Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-26@23:46:00 GMT

احداث ۴۰ مرکز سلامت شبانه روزی در مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۴۸۵۳۰۷

 از موضوعات بسیار مهمی که در جوامع مختلف و برای سنجش میزان عدالت اجتماعی مورد استفاده قرار می‌گیرد، میزان و نحوه دسترسی شهروندان جامعه به خدمات بهداشتی و درمانی است؛ موضوع بسیار مهمی که در جامعه ایرانی با کاستی های فراوانی همراه است و اکنون مدتی است که به مدد برخی نهادهای غیر دولتی در مسیر اصلاح قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دسترسی به خدمات بهداشتی و درمانی شایسته و با کیفیت آن هم در دورترین نقاط کشور و مناطقی که محرومیت های اجتماعی آزارشان می دهد، از جمله موضوعاتی است که در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از مسئولان کشوری و استانی قرار داشته و در این زمینه اقدامت مهمی نیز صورت گرفته است؛ اقداماتی که البته کافی نبوده و برای رفع همه محرومیت ها نیاز به تلاش های بیشتری است.

در کنار نهادهای دولتی و مسئولی که زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فعالیت در این حوزه مشغول هستند و تلاش های خود را در قالب طرح هایی نظیر تحول سلامت و طرح های ضمن خدمت متوجه مناطق محروم کرده اند، هستند نهادهایی غیر دولتی که به صورت جدی وارد این نوع از فعالیت ها شده اند و برای تحقق عدالت اجتماعی از مسیر بهداشت و درمان کوشش می‌کنند.

بنیاد علوی از جمله نهادهای غیر دولتی است که در سال های اخیر به مقوله بهداشت و درمان ورود جدی داشته است و با هزینه های سنگین و میلیاردی تلاش می کنند بخشی از کاستی های موجود را از بین ببرد.

این نهاد علاوه بر تلاش در جهت کمک به وزارت بهداشت و درمان برای تکمیل پروژه های بیمارستانی بزرگ که در سال های گذشته به دلیل مشکلات مالی نیمه کاره رها شده اند، همچنین طرح جدیدی تحت عنوان مراکز سلامت شبانه روزی درجه یک را در دستور کار خود قرار داده است؛ دستور کاری که اکنون به تکمیل و نهایی شدن 25 واحد از این نوع مراکز منجر شده و مابقی نیز قرار است تا پایان سال جاری آماده تحویل شوند. 

بر اساس اطلاعات موجود بنیاد علوی برای احداث مراکز سلامت شبانه‌روزی درجه‌ یک در 40 منطقه محرومِ شناسایی‌ شده در سطح کشور با برآورد اعتباری در حدود هزار میلیارد ریال، روند پیشرفت فیزیکی پروژه های عمرانی این حوزه را در حدود ۹۵ درصد به پیش برده است. 

همانطور که اشاره شد اکنون 25 مرکز سلامت شبانه روزی درجه یک تکمیل و جهت بهره برداری تحویل وزارت بهداشت شده است و 15 مرکز دیگر نیز قرار است تا پایان سال به این وزارتخانه تحویل داده شود؛ مراکز سلامتی که بنیاد علوی برای افزایش هرچه بیشتر کارایی این مراکز نسبت به تجهیز آنها به 2 آمبولانس نیز اقدام کرده است. 

هر چند مجموعه خدمات بنیاد علوی و دیگر نهادهای فعال در حوزه بهداشت و درمان کشور در برابر نیازهای واقعی جامعه به ویژه مناطق محروم به خدمات این بخش کافی به نظر نمی رسد، اما این نوع اقدامات را می توان بخشی از تلاش های مسئولان در جهت تحقق عدالت اجتماعی و رفع کمبودها در مناطق محروم کشور توصیف کرد؛ تلاش‌هایی که شاید در آینده نزدیک و با حمایت های بیشتر متولیان امر با نتایج مثبت بیشتری همراه شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جامعه بهداشتی و درمانی درمان و آموزش پزشکی سلامت بهداشت و درمان درمان وزارت بهداشت و درمان مشکلات مالی شبانه روزی وزارت بهداشت وزارتخانه حوزه بهداشت و درمان جامعه سلامت شبانه روزی مشکلات مالی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۴۸۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اورژانس جاده مرگ شبانه‌روزی می‌شود!

فرماندار شهرستان دیر با بیان اینکه مسیر جاده ساحلی دیر به سمت بردخون به دلیل تصادفات زیاد و کم عرض بودن جاده ، به جاده مرگ معرف است گفت: حل مشکلات اورژانس جاده‌ای این مسیر در دستور کار قرار دارد و خدمات آن دائمی می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر دیر،  یونس باربرز عصر امروز در نشست ویژه بررسی چرایی تعطیلی مدام اورژانس جاده‌ای منطقه «دروداحمد» در محور ساحلی شهرستان دیر با حضور دادستان و اعضای شورای اسلامی بردخون اظهار داشت: این محور به سبب "افزایش تردد خودروها و کم عرض بودن جاده" حوادثی به همراه دارد.

فرماندار دیر تاکید کرد: تلاش می‌شود مشکلات این اورژانس جاده‌ای برطرف شود تا تنها پایگاه امدادی جاده ساحلی دیر به سمت بردخون شبانه‌روزی و دائم، به مردم خدمت‌رسانی کند.

بر پایه این گزارش تعطیلی‌های مداوم این پایگاه اورژانسی با اعتراض و انتقاد شهروندان بردخون و رسانه‌ها و فعالان اجتماعی همراه بوده است و با ورود دادستان دیر به این موضوع باید دید وعده فرماندار دیر در شبانه‌روزی شدن اورژانس جاده‌ای منطقه درود احمد رنگ واقعیت به خود می‌گیرد.

پایگاه اورژانس جاده‌ای درود احمد حد فاصل بین شهر دیر و بردخون در مسیر جاده اصلی به سمت بردخون قرار دارد.

این مسیر به دلیل تصادفات زیاد و کم عرض بودن جاده ، به جاده مرگ معروف است.

انتهای پیام/190

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۱۰ میلیارد ریال برای احداث مرکز جامع سلامت مهاباد
  • برگزاری ۱۱ کمیسیون تخصصی در همایش مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور
  • ریتم شبانه‌روزی یا ساعت بدن چیست؟
  • حافظان قرآن به عنوان سفیران تاثیرگذار نقش آفرینی کنند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • اورژانس جاده مرگ شبانه‌روزی می‌شود!
  • تلاش شبانه روزی برای ساخت و بهره برداری از طرح‌های عمرانی کلانشهر شیراز
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • تاکید بر اولویتی به نام سلامت روان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت