Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی ایسکانیوز، در جریان برگزاری نهمین کنگره سراسری حزب اراده ملّت بیانیه‌ای صادر شد که متن آن در ادامه آمده است.

«حزب اراده ملت ایران افتخار دارد کنگره نهم خود را با حضور مهمانان گرامی و اعضای محترم حزب، در بیست و هفتم مهرماه 97 برگزار می‌نماید. در شرایط فعلی کشور و اوضاع بین‌المللی لازم است دیدگاه‌ها و دغدغه‌هایی که به نظر این حزب، توجه به آنان لازم و ضروری می‌باشد با مردم و مسئولین کشور در میان گذاشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب اراده ملت ایران به‌عنوان یک حزب عمل‌گرا با مشی اصلاح‌طلبی و واقع‌گرایانه که دارای خط‌مشی سوسیال‌دموکراسی در چارچوب نظام سیاسی، حقوقی، فرهنگی و باورها و اعتقادات مردم ایران فعالیت می‌نماید، دیدگاه‌ها و مواضع خود را نسبت به شرایط فعلی و پیش‌رو به شرح زیر اعلام می‌دارد:

متأسفانه در شرایط فعلی ناکارآمدی‌ و منفعت‌طلبی‌های برخی از مسئولین، رویکرد غیرمتکثر و فاصله گرفتن از نیازهای طبقات آسیب‌پذیر، دولت را از دستاوردهایی که انتظار می‌رفت، محروم نمود.

حزب اراده ملت ایران از هر فرصتی در نشست‌ها، دیدارها، همایش‌ها، مصاحبه‌ها و بیانیه‌های خود بهره برده است تا بر آسیب‌ها و راهبردها و راهکارهای ممکن اشاره و تأکید نماید. حاما اعتقاد دارد که نقد، جامعه را به حرکت درمی‌آورد، لذا ضروری است احزاب و رسانه‌های نقاد، نه‌تنها تضعیف نگردند که تقویت و پشتیبانی شوند. بنابراین احزاب نیز به مثابه یک دیدبان، نمی‌توانند به مرخصی بروند.

باوجود معضلات اساسی در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و علمی کشور، دولت‌های یازدهم و دوازدهم به امید گشایش هم‌زمان این گره‌ها تمرکز خود را صرفاً معطوف به دیپلماسی خارجی نموده است که ضمن وارد بودنِ انتقاداتی بر این رویکرد، تیم دیپلماتیک دولت نیز استراتژی، توان و آمادگی لازم را برای پیشبرد گام‌های بلندتر و پیشروتر و همچنین برخورد با رخدادهای غیرمنتظره در عرصه سیاست خارجی ندارد.

پذیرش بسیاری از توافقات و معاهدات جهانی در وظایف مجلس شورای اسلامی است که این نهاد نیز باید به‌دوراز هرگونه جنجال و حاشیه و فشارهای بیرونی، نزدیک‌ترین تصمیم به خواست و اراده ملت را اتخاذ نماید تا منافع ملی را در درازمدت نیز تأمین کند. اصل مذاکره با هیچ کشوری، نمی‌تواند به استقلال و تمامیت ارضی کشور لطمه بزند. با دیپلماسی گفتگو و مذاکره‌یِ شفاف و به‌دوراز رویکرد انحصاری و غیرمشارکتی، می‌توان برای چالش‌هایی از قبیل حقوق بشر، تروریسم، مباحث هسته‌ای و بحران‌های خاورمیانه که روابط دیپلماتیک ایران را دچار بحران نموده، برون‌رفتی یافت.

برای نمونه مقوله ارز یکی از متغیرهای کلیدی در اقتصاد کشور به شمار می‌رود که تحت تاثیر این شرایط، بانک‌ها با نرخ سود فعلی توان جذب نقدینگی را ندارند و بازارهای غیرمولد مانند ارز و طلا، نقدینگی مردم را جذب و شوک‌های اجتماعی را به وجود می‌آورند و موجب تلاطم در بازار و نگرانی روزافزون اقشار آسیب‌پذیر، مزدبگیران، حقوق‌بگیران و از همه مهمتر ناامیدی نسل جوان از آینده گردیده است.

جای بسی تأسف که جریانی در خرداد 76 با آرمانِ اصلاح و حذفِ ناکارآمدی‌ها شکل گرفت و توسط افراد و گروه‌هایی فرصت‌طلب مصادره شده و انحصار و تک‌گویی و گفتمان قهری را درگذر زمان، به‌نوعی بازتولید کرد تا آنجا که امروز چهره‌یِ قابل دفاعی از اصلاح‌طلبان در نزدِ دیدگان منصف و ریزبین جامعه باقی نمانده است. حزب از ابتدا با حفظ رویکردی انتقادی به آسیب‌هایی که در این جریان می‌گذشت، ضمن همراهی گام‌به‌گام با جریان، بر اصلاحِ درون گفتمانی تأکید نموده و به انعکاس مداوم انتقادات و ضعف‌های موجود پرداخته است. اما شواهد و نشانه‌ها، در بزنگاه‌هایی چون انتخابات و اعتراضات مردمی و بحران‌های مدیریتی، امید هر اصلاح و بهبودی را در تصمیمات و رویکرد اصلاح‌طلبان کمرنگ و کم‌سو نموده است.

حاما با ایمان به قدرت مردم، برای استقرار حاکمیت ملت بر سرنوشت خویش در عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی و با تأکید بر آرمان‌های اصلاح‌طلبانه با حفظ رویکرد تساهل و تسامح و قانون‌مداری، مرزهای روشن خود را از چهره‌ها و احزابی که اصلاح‌طلبی را باانگیزه‌یِ کسب و حفظ کرسی‌های قدرت و منصب، به انحرافاتی گزنده چون شیخوخیت‌گرایی، انحصارطلبی، منفعت‌طلبی و حتی رانت و تبانی کشیده‌اند، اعلام می‌دارد و برای حفظ اصالت آرمان‌های اصلاح‌طلبانه جهت‌گیری خود را از سمت بدنه اجتماعی به رأس قدرت در پیش‌گرفته است.

فارغ از دیدگاه‌های صاحب‌نظران و اندیشمندان و حتی فعالین سیاسی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی به نظر می‌رسد روند تحولات به سمت و سویی است که درگذر زمان از نقشِ عرصه عمومی به نمایندگی از ملت به‌تدریج کاسته می‌شود؛ یعنی بی‌اثر شدن جنبش‌ها و نخبگان و در حاشیه قرار گرفتن صاحب‌نظران و اندیشمندان و دلسوزان و آحاد جامعه در تعیین سرنوشت کشور به چشم می‌خورد. نتیجه این روند درنهایت منجر به وادادگی و تن سپردن به حوادث و رویدادهاست، موضوعی که بیش از هر چیز اراده ملت را تهدید می‌کند.

حاما باور دارد که حتی در صورت وجود معضلات ریشه‌ای و بنیادین؛ تکوین و تغییری آرام و از درون، در سایه‌یِ همبستگی ملی و انبساط حاکمیت، یگانه راه‌حلِ رفعِ بحران‌های امروز ایران است. حزب اراده ملت ایران در راستای شعارها و آرمان‌هایش برای بهبود وضعیت جامعه، موضوعات زیر را همچون هشدارهایی جدی، مورد تأکید قرار می‌دهد:

۱. توجه به استفاده از ظرفیت همه‌پرسی در قانون اساسی در اموری که منافع همگانی با آن‌ها عجین گشته و محل اختلاف بین جناح‌های سیاسی است.

۲. کناره‌گیری نیروهای نظامی و شبه‌نظامی از مناسبات و تعاملات حاکم بر حوزه اقتصادی کشور.

۳. استقرار و نهادینه‌سازیِ نظام شفافیت و پاسخگویی در مورد عملکرد نهادهای انتصابی و انتخابی و عزم جدی در مبارزه با فساد در همه ابعاد با اقدامات جدی و عملی توأم با شفافیت حداکثری، بدون تبعیض و استثنا و سرانجام اعلام نتایج آن در پیشگاه مردم.

۴. ضرورت پاسخگویی شفاف قوه قضائیه بویژه در برخورد صریح با مفسدان و گزارش روشن به مردم ضمن حفظ استقلال کامل و اصل تفکیک قوا و حراست از آزادی فعالین صنفی، مدنی و رسانه‌ای و ممانعت از بازداشت و برخوردهای صورت گرفته با کنشگران.

۵. با توجه به نتیجه عملکرد چندین دوره اعمال نظارت استصوابی بر انتخابات کشور که منجر به تضعیف حق حاکمیت مردم در انتخاب کردن و انتخاب شدن گردیده و فضای انتخاباتی برابر و عادلانه را مخدوش کرده است، بازنگری جدی نسبت به این روند را ضرورتی اجتناب‌ناپذیر می‌نماید.

۶. ضرورت تدبیر و چاره‌اندیشی عاجل و عملی در راستای کاهش آسیب‌پذیریِ طبقات و اقشار ضعیف جامعه در تعامل مثبت با اقشار و اصناف و اتحادیه‌های صنفی و مدنی.

۷. اصلاح قوانین و ساختارها متناسب با اصل برخورداری تمامی شهروندان ایرانی از حقوق برابر شهروندی و برابری در نزد قانون.

۸. ضرورت تعامل همه‌جانبه با نظام بین‌الملل و پرهیز از سیاستِ انزوا، خشونت و تنش در منطقه و جهان همراه با تقویت انسجام داخلی.

۹. تمرکز ویژه بر حفظ منابع و سرمایه‌های ملی و زیست‌محیطی و گام‌های اساسی و کارآمد با هر روش موجود و ممکن برای نجات طبیعت، ذخایر و حیات‌وحش ایران.

۱۰. بازگرداندن فرآیندهای پژوهشی و آزاداندیشی به فضای دانشگاه‌ها و سایر مراکز علمی و آموزشی کشور.

۱۱. اصلاح قانون احزاب، انتخابات و جرم سیاسی در راستای تحقق حکمرانی حزبی در کشور به‌منظور توان‌بخشی و تأثیرگذاری واقعی احزاب و سازمان‌های سیاسی به‌نحوی‌که رقابت‌های انتخاباتی و معرفی کاندیداها از مجرای احزاب شناسنامه‌دار و قانونی، تربیت و در معرض انتخاب مردم قرار گیرند.

به امید پایداری و سرافرازی میهن و مردم عزیز ایران».

انتهای پیام/

171 / 156 حزب اراده ملت اصلاحات اصلاح طلبان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حزب اراده ملت اصلاحات اصلاح طلبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۴۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید

عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاورد‌های کشور برای معرفی به بیش از ۲ هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالا‌هایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالا‌های قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشور‌های آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالا‌های ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به ۱۲ مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به ۱۵ مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزار‌های مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتما برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کار‌های مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کار‌های سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشور‌های آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشور‌های آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودرو‌های روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه‌های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید ۵ هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

منبع: خبرآنلاین

tags # خودرو سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • عکس| نیکبخت خوش تیپ ترین مربی ایران
  • نیکبخت کاندیدای خوش‌پوش‌ترین مربی ایران (عکس)
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • تشکیل کانون‌ نقد و کانون‌های شورش!
  • تراز تجاری ایران با آفریقا باید علاوه بر مثبت بودن پایدار باشد
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • لزوم بازنگری در زمان اجرای مالیات بر عایدی سرمایه
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان