Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش روز گذشته در سفر به قم با آیات عظام مکارم شیراز ی، نوری همدانی و علوی گرگانی دیدار و گفت‌وگو کرد.
 
در این دیدارها، وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد:  یکی از مهم‌ترین کارها در یک سال اخیر که در راستای اجرای سند تحول بنیادین انجام شده است تلاش برای رشد همه ساحت‌های تربیتی دانش‌آموزان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: در سال‌های اخیر، ساحت علمی بر سایر ساحت‌های تربیتی غلبه کرده و این معضلی است که جامعه خواهان رفع آن است.
 
بطحایی خاطرنشان کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر زمان کافی در مدارس برای انجام فعالیت‌های تربیتی وجود نداشته است و ما امسال برای حل این مشکل و در راستای اجرای طرح تحول، ۲ ساعت از  ساعات رسمی دانش‌آموزان به آموزش مهارت‌های تربیتی  اختصاص دادیم.
 
وی ادامه داد: کنکور سراسری اثرات بسیار مخربی را در  مسیر تربیت بچه‌ها ایجاد کرده است و متاسفانه دغدغه اصلی بسیاری از خانواده‌ها آماده کردن فرزندان برای کنکور و کسب رتبه‌های برتر در این ماراتن علمی است و این فرهنگ ناصحیح، والدین را از پرداختن به مسئله مهم تربیت باز داشته است.
 
وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت تربیت در دوره ابتدایی تأکید و اضافه کرد: حذف آزمون از دیگر برنامه‌های ما در یک سال اخیر با هدف تقویت فعالیت‌های تربیتی است و ورود کتاب‌های کمک آموزشی را به مدارس متوقف کردیم.
 
وی در خصوص فضای مجازی گفت: چند ماه قبل یک شبکه تعاملی را ایجاد کردیم که امکان ارتباط دو سویه بین ما و خانواده‌ها و همچنین ما و مدیران را مهیا کرده است لذا بسیاری از مطالب که اجازه و امکان پخش از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی را ندارد، این تلویزیون تعاملی این فرصت را در اختیار ما قرار می‌دهد تا مطالب اختصاصی را به خانواده‌ها آموزش دهیم؛ آسیب‌های موجود در مدارس می‌طلبد آموزش‌هایی را برای مقابله یا پیشگیری از آن استفاده کنیم.
 
 وی اظهار کرد: از طریق شبکه تعاملی سینا، پیام‌رسان‌های داخلی قابل استفاده هستند لذا مدیران با هدایت دانش‌آموزان به سمت این فضای مجازی پاک و سالم، دانش‌آموزان را از پیام‌رسان خارجی بی‌نیاز می‌کند و با ارائه اینترنت رایگان، انگیزه‌هایی ایجاد کردیم که افراد از این فضای مجازی پاک استفاده کنند.
 
بطحایی، آمار دانش‌آموزان را در سال تحصیلی جاری را حدود ۱۴ میلیون دانش‌آموز  اعلام و عنوان کرد: شاهد افزایش۶ درصدی دانش‌آموزان به علت اضافه شدن پایه دوازدهم هستیم که البته این روند افزایشی با شیب ملایم در چند سال آینده ادامه دارد؛ ‌با هدف تقویت آموزش مهارت‌های زندگی، عنوان کتاب جدید  به نام‌های مدیریت خانواده و سبک زندگی، اندیشه شناسی، سلامت و بهداشت، هویت اجتماعی تحلیل فرهنگی برای پایه دوازدهم‌ تدوین شده است.
 
وی از برگزاری مسابقات قرآنی و فرهنگی هنری با مشارکت بالای دانش‌آموزان خبر داد و افزود: در اجرای فرامین رهبر معظم انقلاب، اجرای نهضت ملی حفظ جز سی قرآن در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد، همچنین طرح امام شناسی با مشارکت بیش از ۶ میلیون دانش‌آموز در سال گذشته در مدارس اجرا شد.
 
 وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حوزه قرآنی، انواع کتب قرآنی اعم از  تفسیر موضوعی، احکام، روش‌های حفظ، ترتیل خوانی و سایر مطالب قرآنی تدوین و در مدارس توزیع شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: کمبود نیروی انسانی یکی از چالش‌های پیش روی آموزش و پرورش است در همین راستا برای اولین بار بیش از ۳۴هزار دانشجو معلم را در دانشگاه فرهنگیان جذب کردیم.
 
بطحایی بیان اینکه ۷۸۰ منطقه آموزش و پرورش، ۱۰۷ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس در سطح کشور داریم، افزود: سعی کردیم ، سمت و سوی آموزش‌ها را عوض کنیم زیرا الگو و سبک زندگی  در حال تغییر است لذا باید ما برای الگو سازی سالم، بر اساس زندگی ائمه(ع) تلاش کنیم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: نهضت ملی حفظ قرآن مدارس کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۳۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟

ایرج شاه ملکی، با بیان اینکه هدف مدارس از راه دور پوشش تحصیلی «دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل» است گفت: دانش‌آموز زیر ۱۸ سالی می تواند در مدارس از راه دور ثبت نام کند که مجوزی با عنوان «کمیسیون خاص» با توجه به شرایط جسمی، روحی، مالی، بیماری، دوری راه و صعب العبور بودن مسیر، داشته باشد.

وی با بیان اینکه تحصیل در مدارس از راه دور برای دانش آموزان زیر ۱۸ سال واجب التعلیم راحت نیست، محدودیت دارد و منطقه یا آموزش و پرورش باید تاییدکننده شرایط دانش آموز باشد افزود: برای دانش آموز بالای هجده سال تحصیل در مدارس از راه دور هیچ ممنوعیتی ندارد.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دختران ازدواج کرده نیز ادامه داد: این افراد می توانند در شیفت عصر مدارس دولتی، از راه دور، بزرگسالان تحصیل کنند. همچنین آیین نامه اجرایی هم به آن ها اجازه داده با رعایت ملاحظاتی در مدارس روزانه ادامه تحصیل دهند.

شاه ملکی با اشاره به اینکه برای دانش‌آموزان زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برای سه ترم، ثبت نام و همچنین نیم سال تحصیلی داریم گفت: برای ترم مهر ماه، بهمن و دوره تابستان امکان ثبت نام برای دانش آموزانی که شرایط ثبت نام دارند، وجود دارد.

وی با بیان اینکه مدرک مدارس از راه دور همچون مدرک مدارس عادی است عنوان کرد: حتی قبولی تحصیل دانش آموزان از راه دور را در رشته پزشکی نیز داشته‌ایم.

مدیر آموزش الکترونیکی و از راه دور وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که نیروی آزاد «گزینش شده»، ملاک فعالیت معلمان در این مدارس است.

شاه ملکی اظهار کرد: شهریه ثابت هرسال نسبت به سال قبل تغییر می‌کند، مبلغ سال تحصیلی جاری، ۲۴۰ هزار تومان بابت «شهریه ثابت» در سراسر کشور اعلام شده بود اما «شهریه متغیر» واحد درسی به خود استان‌ها واگذار شده که براساس شرایط اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی تعیین می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • تقویت مدارس دولتی با اولویت مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • ظرفیت گروه‌های جهادی در نوسازی مدارس استفاده شود
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری