Web Analytics Made Easy - Statcounter

 معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان درباره تمهیدات ایمنی راهداری در مواجهه با طوفان‌های شن و ماسه که از فردا در این استان آغاز می‌شود، گفت: سیستم راهداری به صورت ۲۴ ساعته در محور‌های مسیر طوفان آماده‌باش قرار دارند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،  منصور ملاشاهی معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان گفت: طوفان‌های استان که قبلا به ۱۲۰ روزه معروف بود، به تازگی ۲۰۰ روزه شده‌اند و دلیل آن خشک شدن دریاچه هامون است که آب آن از افغانستان تامین می‌شود و وضعیت این استان را دچار بحران بیشتری کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این استان از نظر محور‌های خاص و قرار گرفتن در معرض این باد‌ها  نیاز به کمک‌ها و حمایت‌های جدی دارد.

وی افزود: قبلا که رودخانه دارای آب بود، با وزش باد شهر زابل را خنک می‌کرد، ولی در چند سال اخیر با خشک شدن کف رودخانه بیشتر سبب بلند شدن گرد و خاک و تشدید باد‌های شدید استانی می‌شود.

وی در ادامه درباره مشکل مسدود شدن جاده‌ها در مسیر‌های مختلف استان افزود: جاده‌ها در هنگام طوفان شن و ماسه‌های دوره‌ای قاعدتا دچار انسداد می‌شوند. این روز‌ها حدود ۲۰ الی ۲۵ دستگاه به صورت ۲۴ ساعت از راه‌ها محافظت می‌کنند تا راه‌ها بسته نشود.

ملاشاهی در ادامه توضیح داد: راهدای استان در نقاط ماسه‌گیر دستگاه مستقر کرده است.  گرد و خاک متاسفانه به لحاظ نفوذ در ریه‌ها هم برای سلامتی بدن انسان و هم برای سیستم ماشین و موتور مضر است و از این منظرسیستم راهداری با چالش مواجه می‌شود.

وی با برشمردن مسیر‌های صعب‌العبور در هنگام وزش باد‌های شن و ماسه اضافه کرد: مسیر‌های زابل- مهوندان، زابل- زهک، زهک- میلک و میلک به دوست‌محمد از جاده‌هایی هستند که در مسیر باد‌ها و مشکلات انسدادی قرار دارند.

معاون راهدرای اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان اضافه کرد: اگر جلوی ماسه بادی گرفته نشود، راه‌ها به سرعت مسدود می‌شوند و عملیات باید به گونه‌ای باشد که تا شب راه‌ها باز شوند. در این صورت باید چندین نفر نیرو و دستگاه در تلاش مستمر و شبانه‌روزی حرکت کنند و آنقدر شدت طوفان‌ها زیاد است که باید یک نفر جلو راه برود و ماشین پشت سر حرکت کند تا از نقطه حساس عبور کند.

ملاشاهی اضافه کرد: متاسفانه در اثر خشکسالی وضعیت آب و هوایی و جوی استان به شدت بحرانی شده است. افرادی که استطاعت مالی بیشتری داشتند، مهاجرت کرده‌اند و این روز‌ها اصلی‌ترین مشکل خشکسالی، بیکاری و مهاجرت است که امیدواریم از این وضعیت حمایت شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی راهداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۱۶۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان

معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان در آستانه هفتم اردیبهشت روز ملی ایمنی حمل‌ونقل، برنامه‌های اجرایی این هفته را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، تیمور باقری اظهار کرد: در تقویم سالیانه کشور، هفتم اردیبهشت از سوی شورای فرهنگ عمومی به عنوان روز ملی ایمنی حمل و نقل نام‌گذاری شد تا یادآور اهمیت موضوع و توجه به آمار سوانح و اقدامات صورت گرفته برای ارتقای ایمنی باشد.

وی ادامه داد: سرعت غیرمجاز، منشأ بیشتر تخلفات رانندگی است و فرهنگ‌سازی به عنوان مهم‌ترین عامل برای پیشگیری از سوانح رانندگی باید مورد توجه قرار گیرد.

معاون حمل و نقل اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان افزود: برنامه‌های مختلفی در مرکز استان و ادارات شهرستانی برای این هفته در نظر گرفته شده است که از آن جمله می‌توان به اجرای طرح آموزش ایمنی به کاربران جاده‌ای، توزیع کلاه ایمنی به موتور سیکلت سواران، طرح کنترل و نظارت محسوس و نامحسوس بر نحوه فعالیت ناوگان عمومی حمل و نقل جاده‌ای در محورهای مواصلاتی تحت پوشش اشاره کرد.

وی یادآور شد: حضور در مدارس حاشیه راه‌های استان به منظور ارائه آموزه‌های ترافیکی، نصب بنر حاوی پیام‌های ایمنی در مراکز تجمع رانندگان و مجتمع‌های خدماتی-رفاهی و ارسال پیام کوتاه به منظور جلب توجه عمومی نسبت به مخاطرات سوانح رانندگی از برنامه‌های مهم این هفته است.

باقری هدف از اجرای این برنامه‌ها را ایجاد حساسیت در بین عموم مردم برای افزایش ایمنی ترددهای جاده‌ای و تلاش برای کاهش تصادفات رانندگی، برشمرد و خاطرنشان کرد: در ایام اجرای طرح نوروزی میزان تصادفات در این استان به میزان قابل توجهی کاهش داشت که امیدواریم با تعامل همه دستگاه‌ها و مردم تا پایان سال‌جاری، روند کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای ادامه پیدا کند و شاهد سفرهای ایمن و بدون حادثه برای هم‌وطنان باشیم.

کد خبر 747560

دیگر خبرها

  • قطعه پنج باند دوم مسیر خاش به زاهدان در حال اجرا است
  • تالاب هامون جازموریان جان دوباره گرفت
  • تغییر مسیر پرواز مسیر تهران زاهدان مشهد بعلت شرایط نامساعد جوی
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • تشریح برنامه‌های روز ملی ایمنی حمل‌ونقل در سیستان و بلوچستان
  • رشد ۷۸ درصدی ساخت راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • آغاز عملیات تعریض جاده کوشکک در گتوند
  • رفت و آمد در جاده توسکستان گرگان – شاهرود فقط بازنجیر چرخ
  • رشد ۷۸ درصدی احداث راه‌های روستایی در سیستان و بلوچستان