Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ محمدابراهیم علوی  در گفت و گو با اقتصادآنلاین با اشاره به کاهش تولید در پی تغییرات اقلیمی در سال زراعی گذشته، اظهار کرد: تغییرات اقلیمی در پایان سال گذشته و ابتدای سالجاری تولید را به یک چهارم تا یک پنج میزان معمول کاهش داده است ضمن اینکه کیفیت نیز افت داشته است.
وی ادامه داد: در حال حاضر تنها پسته‌های باقی مانده در انبار از سال گذشته و مقدار اندکی پسته بی کیفیت سالجاری در اختیار صادرکنندگان است که پاسخگوی نیاز بازار صادراتی ما نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علوی با انتقاد از طرح  پیمان سپاری ارزی، تاکید کرد: این طرح حدود 15 سال پیش نیز اجرا شد و نتایج آن برای اقتصاد کشور بسیار منفی بود و دلیلی برای تکرار یک تجربه بد وجود ندارد.
به گفته وی؛ به دلیل تحریم‌ها مشتریان خارجی اصرار بر پنهان کردن مشخصات و بانک‌های دارند که با کشور ما وارد معامله می‌شوند در حالی که با پیمان سپاری ارزی مشخصات مشتریان در دسترس دشمنان قرار می‌گیرد و آن‌ها را نسبت برای اقدام بر علیه آن‌ها هشیار می کند.
علوی با بیان اینکه تصمیمات یک شبه دولت در بخش تجارت خارجی عجیب و غیرقابل پذیرش است، افزود: آمریکا 6 ما قبل از اعمال تحریم‌ها به ایران و کشورهای طرف تجاری هشدار داد تا خود را برای رویارویی با شرایط جدید آماده کنند، اما دولت ما یک شبه تصمیماتی می‌گیرد بدون اینکه به تجاری که سال‌ها برای ایجاد و حفظ بازار هزینه کرده‌اند نسبت به آن آمادگی داشته باشند.
وی نتایج تصمیمات و اجرای طرح‌های اشتباه در تجارت خارجی را سلب اعتماد مشتریان سنتی و جدید کشور و از دست رفتن تدریجی بازارهای صادراتی عنوان کرد.
این عضوهیات نمایندگان اتاق ایران پیش بینی کرد که با تمام تمهیدات که تجار به کار می‌برند حداکثر صادرات پسته در سالجاری به 50 تا 60 هزارتن نرسد.
علوی میزان صادرات پسته در سال گذشته را بیش از 131 هزار تن عنوان کرد.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 پسته صادرات ترکیه ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۷۴۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور

ایسنا/کرمان فرماندار راور گفت: بارندگی روزهای گذشته در مجموع حدود ۱۷۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی، راه‌ها و دام شهرستان وارد کرده است.

رضا عباسی در گفت‌وگو با ایسنا درباره خسارت اولیه ناشی از بارش‌های اخیر در شهرستان راور اظهار کرد: ۱۴ رشته قنات در این بارش‌ها آسیب دیده که ارزش ریالی آن چهار میلیارد تومان برآورد شده می‌شود.

وی با اشاره به خسارت پنج میلیارد تومانی به کانال و لوله‌های آب کشاورزی افزود: بارندگی روزهای پایانی هفته گذشته ۹ میلیارد ریال به مزارع گندم، استخرهای ذخیره آب و تعدادی دام خسارت زده است.

فرماندار راور با اشاره به آسیب ۲۰ هکتار باغ زیتون و پسته با برآورد اولیه یک و نیم میلیارد تومان بیان کرد: ۲۰۰ کیلومتر راه‌های عشایری شهرستان تخریب شده است. 

وی با اشاره به تخریب بندهای انحرافی در سطح شهرستان راور در بارش‌های روزهای گذشته گفت: جمع کل خسارت اولیه در این بخش بیش از ۱۵ میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان بوده است.

عباسی خسارت بارندگی و سیلاب به ابنیه راهداری از جمله پل‌ها، روکش آسفالت و شانه جاده‌ها در شهرستان راور را ۱۵۳ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: خسارت نوسانات دمایی و عدم تامین نیاز سرمایی در ۶۰۰۰ هکتار از باغات پسته شهرستان به ویژه رقم کله قوچی نیز باعث ریزش بیش از ۶۰ درصد جوانه‌های گل پسته شده که برآورد خسارت به میزان ۱۴۴۰ میلیارد تومان است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • بازدید هیئت‌های تجاری قطر و ترکیه از دستاورد‌های صادراتی شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • خسارت ۱۷۰۰ میلیارد تومانی بارندگی اخیر به زیرساخت‌ها و بخش کشاورزی شهرستان راور
  • جذب منابع پایدار با رویکرد حفظ و جذب مشتریان محقق می‌شود
  • ۵۶ درصد صادرات زنجان به کشور ترکیه اختصاص دارد
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • آیا رویه واردات در مقابل صادرات خود اصلاح می‌شود؟
  • آغاز ایران‌اکسپو از فردا/ نمایش توانمندی‌های تولیدی و تجاری کشور