Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ربات‌های انسان‌نما، (Humanoid robot) به ربات‌هایی گفته می‌شوند که از لحاظ خصوصیت‌های ظاهری بسیار به انسان‌ها شبیه هستند. اینگونه ربات‌ها در محیط‌های انسانی و با ابزار ساخته شده توسط انسان، می‌توانند تعامل داشته باشند، برای مثال جسمی را بردارند یا در محیط ِ کار، راه بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالت کلی، ربات‌های انسان‌نما از نظر ظاهری شبیه انسان و دارای سر، دو پا و دو دست هستند،  در برخی از موارد هم این‌گونه ربات‌ها علاوه بر موارد فوق، دارای صورت، چشم و لب هم می‌باشند.

مدت زمان زیادی از ورود چاپگرهای سه‌ بعدی به دنیای تکنولوژی نمی‌گذرد اما در همین مدت، این دستگاه پیشرفت زیادی به خود دیده است. محققان دانشگاه کلمبیا به کمک چاپ‌گر سه‌بعدی یک بافت فعال مصنوعی تولید کرده اند. این بافت تولید شده از ساختار عضله تقلید می‌کند و می تواند فشار زیادی را تحمل کند.

این عضله‌‌ی مصنوعی وزنی 1000 برابر بیشتر از خود را تحمل می‌کند. ساخت این بافت مصنوعی گام بزرگی در زمینه‌ی تولید ربات‌‌های انسان‌نما است. این موضوع دقیقاً مانند اتفاقی است که در فیلم Westworld می‌افتد. این بافت مصنوعی فعال توسط مهندسان دانشگاه کلمبیا اختراع شده است. می‌توان این بافت را به وسیله‌ی دستگاه چاپ سه‌بعدی، به شکل هر ماهیچه‌ای در آورد. این بافت خودمختار نیازی به کمپرسور خارجی برای انبساط و انقباض ندارد. این ماهیچه مصنوعی در صورت گرم شدن الکترونیکی منبسط می‌شود. این انبساط 15 برابر بیشتر از ماهیچه طبیعی است.

ربات‌هایی که با مواد نرم ساخته می‌شوند، در انجام امور تعاملی با انسان موثرتر هستند. مهندسان در حال آزمایش کارکرد این ماهیچه هستند. آن‌ها آزمایش می‌کنند که آیا این ماهیچه توانایی گرفتن اشیا را دارد.

دستیابی به این موفقیت می‌تواند منجر به آینده ای شود که ساختن ربات‌های انسان‌نما عادی شود. محققان در حال حاضر قدم‌های آخر مانند چگونگی کنترل این ماهیچه با هوش‌مصنوعی را انجام می‌دهند. این بافت ساخته شده توانایی ایجاد انقلابی در زمینه ربات‌های انسان‌نما را دارد.

در ادامه فیلمی از پروسه ساخت این ماهیچه مصنوعی مشاهده می‌کنید:

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتر بخوانید: چگونه حافظه تلفن‌همراه خود را خالی کنیم؟ + آموزش تصویری

انتهای پیام/

بافت مصنوعی ماهیچه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فناوری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۰۶۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازسازمان امور دانشجویان، رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی از سوی سازمان امور دانشجویان اعلام شد. المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی در ۳ حوزه ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال، رباتیک، فناوری و نوآوری برگزار می‌شود.

ورزش‌های دیجیتال و فیجیتال در ۳ سطح /دانشگاهی، استانی و ملی/

۱- دیجیتال «فیفا۲۰۲۴، E-football»،

۲- فیجیتال «مینی فوتبال فیجیتال، مینی بسکتبال فیجیتال»

۳- حرکتی «kinect» «دوچرخه سواری، تنیس، تنیس روی میز، رزمی»

ورزش‌های رباتیک در ۲ سطح / استانی، ملی/

۱- مسابقات ربات‌های واقعی «مسابقه خودروهای خودران، مسابقه فوتبال اندازه کوچک، مسابقه دوی ربات‌های انسان نما»

۲- مسابقات شبیه سازی «مسابقه شبیه سازی فوتبال ۳ بعدی، مسابقه شبیه سازی خودروهای خودران»

۳- مسابقات لیگ نوآوری و خلاقیت «طراحی و ساخت ربات‌های صخره نورد، شناگرو ایده‌های آزاد»

فناوری و نوآوری در ورزش

۱- تحلیل های عملکردی در سطح ملی «تحلیل داوری صحنه های ورزشی، پیش بینی درصد مالکیت توپ در مسابقه، تحلیل بیومکانیکی و آسیب شناسی فعالیت ورزشی»

۲- طراحی و برنامه‌نویسی در دو سطح استانی و ملی «طراحی اپلیکیشن ورزشی، طراحی صنعتی محصول ورزش، شبیه سازی الکترونیکی ابزار ارزیابی در ورزش»

ثبت‌نام المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی با امکان ثبت نام کلیه دانشجویان از تمام رشته‌ها و دانشگاه‌های سراسر کشور از ۲۷ فروردین ماه آغاز شده است و تا ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ ادامه دارد و علاقه‌مندان می توانند با مراجعه به آدرس Setav.ir/stso نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

کد خبر 6090902

دیگر خبرها

  • ربات‌های قاتل؛ ترس از آینده هوش مصنوعی
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • ببینید l بازدید میلیونی زمین خوردن یک ربات/ انسان‌نماها زمین خوردن را تمرین می‌کنند؟
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • آسیب‌دیدگی و کشیدگی عضله محمد محبی
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رفتارهای غیرمنطقی انسان الگوی جدید هوش مصنوعی شد
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • لبخند ساختگی ما را شادتر می‌کند؟