Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، در این کنگره متخصصان سراسر منطقه و فرامنطقه، تجربیات و دانش خود را در زمینه های مختلف به اشتراک خواهند گذاشت. کنگره در سالن همایش های صدا و سیما در تهران برگزار خواهد شد.
در این رویداد چهار روزه تعدادی از وزرا، فرماندهان نظامی و تیم های بهداشت، امداد و درمان ۴۵ کشور، فرماندهان ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، معاونت و روسای ادارات کل بهداشت و درمان نیروهای مسلح، روسای آماد و پشتیبانی نیروهای مسلح و رئیس و مدیران ۵۲ بیمارستان نیروهای مسلح حضور خواهند داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزارکنندگان این کنگره پیرو فرمایش مقام معظم رهبری و در راستای حمایت از تولیدات داخلی به برپایی نمایشگاه جانبی در کنار این رویداد اقدام کرده اند.
یکی از حامیان اصلی این نمایشگاه و کنگره شرکت بازرگانی بین المللی تامین اجتماعی (شبتا) از شرکت های تابعه سازمان تامین اجتماعی است که با همکاری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری با هدف حمایت از تولیدات داخلی، شرایط حضور شرکت های دانش بنیان و استارتاپ ها را فراهم آورده است.
در این رویداد حضور این شرکت در همراهی با نیروهای مسلح (به عنوان برگزارکننده کنگره) رویکرد توسعه اقتصادی درون زا و هم افزایی بین مجموعه ها برای تسهیل فرآیند تجاری سازی تولیدات داخلی در حوزه پزشکی و تجهیزات پزشکی را به همراه خواهد داشت.
کمیته بین ‎المللی طب نظامی (ICMM) یک سازمان بین ‎دولتی است که در سال ۱۹۲۰ و پس از جنگ جهانی اول، با آشکار شدن نیاز به همکاری های نزدیک ‎تر بین بخش ‎های بهداشت و درمان نیروهای مسلح در سراسر جهان، تشکیل شد. اولین کنگره بین‎المللی طب نظامی در جولای ۱۹۲۱ در بروکسل، بلژیک برگزار شد.
در حال حاضر، این کمیته ۱۱۷ کشور عضو و ۶ کشور ناظر دارد و ۴۲ کنگره جهانی برگزار کرده است که شانزدهمین آنها در سال ۱۹۵۹ در تهران برگزار شد. همچنین، این نهاد با سازمان ‎های بین‎المللی نظیر سازمان بهداشت جهانی، کمیته بین‎المللی صلیب سرخ، سازمان جهانی سلامت حیوانات، برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز، شورای بین‎المللی ورزش‎ های نظامی، انجمن جهانی دام‎پزشکی، و انجمن جهانی پزشکی همکاری مشترک دارد.
اهداف اصلی کمیته بین المللی طب نظامی، حفظ و تقویت پیوند میان بخش ‎های بهداشت و درمان کشورهای عضو، ارتقای فعالیت های علمی، پزشکی و نظامی، شرکت کردن و پیشبرد عملیات بشردوستانه در زمینه پزشکی و نظامی است.
اولین کنگره منطقه‎ای آسیاپاسیفیک ICMM در سال ۲۰۱۰ و در کشور چین، دومین کنگره در سال ۲۰۱۲ در تایلند و سومین کنگره در سال ۲۰۱۶ در فدراسیون روسیه برگزار شد، اکنون جمهوری اسلامی ایران مفتخر است که میزبانی چهارمین کنگره آسیاپاسیفیک طب نظامی ICMM را برعهده دارد.
«افق آینده طب نظامی» به عنوان شعار کنگره انتخاب شده است و چکیده مقالاتی که محورهای اصلی شیمیایی، میکروبی، پرتوزایی، هسته‎ای، انفجاری – جنبه پزشکی این سلاح‎ ها، روان ‎شناسی و علوم شناختی در جامعه نظامی، مدیریت بحران و تروماتولوژی نظامی و آموزش طب نظامی و همکاری‌ های بین‌ المللی را دنبال کنند، مورد استقبال قرار می گیرند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کنگره طب نظامی آسیا پاسفیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۸۶۶۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود

مرتضی صانعی طاهری گفت: با اینکه هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی‌های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت‌های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

وی با تاکید بر اینکه در آینده پزشکانی موفق‌تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی فعالیت کرده و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیرپذیری رشته‌های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته‌ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته‌اند.

وی با اشاره به برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک برگزار می‌شود، افزود: یکی از محور‌های اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش‌های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته صانعی طاهری، از هوش مصنوعی می‌توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریع‌تر و دقیق‌تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویربرداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان‌ها، تصویربرداری سایر ارگان‌ها و تصویربرداری جنین می‌توان بهره گرفت.

وی ادامه داد: از دیگر کاربرد‌های هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می‌توان به وقت‌دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی‌ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رئیس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه‌های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم‌میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگترین کنگره‌های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می‌رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست‌ها و سایر رشته‌های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست‌ها، دستیاران رادیولوژی و رشته‌های مرتبط و نیز با حضور بیش از ۴۰۰ سخنران به ارایه جدیدترین دستاورد‌های علم تصویربرداری خواهد پرداخت.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی نمی‌تواند جای پزشک را بگیرد
  • هوش مصنوعی جایگزین پزشک نمی‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه امام خمینی (ره) در میان دانشگاه های کشور
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی