحبه‌های استخدامی افراد و شرکت‌های حاضر در نمایشگاه در محل نمایشگاه انجام خواهد شد.

مدیرکل ترویج و توسعه پارک فناوری پردیس گفت: در ایام برگزاری نمایشگاه بازدیدکنندگانی که در قالب فردی یا در گروه‌های دانشجویی از ایستگاه کار بازدید می‌کنند، می‌توانند رزومه خود را برای سامانه صدف ارسال کنند. اما تنها تفاوت فرایند آنان این است که غربالگری و هماهنگی جلسات آنها پس از اتمام نمایشگاه اجرا خواهد شد. همچنین در محل غرفه برای افرادی که می‌خواهند تحصیلات دانشگاهی در حوزه سلامت داشته و هنوز مردد به انتخاب رشته هستند و نیز دانشجویانی که در ترم‌های ابتدایی هستند، مشاوره‌های شغلی و منتورینگ در نظر گرفته شده است.

به نقل از پارک فناوری پردیس، کارفرمایان و کارجویان تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، دارویی و آزمایشگاهی می‌توانند به سامانه صدف به نشانی iranhealth۲۰۲۴.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6090208 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ادعای معاون رئیسی درباره مهاجرت ایرانیان | چرا پلیس وارد بحث مهاجرت شد؟
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • پیام مقاومت مردم یمن را در نمایشگاه کتاب تهران به دنیا مخابره می‌کنیم
  • معاون علمی رئیسی: افرادی که از کشور خارج می‌‎شوند با منِ نوعی مشکل دارند نه با ایران
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • این رویداد در خدمت ایجاد مشارکت میان جامعه پژوهشگران برگزار شد
  • حمایت معاونت علمی از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران