Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران؛ خبرگزاری بلومبرگ در گزارشی نوشت: مشتریان آسیایی نفت ایران اطمینان دارند که می توانند موافقت آمریکا را برای ادامه واردات نفت ایران، حتی پس از اجرایی شدن دور جدید تحریم ها در ماه آینده میلادی جلب کنند.

گزارش بلومبرگ از سئول، سنگاپور و دهلی نو که در تارنمای خبری نشریه هفتگیجهان نفت (worldoil) انتشار یافته، می افزاید:عمده خریداران نفت ایران همچون هند، ژاپن، کره جنوبی و چین با پرداختن به اینکه به چه دلیل بخصوصی نیازمند به ادامه خرید نفت از ایران می باشند، با واشنگتن سرگرم گفت و گو برای معافیت از تحریم های پیش رو هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه نوشت: آمریکا برای آنکه ایران را به مذاکرات جدید هسته ای وادار کند، تاکید دارد که تمامی مشتریان نفتی ایران خریدشان را به صفر برسانند.

این خبرگزاری ادامه داد: حتی پیش از به اجرا درآمدن تحریم های جدید آمریکا علیه ایران، بازارهای نفتی به آن واکنش نشان داده و بهای جهانی نفت خام به بالاترین میزان خود در چهار سال گذشته، یعنی به بالاتر از 80 دلار در هر بشکه رسیده است.

بلومبرگ افزود: چنانچه کره جنوبی، هند و ژاپن بتوانند این معافیت را به دست آورند، با تعهد به اینکه در طول زمان اقدام به کاهش خرید نفت از ایران بکنند، واردات نفت آنها از ایران کم تر از قبل خواهد بود.

این تارنمای خبری افزود: صادرات نفت ایران در شش ماه گذشته با توجه به پرهیز مشتریان این کشور از اینکه با مجازات های آمریکا مواجه نشوند، 30 درصد یعنی بیش از 800 هزار بشکه در روز کاهش یافته است.در همین حال خریداران نفت ایران در حالی که بهای نفت خام افزایش می یابد به دنبال یافتن ذخایر جایگزین هستند، بطور مثال هند بااختلال در ارزش پول رایج خود و اعتراضات داخلی برسر افزایش تورم تا قبل از انتخابات در سال آتی میلادی مواجه است.

بلومبرگ نوشت: کره جنوبی نیز که قصد قطع خرید نفت خام از ایران را در ماه نوامبر دارد، نیازمند نفت فوق سبک است که به نفت تغلیض شده شناخته می شود و آن را از حوزه های نفتی پارس جنوبی درایران تهیه می کرد. این کشور از ماه جولای خرید نفت ایران را متوقف کرده و به دنبال جایگزینی این نفت از نروژ به عربستان است.

این رسانه افزود:ژاپن نیز بارگیری نفت ایران را به دلیل در پیش بودن تحریم های تازه آمریکا در مورخ چهارم نوامبر (برابر با 13 آبان)بطور موقت متوقف ساخته، ولی سرسختانه سرگرم گفت و گو با آمریکا مبنی بر ادامه خرید از این کشور خلیج فارس (ایران) است.

این تارنمای خبری نوشت: اما دولت چین بزرگترین وارد کننده نفت ایران که در جنگ تجاری با آمریکا است، می گوید که مخالف فشارهای یک جانبه آمریکا می باشد؛ چین در دور قبلی تحریم های آمریکا علیه ایران در یک دهه اخیر، همچنان بزرگترین خریدار نفت این کشور خلیج فارس بود.

ترامپ دراردیبهشت ماه گذشته با وجود مخالفت های بین المللی و گزارش های متعدد آژانس بین المللی انرژی اتمی مبنی بر پایبندی ایران به برجام، بطور یکجانبه کشورش را از این توافق خارج کرد. کشورهای اروپایی و روسیه و چین اعلام کردند که به توافق هسته ای پایبند بوده و به دنبال راهکارهایی می باشند تا ایران بتواند فروش نفت خود را ادامه داده و پول آن را دریافت کند.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی نفت ایران صادرات نفت ایران تحریم نفتی ایران تحریم نفت ایران تحریم صادرات نفت ایران راه پیمایی اربعین منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۳۷۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد

سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل امروز (یکشنبه) گفت، تلاش‌های آمریکا و دیگر کشورهای غربی برای تشکیل گروه‌های جدید نظارت بر تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ محکوم به شکست است.

به گزارش ایسنا، گفته‌های «کیم سونگ» سفیر کره‌شمالی در سازمان ملل در واکنش به بیانیه مشترک آمریکا و متحدانش است که اخیرا منتشر شد و در آن، آنها خواستار تداوم فعالیت گروهی از کارشناسان ناظر بر تحریم‌ها علیه پیونگ‌یانگ شده‌اند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، اوایل سال جاری میلادی روسیه در حالی تجدید فعالیت این گروه نظارتی تحت رهبری آمریکا را وتو کرد که این گروه، پیونگ‌یانگ را به ارسال تسلیحات به مسکو برای استفاده در جنگ اوکراین متهم کرده بود. اتهامی که مسکو و پیونگ‌یانگ رد می‌کنند.

خبرگزاری رسمی کره‌شمالی از قول سفیر این کشور در سازمان ملل گزارش کرد: «نیروهای متخاصم شاید دومین و سومین گروه نظارت بر تحریم‌ها را در آینده برقرار کنند اما آنها با گذر زمان نابودی خود را می‌بینند.»

لیندا توماس گرینفیلد، سفیر آمریکا در سازمان ملل ماه گذشته میلادی به منطقه غیرنظامی‌ شده بین دو کره رفت و به روسیه و چین تاکید کرد تا از حمایت از کره‌شمالی دست بردارند. سفر او پس از آن انجام شد که روسیه تمدید سالانه فعالیت هیات کارشناسان چند ملیتی را که طی ۱۵ سال گذشته اجرای تحریم‌های سازمان ملل را با هدف محدود کردن برنامه‌های هسته‌ای و موشکی کره‌شمالی نظارت کرده‌اند، رد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جان کربی: اسرائیل به آمریکا اطمینان داد که عملیات رفح محدود است
  • راهنمای خرید نهال گردو اصلاح شده ضمانتی و معتبر
  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌ها
  • هواوی مخفیانه از مسابقات تحقیقاتی در آمریکا حمایت مالی می‌کند
  • بیش از دو میلیارد یورو خرید خارجی در شهرداری/ مافیای خودرو نداریم
  • پیام نتانیاهو به آمریکا: نمی‌توانیم به کسانی که به ما وعده می‌دهند اطمینان کنیم
  • کره شمالی: هیات‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها، محکوم به شکست هستند
  • خرید باشگاه هوادار یک شایعه تبلیغاتی بود!
  • کره‌شمالی: گروه‌های جدید ناظر بر تحریم‌ها شکست خواهند خورد
  • تحریم‌های اقتصادی به قالی‌بافان سنتی در ایران ضربه زده است