Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس، فرج‌الله رجبی رئیس سازمان نظام مهندسی کشور در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه سازمان نظام مهندسی از شفافیت و افزایش نظارت بر مهندسان ناظر استقبال می‌کند، اظهار کرد: وزیر راه و شهرسازی باید مطابق حوزه اختیارات خود بر روی سازمان نظام مهندسی نظارت و مداخله کند.

وی ادامه داد: وزیر راه و شهرسازی و معاونان وی باید به جای پرداختن به حواشی و شایعات با عدد، رقم و مدرک اتهامات وارده به این سازمان را ثابت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور تأکید کرد: هم اکنون عملکرد نظام مهندسی در حوزه نظارت، مدیریت و اجرا بسیار خوب است، همچنین در حوزه طراحی ساختمان و حوزه آموزش و تربیت نیروی متخصص اقدامات خوبی انجام داده است.

وی بیان کرد: سازمان نظام مهندسی در تلاش است با تقویت بخش نظارت بر ابلاغیه‌ها، حقوق از دست رفته بخش مهندسی را احیا کند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور از دستگیری عوامل اختلاس جدید نظام مهندسی خبر داد و گفت: سازمان نظام مهندسی و دستگاه‌های نظارتی به موقع متوجه این اختلاف شدند و تمامی عوامل درگیر در این بخش دستگیر شده‌اند.

رجبی با بیان اینکه متأسفانه مداخله بی‌ربط وزارت راه و شهرسازی و ساقط کردن اعتبار پروانه رئیس سابق نظام مهندسی بی‌تأثیر در این اختلاس نبوده است، تصریح کرد: در 6 ماهه آخر فعالیت هیئت مدیره نظام مهندسی، این اتفاق رخ داد و اقدامات اخیر وزیر راه شهرسازی در این اختلاس تأثیرگذار بوده است.

وی با اشاره به انتخابات اخیر نظام مهندسی استان تهران، گفت: تمامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت راه و شهرسازی صحت و سلامت انتخابات را بر عهده دارند و سعی خواهیم کرد این انتخابات بدون مشکل برگزار شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشور تصریح کرد: اخیرا نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی ارسال کردم و در آن نامه برخورد قاطعانه با عوامل سلیقه‌ای در حوزه وزارت راه و شهرسازی با نظام مهندسی را درخواست کردم.

رجبی با اشاره به اینکه علاوه بر نظارت بر ساختمان‌ها راهکارهای دیگری برای کاهش امضا فروشی در حوزه نظام مهندسی وجود دارد، گفت: ارائه شیوه نامه‌های سلیقه‌ای و دخالت‌های دستگاه‌های نظارتی نه تنها امضا فروشی را کاهش می‌دهد بلکه زمینه ساز ایجاد تفرقه و افزایش هزینه‌ها در این بخش می‌شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۰۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند

رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌ها با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند، به شورای اجتماعی معرفی کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهادهای مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهادها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

وی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکارهای رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی مؤثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آئین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

کد خبر 750979

دیگر خبرها

  • سومین سوگواره فرهنگی و مذهبی «نی ناله» فراخوان داد
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • خسارت ۳۹۰ میلیاردی سیل به باغات خراسان شمالی
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • اخذ سند تک برگی تمامی اراضی ملی در محدوده شهر زهک
  • متخلفان در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • نیروی زمینی ارتش ۴۶ هزار شهید تقدیم نظام کرده است
  • معیار تعرفه خدمات مهندسی نباید قیمت ماست باشد
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی