Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@18:26:01 GMT

پرورش گیاهان در مزرعه رباتیک در آمریکا

تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۰۶۳۷۹۲

پرورش گیاهان در مزرعه رباتیک در آمریکا

نخستین مزرعه رباتیک آمریکا به تازگی در شهر "سان کارلوس" افتتاح شده است. هدف شرکت سازنده موسوم به "آیرن اکس" (Iron Ox) از ابداع این مزرعه، تولید سبزیجات برگی مانند کاهوی رومی و کلم کالی تا ۲۶ هزار عدد در سال است.

"براندون الکساندر" (Brandon Alexander)، مدیرعامل و بنیانگذار شرکت "آیرن اکس" گفت: این پروژه، روشی کاملا متفاوت را در صنعت کشاورزی ارائه می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش‌های سنتی کشاورزی، کاشت دانه، انتظار چند ماهه و سپس برداشت محصول را در بر دارد.  

اندازه این مزرعه، ۷۴۳.۲۲۴۳ متر مربع است. اگرچه این اندازه در مقایسه با هزاران هکتار مزارع سنتی ناچیز به نظر می‌رسد، اما ممکن است با استفاده از فناوری هوشمند، محصول خروجی مزرعه، پنج برابر اندازه آن باشد.

در این مزرعه از روش آب‌کشت استفاده می‌شود که روش پرورش گیاهان بدون خاک و با استفاده از مواد معدنی مغذی محلول در آب است. مزارع آب‌کشتی برخلاف مزارع معمولی، محصولات خود را در دسته‌های عمودی و افقی پرورش می‌دهند. هر عنصر با استفاده از لامپ‌های LED و فواره‌های آب کنترل می‌شوند تا بر اندازه، بافت و دیگر ویژگی‌های محصول اثر بگذارند.  

آیرن‌اکس به جای کشاورز، یک ربات بزرگ موسوم به "آنگوس" (Angus) را به کار گرفته است. آنگوس، لوله‌های پر از آب با وزن ۸۰۰ پوند را بدون بیرون ریختن آب حرکت می‌دهد. یک بازوی رباتیک نیز، از محصولات مراقبت می‌کند.  

با استفاده از فناوری خودکار، مشتریان می‌توانند از سبزیجات برگی تازه که در همسایگی خودشان رشد کرده‌اند، استفاده کنند. از آنجا که یک مزرعه داخلی، مانند مزارع سنتی در معرض تغییرات فصلی قرار نمی‌گیرد، می‌توان از آن در سراسر سال استفاده کرد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری فناوری هوشمند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۶۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، ربات مذکور نه تنها باک خودرو را پر می کند، بلکه با کمک یک اپلیکیشن در وقت کاربر نیز صرفه جوی می کند. این اپ تضمین می کند فرد مقدار دقیق سوخت مورد نیاز برای سفرش را دریافت کند. 2 ماه قبل شرکت مذکور از برنامه پایلوت ربات سوختگیری خبر داده بود. البته توسعه این ابزار یک سال طول کشید. ربات مذکور طوری توسعه یافته تا نه تنها حافظ محیط زیست باشد، بلکه خطر بیرون ریختن سوخت نیز کاهش یابد.

هنگامیکه افراد به یکی از ایستگاه های ADNOC می رسند، می توانند نوع سوخت را انتخاب و روی یک نمایشگر لمسی یا اپلیکیشن موبایل ضربه بزنند. در مرحله بعد بازوی رباتیک با یک نازل متناسب و حسگرهایی که تضمین می کند نازل هنگام سوختگیری به طور صحیح قرار گرفته است، فرایند سوختگیری را انجام می دهند.

دوربین ها و حسگرهای مختلف فرایند سوختگیری را رصد می کنند و همزمان تضمین می شود همه فعالیت ها به طور ایمن و متناسب انجام شود. پس از پایان یافتن سوختگیری، بازوی رباتیک نازل را عقب می کشد و فرد می تواند محل را ترک کند.

کارمند رباتیک پمپ بنزین بخشی از استراتژی 5 ساله شرکت برای تضمین آن است که خودروها بهتر سوختگیری کنند.

کد خبر 6090533 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • بازار فروش گیاهان محلی زنجان در فصل بهار
  • کشاورزی در ماه و مریخ: مزرعه‌داری در ورای مدار زمین، امکان‌پذیر است
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • دو دانش آموز تویسرکانی در مسابقات روبوکاپ اول شدند
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • مسابقات رباتیک با شرکت بیش از یک هزار دانش‌آموز برگزار می‌شود
  • پای ربات‌ها به پمپ بنزین رسید
  • پمپ بنزین ابوظبی رباتیک شد
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان