Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش   گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، امید رجبی نیا با اشاره به اینکه روآر شصت و چهارمین روستای این شهرستان است که از نعمت گاز طبیعی بهرمند می‌شود گفت: تا قبل از یکماه گذشته ۶۳ روستای شهرستان سروآباد از نعمت گاز طبیعی برخوردار بودند که در فاصله کمتر از یکماه شصت و چهارمین روستای این شهرستان به مجموعه روستا‌های گازدار اضافه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای اتمام این پروژه ۵۵ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، افزود: با حمایت مسئولین و همراهی و همدلی مردم این روستا عملیات گاز رسانی به روستای روآر قبل از شروع فصل سرما به اتمام رسید و هم اکنون اهالی روستا می‌توانند از نعمت گاز طبیعی استفاده کنند.

رئیس شرکت گاز شهرستان سروآباد یادآور شد: باتوجه به اینکه بافت روستای روآر جدید است، تمام ۱۲۰ خانوار ساکن در این روستا از نعمت گاز طبیعی برخوردار خواهند شد که تاکنون ۶۵ علمک دوقلو در این روستا نصب شده است.

وی اضافه کرد: تا پایان امسال نیز پروژه گازرسانی به روستای ژیوار از روستا‌های پرجمعیت منطقه هورامان به اتمام خواهد رسید و مجموع روستا‌های بهرمند از گاز طبیعی به ۶۵ روستا خواهد رسید.

رجبی نیا اظهار داشت: عملیات گازرسانی به هشت روستای باقی مانده شهرستان سروآباد در دست طراحی است که تا پایان امسال به اتمام خواهد رسید که امیدواریم به یاری خداوند متعال و با حمایت مسئولین مجوز و تامین اعتبار این روستا‌ها در سال آینده اخذ و صادر شود.

وی افزود: برای اتمام پروژه عملیات گازرسانی به هشت روستای باقی مانده شهرستان سروآباد اعتباری حدود ۷۲ میلیارد ریال نیاز است که از محل اعتبارات منابع داخلی شرکت گاز تامین خواهد شد.

رئیس شرکت گاز شهرستان سروآباد گفت: با بهره مندی روستای روآر در بخش مرکزی شهرستان سروآباد از نعمت گاز، در حال حاضر ۸۸ درصد روستا‌های این شهرستان در کنار تمامی جمعیت شهری از این نعمت بهره‌مند هستند.

انتهای پیام/م

بهره مندی ۸۸ درصد روستا‌های سروآباد از نعمت گاز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۳۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت:در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام، احشام اهالی ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده است.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید سلامتی در بازدید از مناطق جنگلی گالیکش در شرق گلستان اظهار کرد: در طرح ساماندهی خروج دام، اراضی به تصرف دولت درآمده و مناطق بعد از خروج دام جنگلکاری می‌شود.

وی افزود: در راستای اجرای طرح ساماندهی خروج دام ۲۴ روستا و آبادی محاط جنگل در گلستان کوچ داده شده و بالغ بر ۳ هزار و ۵۰۰ هکتار به سطح جنگل‌های استان افزوده شده است. 

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها در روستای عرب کلو و خسرو آباد در سال ۱۳۷۹ شروع شده است.

سلامتی ادامه داد: در روستای عرب کلو ۳۳ خانوار دایم و ۴ خانوار موقت با ۱۹ دامدار حضور داشتند؛ در روستای خسروآباد هم، ۲۶ خانوار دائم و یک خانوار موقت با ۱۲ دامدار حضور داشتند. ۱۲۱ نفر در طرف قرارداد با اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان در روستا‌های این طرح کوچ داده شده است.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: در اجرای این طرح حدود ۷۰۰ هکتار جنگلکاری با گونه‌های پهن برگ و سوزنی برگ شده است که حدود ۳۰۰ هکتار زمین‌های خود روستا و ۴۰۰ هکتار جنگل‌های مخروبه در آن محدوده بوده است. 

سلامتی افزود: با اجرای این طرح بخش۷ وسیعی از جنگل‌های منطقه به دلیل حذف عوامل تخریب مثل حضور دام و خانوار‌های جنگل نشین با جنگلکاری بازسازی و احیا شده است که در توسع‌ها جنگل و حفظ منابع آب و خاک تاثیر بسیار مطلوبی داشته است. 

وی گفت: طرح ساماندهی و خروج دام از جنگل‌ها یکی از طرح‌های خوب بوده است که به دلیل عدم وجود اعتبار تداوم پیدا نکرده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

دیگر خبرها

  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه گازرسانی امام زاده ابراهیم(ع) شفت
  • نصب شیر آلات تنظیم فشار در روستای توتک شهرستان مروست
  • ۴۰ روستای شهرستان اهر از نعمت آب شرب برخوردار شدند
  • احشام اهالی ۲۴ روستای گلستان از جنگل خارج شد
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • بهره‌مندی ۲۳۷ روستای آذربایجان‌غربی از نعمت گاز‌طبیعی
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه