Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیش از ۴۶۰ روستای استان خراسان جنوبی با تانکر آبرسانی می‌شود با این وجود در برخی از روستاها به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی و ترکیدگی لوله‌ها هدر رفت آب زیاد است از طرفی هزینه نگهداری انشعابات آب نیز زیاد است که متأسفانه به طور کامل تخصیص نمی‌یابد. ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۱:۵۵ استانها خراسان جنوبی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آب یکی از ضروریات برای انسان است و خراسان جنوبی به دلیل کمبود بارندگی‌ها با خشکسالی دست و پنجه نرم می‌کند و بیش از 460 روستای استان با تانکر آبرسانی می‌شودبا این وجود در برخی از روستاها به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی ترکیدگی و هدر رفت آب زیاد است که باید تدابیر ویزه در این راستا اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ملکی، یکی از ساکنان روستای کوشه سفلی خوسف در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم از هدر رفت آب از روز جمعه تاکنون در این روستا خبر می‌دهد، و می‌گوید: این روزها مردم آب برای خوردن ندارند اما دراثر فرسودگی انشعابات در بافت فرسوده روستا آب به مقدار زیادی هدر می‌رود.

به گفته وی تا وقتی مردم به آبدار گزارش ترکیدگی می‌دهند و برای رفع ترکیدگی اقدام می‌شود آب زیادی اسراف می‌شود.

ملکی با بیان اینکه شبکه جدید آبرسانی به روستا رسیده است اما هنوز آب از طریق شبکه فرسوده تامین شده که این موضوع سبب هدر رفت آب می‌شود، افزود: مسئولان مدعی هستند هر خانوار باید 150 هزار تومان پرداخت کند تا آب آشامیدنی روستا به شبکه اصلی وصل شود.

رئیس اداره آب فاضلاب روستایی خوسف نیز در گفت‌وگو با تسنیم گفت: در فصل تابستان 63 روستای بالای20 خانوار و در زمستان 55 روستای شهرستان خوسف با تانکرآبرسانی می‌شود و 90 روستا را تحت پوشش داریم که اکیپ ما محدود است.

بهالگردی افزود: خوسف گستردگی زیادی داشته به عنوان مثال در مجتمعی مانند ماژان که 32 روستا را در بر می‌گیرد تنها یک آبدار داریم اما تلاش می‌شود اکیپ مرکزی همکاری‌های لازم را انجام دهد و مجتمع حضرت ابوالفضل(ع) خوسف نیز با وجود 15 روستا یک آبدار دارد و در این دو مجتمع به دلیل فرسودگی شبکه آبرسانی ترکیدگی و فرسودگی از بقیه مناطق بیشتر است.

وی با اعلام اینکه اعتبارات قطره چکانی و تخصیص‌هایی که هیچگاه به صورت کامل محقق نمی‌شود یکی از مهمترین مشکلات آب و فاضلاب شهرستان خوسف است افزود: هزینه نگهداری انشعابات آب سالانه یک میلیارد و 600 هزار تومان است که به طور کامل تخصیص نمی‌یابد و وقتی اعتبارات کم است ما نیز به ناچار نیروی کمی به عنوان آبدار استخدام می‌کنیم.

رئیس اداره آب فاضلاب روستایی خوسف با اشاره به مشکل مردم در روستای کوشه سفلی افزود: تعویض جز وظایف اصلی برای ماست اما تعویض انشعابات فرعی برعهده مشترک است و خانوار باید 190 هزار تومان برای این منظور پرداخت کند.

فرماندار خوسف نیز در این باره به کمبود زیرساختها اشاره کرد و گفت: خوسف سومین شهرستان استان است که پراکندگی جمعیتی آن زیاد است و روستاهها به فاصله زیادی از هم قرار دارند.

شفیعی اظهار داشت: 90 درصد اشتغال مردم منطقه کشاورزی و دامداری است و در بسیاری از زیر‌ساختها با مشکلاتی مواجه هستیم.

انتهای پیام/م

R41348/P4001/S6,56/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۱۱۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت

  به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، ترمیم خط لوله آب شرب، اعلام خسارات سیلاب و اختصاص اعتبار برای ترمیم شبکه آب، بخشی از عناوین این خبر‌ها است.   ترمیم خط لوله آب شرب روستایی در بخش رخ تربت حیدریه   خط لوله آب شرب روستای اسدآباد بخش رخ تربت حیدریه که بر اثر باران شدید و سیل، از منبع اصلی شکسته بود، با تلاش پرسنل آبفای شهر رباط سنگ ترمیم شد.   سرپرست بخشداری جلگه رخ گفت: اکیپ‌های اجرایی و عوامل فنی آبفای رباط سنگ پس از اخذ گزارش شکسته شدن خط انتقال آب شرب روستا، بلافاصله با امکانات لازم در محل حضور یافتند و اقدامات فنی برای ترمیم و مرمت خط لوله آبرسانی روستا را انجام دادند.   رسول بابایی افزود: طی این عملیات جهادی محل آسیب‌دیده خط انتقال آب که به طول ۲۴ متر قطع شده بود، در مدت زمان کوتاهی تعویض و مرمت و آب آشامیدنی ۳۰۰ خانوار روستای اسدآباد با جمعیت بیش از هزار نفر، وصل شد و وارد مدار بهره‌برداری قرار گرفت.   بررسی میزان خسارات سیلاب در شهرستان فیروزه   جلسه مدیریت بحران شهرستان فیروزه با هدف بررسی میزان خسارات وارده بر اثر سیلاب برگزار شد.    به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، فرماندار فیروزه با اشاره به خسارت ۱۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی به ویژه در روستا‌های سلیمانی، قالیباف و وزیریه، گفت: سیلاب در حوزه دامداری خسارتی نداشته، اما حدود ۲۰ تن آذوقه دام در روستای قالیباف از بین رفته است.   مهدی باغیشنی با بیان اینکه در حوزه‌های زیرساختی برق خساراتی وارد شده، اما ارائه خدمات برق با تعویض تیر برق، برقرار است، افزود: در حوزه راه نیز مشکلی وجود ندارد و بسته بودن محور‌ها به دلیل ورود گل و لای و آب به سطح جاده‌ها بوده که با تلاش مجموعه راهداری پاکسازی شده است.   اختصاص ۱۰ میلیارد تومان برای تعویض شبکه فرسوده آب شرب در خواف    ۱۰ میلیارد تومان اعتبار از محل حقوق دولتی، برای تعویض شبکه فرسوده آب شرب در شهر‌ها و روستا‌های شهرستان خواف اختصاص یافت.   مهدی عباسپور فرماندار شهرستان خواف گفت: این اعتبار با پیگیری مکرر و با توجه به فرسودگی شبکه آب شرب در برخی از نقاط شهری و روستایی شهرستان خواف که موجب هدر رفت آب می‌شود، تخصیص یافت.

دیگر خبرها

  • روستای تاریخی و کویری اصفهک، در راه جهانی شدن
  • آغاز عملیات آبرسانی به روستای کم رضوان بندر لنگه
  • پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی عملیات اصلاح شبکه آبرسانی روستای کوچ دیگ سید در گنبد کاووس
  • پاسخگویی به مطالبات مردم، در دستور کار مدیران خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مردم، تکلیف مدیران در دولت سیزدهم است
  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۱۶ اردیبهشت
  • رشد تأمین آب شرب پایدار در روستاهای کشور+جدول
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب