Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت: "کمتر مصرف کنید و پول بگیرید" برای تشویق مشترکان کم مصرف مطرح شده که مورد پیگیری کمیسیون انرژی مجلس قرار خواهد گرفت تا بتوانیم با تعامل با دولت ساختار درستی را برای آن پیاده‌سازی کنیم. ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۶ اقتصادی نفت و انرژی نظرات

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حسین امیری خامکانی نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در سی و سومین کنفرانس بین‌المللی برق ایران اظهار داشت: تلاش مستمری در صنعت برق برای عبور از شرایط تابستان شاهد بودیم و در مجموع زیرساخت‌های خوبی در این صنعت داریم که مرهون سال‌ها تلاش متخصصان در این صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: زیرساخت‌های کشور امروز در منطقه سرآمد است و در بخش برق، برق‌رسانی به روستاهای زیر 10 خانوار را در حال انجام داریم و به عبارتی در حال لکه‌گیری در بخش برق هستیم.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس با بیان اینکه با وجود تمامی پیشرفت‌ها، صنعت برق هنوز در جایگاه مناسب خود قرار نگرفته، گفت: نقش برق بسیار در جامعه امروز مهم است. به طوریکه قطع برق در یک کلانشهر، به معنای قطع شریان‌های حیاتی شهر است.

امیری خامکانی افزود: امروز همچنین تامین آب شرب مردم نیز به برق وابسته شده و این اهمیت برق را چند برابر کرده است.

وی با بیان اینکه سالانه باید بیش از 5 تا 8 هزار مگاوات افزایش ظرفیت تولید در بخش برق داشته باشیم گفت: متاسفانه در چند سال اخیر هیچ‌گاه به این رقم نرسیده‌ایم و این مسئله موجب شد تا در تابستان سال جاری شاهد بروز قطعی‌های برق باشیم که بجز مردم، صنایع کوچک را نیز تحت تاثیر قرار داد؛ البته نقش کاهش ظرفیت نیروگاههای برق‌آبی را نیز در خاموشی‌های امسال نباید نادیده گرفت.

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس افزود: علاوه بر برنامه‌های افزایش ظرفیت تولید باید به بخش مصرف نیز توجه زیادی شود به طوریکه از حدود 8700 ساعت در طول یک سال کمتر از 500 ساعت نیاز به برق بحران می‌شود که اگر بتوانیم با مدیریت مصرف و بهینه‌سازی شرایط مصرف برق از شدت بار در این 500 ساعت بکاهیم می‌توانیم صنعت برق را بهتر و پایدارتر داشته باشیم که در این زمینه هوشمندسازی کنتورها چند سالی است که در دست پیگیری است و امیدواریم زودتر شاهد گسترش آن در کشور باشیم.

این نماینده مجلس خاطر نشان کرد: در بخش سیاستگذاری نوع نگاه سیاستمداران باید به سمت حمایت از بخش داخلی برود تا بتوانیم با رفع مشکلات بخش خصوصی داخلی صنعت برق را کارآمدتر کنیم.

انتهای پیام/

R32317/P1012122/S7,80/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۰۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • برای رفع مشکل مصرف انرژی باید صندوق بهینه‌سازی سوخت را فربه کنیم
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • تابستان چقدر کمبود برق داریم؟
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه