Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-04-29@04:59:21 GMT

تاثیر خرما در کاهش وزن

تاریخ انتشار: ۶ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۲۷۰۶۲۲

تاثیر خرما در کاهش وزن

رکنا: با 12 فایده شگفت انگیز خرما و نقش آن در سلامتی آشنا شوید.

خرما میوه ای است که در بسیاری از مناطق گرمسیری جهان رشد می کند. مصرف خرما در سال های اخیر بسیار زیاد شده است. خرمایی که در کشورهای غربی فروخته می شود اکثرا خرمای خشک شده است. شما می توانید از ظاهر آن حدس بزنید که خرما تازه است و یا خشک شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که پوست آن چروک باشد، احتمالا خرما خشک شده است و در غیر این‌صورت خرما تازه است.

خرماهای تازه دارای انواع مختلفی هستند به طوری که از اندازه های کوچک گرفته تا بزرگ و از رنگ های قرمز روشن تا زرد روشن در بازار Store در دسترس است.

خرما دارای طعم شیرینی است که آن را جویدنی می کند. علاوه بر این دارای خواص فراوانی است که در ادامه به آن اشاره می شود.

مصرف خرما در بارداری

مصرف خرما در طول بارداری برای مادر و کودک مفید است. قند فروکتوز موجود در خرما به سرعت شگسته می شود و به بدن انرژی می رساند، بدون این که سطح قند خون را در بدن تغییر دهد. خرما همچنین دارای ویژگی های ضد یبوست هم هست که انقباضات رحم را تحریک تحریک کرده و عمل زایمان را کوتاه تر می کند.

برخی از فواید خرما خوردن در طول بارداری عبارتست از:

تامین انرژی

در طول دوران بارداری، شما نیاز به انرژی بیشتر از مقدار معمول دارید. مصرف مقداری خرما در هر روز می تواند قند مورد نیاز شما را تامین کند بدون این که موجب اضافه شدن کالری شما شود.

دوری از یبوست

خرما به عنوان میوه ای که سرشار از فیبر است می تواند به سیستم گوارشی شما کمک کرده و یبوست دوران بارداری را درمان نماید.

کمک به پیشگیری از نقص های زایمان

خرما منبع خوبی از فولات است. فولات مانع نقص های زایمان مرتبط با مغز و نخاع می شود.

تامین ویتامین K برای نوزاد

ویتامین K به لخته شدن و استخوان سازی کمک می کند. نوزادان با ویتامین K کمی متولد می شوند. اگر مادر خرما مصرف نماید می تواند در هنگام شیردهی به نوزاد ویتامین مورد نیاز او را تامین نماید.

جلوگیری از کم خونی

خرما می تواند مقدار آهن مورد نیاز در دوران بارداری را برای محافظت از کم خونی نوزاد در حین بارداری فراهم کند.

حفظ تعادل آب و نمک

خرما حاوی پتاسیم است که تعادل آب و نمک را حفظ می کند، فشار خون را کنترل می کند و از گرفتگی عضلانی جلوگیری می کند. کمبود این ماده معدنی می تواند منجر به مسائل مربوط به کلیه شود.

فواید خرما برای رشد استخوان و دندان

منیزیم یکی دیگر از مواد معدنی ضروری است که به تشکیل دندان ها و استخوان ها در نوزاد کمک می کند. همچنین قند خون و فشار خون را تنظیم می کند. خرما به جلوگیری از کمبود منیزیم کمک می کند. منیزیم می تواند منجر به اختلالات کبدی و کلیوی شود.

آیا می دانید خوردن دو عدد خرما پیش از خواب چه تاثیرات مثبتی می تواند داشته باشد؟ این مقاله را مطالعه نمایید.

فواید خرما برای افراد دیابتی

خرما ها حاوی مواد مغذی مهمی است که نیازهای یک فرد مبتلا به دیابت Diabetes را برآورده می کند. خرما یکی از گزینه های سالم جایگزین برای شکر طبیعی است که مصرف آن برای دیابتی ها ممنوع است.

دیابتی ها فقط باید مواد غذایی مصرف کنند که شاخص گلیسمی بسیار پایین دارند تا سطح قند را حفظ کنند. خرما نیز دارای شاخص گلیسمی بسیار پایین است. شاخص گلیسمی خرما بین 35.5 تا 49.7 متغیر است که آن را واجد شرایط برای مصرف آن توسط دیابتی ها می کند.

کربوهیدرات ها منبع انرژی فوری هستند زیرا پر از فروکتوز و گلوکز هستند. هر 100 گرم از خرما حاوی حدود 75 گرم کربوهیدرات است، بنابراین وقتی افراد مبتلا به دیابت احساس گرسنگی و ضعف دارند باید مقداری خرما همراه خود داشته باشند تا با مصرف آن انرژی لازم خود را تامین نمایند.

خرما همچنین سطح قند خون را به هم نمی زند و می تواند مدت زمان بیشتری فرد را اشباع نگه دارد.

فواید خرما برای آرتروز و روماتیسم

با توجه به محتوای بالای منیزیم موجود در خرما، این میوه می تواند دارای خواص ضد التهابی باشد. در نتیجه مصرف آن برای شرایط و بیماری های با التهاب مزمن مانند آرتریت و همین طور واکنش های آلرژیک خوب است.

خرما و تری گلیسرید

خرما دارای آنتی اکسیدان های قوی، از جمله کاروتنوئیدها، پلی فنل ها و آنتوسیانین ها می باشد. مصرف غذاهایی با آنتی اکسیدان بالا می تواند به کاهش خطر ابتلا به بیماری های درازمدت مانند بیماری های قلبی، سرطان و دیابت کمک کند.

در مطالعه ای که در مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی منتشر شد، اثرات مصرف خرما بر قند خون و چربی خون (یا همان تری گلیسرید) در افراد سالم بررسی شد. نتیجه این بود که خرما هیچ کدام از دو مورد را بدتر نمی کند. محققان نتیجه گرفتند که خرما می تواند به جلوگیری از بیماری قلبی، به ویژه سفت شدن سرخرگ ها کمک کند.

فواید خرما در لاغری

بیشتر غذاهای غنی از فیبر به کاهش وزن کمک می کنند. اما خرما با وجود محتویات فیبری اش، غذای کم کالری نیست و این به خاطر محتوای کربوهیدرات و قند بالای آن است. 266 کالری در مصرف چهار دانه خرما وجود دارد و تقریبا 64 گرم شکر به بدن انسان می رساند.

خرما و میوه های خشک شده، چگالی بیشتری نسبت به میوه های تازه دارد. اگر شما در حال تلاش برای کاهش وزن هستید، به مصرف میوه های تازه مانند سیب و انواع توت ها بپردازید.

خرما واقعا میوه مفیدی است، اما در صورتی که در مصرف آن زیاده روی نشود. چرا که شکر و کالری زیادی دارد، بنابراین اگر مراقب نباشید، خوردن بیش از حد آن می تواند باعث افزایش وزن شما شود.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

عروس گستاخ نمی دانست داماد رازی پنهان از او دارد! حکم اعدام پلیس تهران تایید نشد / ناخواسته اقدام به شلیک مرگبار کردم! وحشتناکترین هدیه دخترجوان برای اولین سالگرد نامزدی‌شان + عکس دستگیری خانم معلم مست در سر کلاس درس+ عکس راز استخاره بد و صدای لرزان روز گذشته در مجلس چه بود !؟ راه رفتن جوان مست روی سیم دکل برق! + فیلم مرگ تلخ دختر یک زائر اربعین در تهران + جزئیات پاچه خواری حاکم دبی با سرودن قصیده در وصف بن سلمان! ریش حسن روحانی 35 سال در درستان این مرد است + عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا راز مخوف آدمکش مشهدی + عکس فیلم لحظه سقوط هلی‌کوپتر شخصی مالک لسترسیتی + تصویر جنجالی که این 5 بازیگر حرفه ای در تلویزیون ایران به راه انداختند ! +عکس ترسناک‌ترین و مقدس‌ترین حیوان ایران +عکس ورود زنان به اینجا از سوی دولت ممنوع شد! زشت ترین لباس ملانیا ترامپ سوژه عکاسان شد+عکس 9 اعترافی که حال شما را بهتر می‌کند ! مردی با تبر زنش را تکه تکه کرد! / درچابهار رخ داد + عکس زن جوان و قاتل مرد ورشکسته عراقی و خدمت جالبش به زوار اربعین اشکان خطیبی مترجم شد

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه بازار Store دندان دیابت Diabetes سرطان خرما کاهش وزن شگفت انگیز طبیعی اینستاگرام عکس ایران فیلم قتل دختر عجیب زن درگیری تصاویر ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۰۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • نخودفرنگی وزن را کاهش می‌دهد؟
  • روغن حیوانی و فواید آن برای سلامتی
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • رژیم میوه ۳ روزه ؛ بگیریم یا نه؟
  • کاهش ۲۹ درصدی مصرف نفت سفید در کردستان
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • ۷ نوشیدنی خوشمزه که میل به شکر را در شما به صفر می‌رساند
  • ببینید | آشنایی با فواید خرما