Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلسه ویدئو کنفرانس محمدمهدی طهرانچی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی با دبیران هیأت امنای استانی امروز در سازمان مرکزی برگزار شد.

بیژن رنجبر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه گفت: در مقطع مهمی از تاریخ دانشگاه آزاد اسلامی قرار داریم که به پژوهش و فعالیت­ های تحقیقاتی بیش از گذشته اهمیت داده می­ شود، بنابراین باید فعالیت های مراکز رشد و تحقیقاتی، پارک­ های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان جدی گرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حضور دانشگاه آزاد اسلامی در نمایشگاه فناوری نانو اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه نانو جزو 20 دانشگاه معتبر جهان است.

رنجبر با تأکید بر اینکه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی نباید در تولید محصولات و دستاوردهای پژوهشی موازی کاری کنند، افزود: بدین منظور کنسرسیومی تشکیل دهید تا پژوهشگران حوزه های مختلف در جریان کار و فعالیت های پژوهشی یکدیگر قرار بگیرند و از تولید مجدد محصولات جلوگیری شود.

لزوم شناسایی نخبه‌ها و استعدادهای برتر

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: باید ارتباط محکمی بین مراکز رشد و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحدهای دانشگاهی برقرار شود تا نخبه ها و استعدادهای برتر شناسایی شوند.

وی تأکید کرد: افرادی که امور پژوهشی واحدهای دانشگاهی را برعهده می گیرند، باید به قواعد و مقررات آشنا باشند و تجربه فعالیت‌های پژوهشی را داشته باشند.

همچنین پیام نجفی مدیر کل امور اقتصادی دانش بنیان و سرمایه گذاری دانشگاه آزاد اسلامی در این جلسه با تأکید بر لزوم تقویت مراکز رشد و حمایت از شرکت های دانش بنیان مستقر در مراکز، گفت: کارگاه های آشنایی با فرآیندهای دانش بنیانی با حضور روسا، معاونان و مدیران باید برگزار شود.

وی با بیان اینکه ظرفیت های شرکت های هلدینگ سازمان در طرح های سرمایه گذاری باید به کار گرفته شود، ادامه داد: جلسات شورای اقتصاد دانش بنیان باید مرتب برگزار شود و طرح های مشارکتی دانش بنیان تعیین تکلیف شوند.

نجفی افزود: مدیران مالی به تفکیک درآمدهای پژوهشی و دانش بنیانی توجه داشته باشند و نمایشگاه دائمی فن بازار با مشارکت جدی واحدهای دانشگاهی برگزار شود.

همچنین در این جلسه برخی از روسای استانی دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه طرح های دانش بنیان و سرمایه گذاری واحدهای خود پرداخته و پیشنهادات و نظرات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اخبار دانشجویی دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۸۵۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • طهرانچی: معماران دانشگاه آزاداسلامی پروژه مسکن دانشگاه را طراحی می‌کنند
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ ادغام شد
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی