Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم افتتاح پنجمین المپیاد درون مدرسه‌ای که صبح امروز برگزار شد، گفت: این مراسم امروز در این مدرسه به صورت نمادین برگزار می‌شود و المپیاد در سراسر کشور در حال برگزاری است. به همه مربیان که با نبود امکانات و فضای کافی تلاش می‌کنند تا سلامت جسمانی دانش آموزان تامین شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما مشکل در زمینه ورزش خصوصا در بخش دختران زیاد داریم

وی ادامه داد: یکی از سیاست‌های ما در حال حاضر این است که اختیارات و شایستگی‌های مدارس افزایش پیدا کند و خلاقیت‌ها در مدارس به کار گرفته شود تا آینده دانش آموزان تامین شود. زمانی توانمندی والدین و محیط می‌تواند به کار گرفته سود

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: این هفته هفته پیوند اولیا و مربیان است. والدین شما ظرفیت عظیمی دارند که باید همسو با مدرسه به کار گرفته شود تا فضای شادی برای شما دانش آموزان ایجاد شود.

وی اظهار کرد: المپیاد‌های درون مدرسه‌ای یکی از این تفویض اختیارات است. یک گام جدی برای این موضوع است که توانمندی‌های مدرسه برای فعالیت‌های دانش آموزان به کار گرفته شود.

بطحایی خطاب به دانش آموزان حاضر در مراسم گفت: بچه‌ها ما در مدارسمان یک اشکالی داشتیم و هنوز داریم و آن اینکه رقابت‌های فردی جدی‌تر از رقابت گروهی شده و باید آن را برعکس کنیم. نمی‌گویم فعالیت‌های فردی ارزشی ندارد، اما آنچه ارزشش بالاست این است که یاد بگیریم با هم چگونه کار کنیم. ماهیت المپیاد‌های درون مدرسه‌ای هم تاکید بر آن است. باید یاد بگیریم با هم زندگی کنیم، ورزش کنیم و درس بخوانیم.

وی در انتها بیان کرد: در این المپیاد همه دانش آموزان باید مشارکت کنند. همه دانش آموزان در زمینه‌ای نخبه هستند و وظیفه معلم است که ببینند کدام دانش آموز در چه زمینه‌ای نخبه است. باید همه دانش آموزان تشویق شوند. نباید المپیاد درون مدرسه‌ای به گونه‌ای باشد که در نهایت چند نفر از یک مدرسه در آن شرکت کنند. بلکه باید همه دانش آموزان به صورت گروهی در آن شرکت کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش بطحایی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۶۱۶۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • (ویدئو) دانش آموزان با سوخت‌بر‌ها به مدرسه می‌روند!
  • برپایی دوازدهمین دوره المپیاد «آماده دادرس» در فارس
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • مدرسه، جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ما است
  • تاریخی: مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش‌آموزان است
  • دشمن به دنبال ایجاد یاس و ترس در دل ماست/ مدرسه جایی برای گفتگوی رو در رو با دانش آموزان
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم