Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ مراد علی تاتار صبح دوشنبه در نشست با هیات عراقی به سرپرستی رئیس اداره گرمیان اقلیم کردستان عراق در محل پایانه مرز رسمی پرویزخان، افزود: پرویزخان یکی از بزرگترین مرزهای صادراتی ایران با کشور عراق است که به منظور رونق هرچه بیشتر آن و تسهیل در امر صادرات کالا، برای تقویت نقاط قوت و حل مشکلات موجود در مرز در کمترین زمان ممکن تلاش می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: اگر مشکلات موجود در مرز برطرف نشود نمی توانیم شاهد افزایش صادرات و واردات باشیم از این رو تلاش می کنیم که با پیگیری مسایل و مشکلات، شرایط را برای تسهیل در مبادلات تجاری و اقتصادی هموار کنیم.
نماینده عالی دولت در قصرشیرین در ادامه بر تعیین نمایندگانی از طرف ایران و عراق برای ایجاد هماهنگی بیشتر و حل مشکلات به صورت روزانه به منظور سامان دهی و جلوگیری از رکود کاری تاکید کرد.
مانیفستی شدن اظهارنامه کالاهای صادراتی، اتخاذ تمهیدات لازم از سوی طرف عراقی برای جلوگیری از اعتصاب رانندگان آن ها و پیشگیری از رکود کاری در مرز، اطلاع رسانی در خصوص کالاهای مرجوعی به ایران با ذکر دلایل ارجاع، تسریع در صادرات تره بار، دیپ گیری باک کامیون های عراقی در هنگام خروج از مرز رسمی پرویزخان به عراق، برگزاری نشست های مرزی ماهیانه در مرز پرویزخان با شرکت مسئولان ذیربط و هیات ایرانی با مسئولیت فرماندار قصرشیرین و همتای عراقی از دیگر مواردی بود که تاتار به آن ها اشاره کرد.
رئیس اداره گرمیان اقلیم کردستان عراق نیز در این نشست گفت: مرز رسمی پرویزخان مهمترین مرز جمهوری اسلامی ایران با اقلیم کردستان عراق است که مزیت های زیادی برای مردم 2 کشور دارد از این رو باید از تمام ظرفیت های آن باید به شکل مطلوب استفاده کرد.
عبدالله نوری عبدالله افزود: مشکلات موجود در مرز باید با همکاری ایران و عراق در کمترین زمان ممکن حل شود و برای این امر ما آمادگی داریم تا هر زمان که نیاز باشد با طرف ایرانی برای حل مشکلات و مسایل مرزی نشست برگزار کنیم.
وی اظهار داشت: تداوم نشست های مسوولان 2 طرف ایران و عراق علاوه بر کاهش مشکلات موجود، در روان سازی صادرات کالا از مرز رسمی پرویزخان نیز بسیار موثر است.
رئیس اداره گرمیان اقلیم کردستان عراق در صدر هیاتی به منظور بررسی مشکلات مرز پرویزخان و روان سازی صادرات کالا روز دوشنبه با فرماندار و مسئولان دستگاه های اجرایی ذیربط در محل بازارچه پرویزخان شهرستان قصرشیرین دیدار کرد.
شهرستان مرزی قصرشیرین در غرب استان کرمانشاه با 186 کیلومتر مرز مشترک با عراق یکی از مهمترین شهرهای غرب کشور برای توسعه روابط اقتصادی با این کشور و اقلیم کردستان است که با داشتن 2 مرز رسمی پرویزخان و خسروی اکنون به مرکزی برای فعالیت های مهم اقتصادی، صادرات و واردات کالا به این کشور همسایه تبدیل شده است.
اکنون روزانه به طور میانگین 800 تا یک هزار دستگاه کامیون حامل کالاهای صادراتی از جمله میوه و تره بار، خشکبار، لوازم و مصالح ساختمانی، لوازم خانگی و دیگر کالاهای مورد نیاز مردم عراق و اقلیم کردستان از مرز پرویزخان صادر می شود.
همچنین در این مرز روزانه به طور متوسط 500 دستگاه تانکر ترانزیت سوخت ایرانی و عراقی از مبدا اقلیم کردستان به مقصد بنادر جنوبی کشورمان وارد خاک ایران اسلامی می شود.
بیشترین حجم مبادلات اقتصادی به کشورعراق معادل 54 درصد کالاهای صادراتی کشورمان (یک هزار و 500 کامیون صادراتی و ترانزیتی) از مرز رسمی پرویزخان به عراق صادر می شود ضمن اینکه این مرز به عنوان فعال ترین مرز کشور شناخته شده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرز رسمی پرویزخان ایران و عراق صادرات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۸۶۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالرضا پورذهبی ظهر یکشنبه در دیدار مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی استان اظهار کرد: باید مشکلات کارگران به ویژه افرادی که در حوزه ساختمانی مشغول کار هستند سریع‌تر و با کیفیت‌تر، پیگیری و برطرف شود.

وی افزود: پرداخت سریع کارهای رفاهی و تسهیلات مربوط به قشر کارگر باید مورد توجه و اولویت باشد چرا که کارگران دائم در حال فعالیت هستند و ولی نعمت ما محسوب می‌شوند.

نماینده ولی فقیه در کردستان ضمن تقدیر از زحمات کارگران و تلاش‌های شبانه‌روزی آنها بیان کرد: فعالیت‌های اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان نیز ارزشمند است.

حجت‌الاسلام پورذهبی تصریح کرد: اینکه کارگران به حق خودشان رسیده باشند، چنین موضوعی از واقعیت دور است اما تلاش دولت این است حق و حقوق کارگران ادا شود.

وی بر تلاش بیشتر تشکل‌های کارگری و کارفرمایی تاکید کرد و گفت: اصل در اداره کل تعاون، خدمت به مراجعه کنندگان باشد؛ همچنانکه تاکنون همینگونه بوده و باید این خدمات ارتقا یابد.

نماینده ولی فقیه در کردستان اضافه کرد: کار کردن امری مقدس و مجاهدت در راه خداست و مسؤولان مشکلات قشر کارگری را باید احصا و به دنبال رفع آن باشند

کد خبر 6091106

دیگر خبرها

  • سنگ‌اندازی واشنگتن در توافق راهبردی عراق و ترکیه
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • مسوولان مشکلات قشر کارگری را احصا و رفع کنند
  • انتشار تصاویر حمله پهپادی به میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • تصاویر حمله پهپادی به یک میدان گازی در سلیمانیه عراق
  • نیروهای ارتش ترکیه مورد حمله عناصر «پ.ک.ک» قرار گرفتند
  • تداوم عقب‌نشینی نرخ ارز در بازار غیر رسمی/ قیمت دلار به کانال ۵۰ هزار تومان بازمی‌گردد؟
  • لحظۀ حملۀ پهپاد ناشناس به میدان گازی کورمورِ کردستان عراق
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • نظر رهبر انقلاب درباره اهمیت تاریخی و راهبردی علمیات وعده صادق