Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر عامل سازمان روزنامه رسمی کشور از راه اندازی پروژه مکانیزاسیون آگهی‌های قانونی منتشره در روزنامه رسمی کشور خبرداد و گفت: به زودی پروژه مکانیزاسیون آگهی‌های قانونی منتشره در روزنامه رسمی کشور سال‌های ۱۳۷۲-۱۳۰۷ با استفاده از تکنیک OCR راه اندازی خواهد شد. مجید اکبرپور مدیر عامل سازمان روزنامه رسمی کشور در گفت و گو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان از راه اندازی پروژه مکانیزاسیون آگهی‌های قانونی منتشره در روزنامه رسمی کشور خبرداد و گفت: به زودی پروژه مکانیزاسیون آگهی‌های قانونی منتشره در روزنامه رسمی کشور سال‌های ۱۳۷۲-۱۳۰۷ با استفاده از تکنیک OCR راه اندازی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در حال حاضر اسناد به صورت آرشیو کاغذی و تصویر اسکن شده با کیفیت پایین موجود می‌باشد که قابلیت جستجو یا ویرایش نداشته و برای پیدا کردن یک آگهی یا یک متن مورد نظر ساعت‌ها زمان نیاز می‌باشد. با پیاده سازی و عملیاتی شده پروژه مزبور کلیه آگهی‌ها به صورت تفکیک شده در دیتابیس سیستم جامع و یکپارچه روزنامه رسمی الکترونیکی قابل دسترس برای عموم خواهد بود.

وی مزایای مکانیزاسیون اسناد روزنامه رسمی به روش OCR را به شرح زیر اعلام کرد:
۱) حفظ اسناد مهم و چاپی قدیمی به وسیله آرشیو دیجیتالی:
اسناد قدیمی چاپ شده در روزنامه و قوانین مصوب مجالس و دولت‌های گذشته از دیرباز به دلیل استفاده از کاغذ و عمر کوتاه کاغذ دچار تغییرات فرسایشی و مشکلات تجزیه شدن هستند از این رو برای نگهداری اطلاعات موجود در این اسناد کاغذی بهترین راه حل استفاده از آرشیو دیجیتال است، آرشیو‌های دیجیتالی امروزه به تعدد در جا‌های مختلف استفاده شده است که صرفاً برای نگهداری اسکن و تصاویر اسناد است که قابلیت جستجو ندارد، از این رو روزنامه رسمی کشور بر این است که برای استفاده از آرشیو دیجیتال کامل و امن و قابل جستجو از سیستم نوین OCR بر اساس الگو‌های هوش مصنوعی و پردازش تصویر استفاده نماید.
۲) قابلیت جستجو معنایی و لغوی در متن اسناد:
آرشیو دیجیتال روزنامه رسمی کشور دارای قابلیت جستجوی هوشمند می‌باشد که از الگو‌های بازشناسی جستجوی معنایی بر پایه الگوی تزاروس و جستجوی لفظی بر پایه الگوی سینتکس لاندا استفاده می‌کند، که این قابلیت را به کاربران می‌دهد که حتی با کلمات مشابه و هم معنی هم به نتایج دلخواه خود در آرشیو برسند.
۳) قابلیت بازخوانی نسخه‌های خطی و دست نویس:
موتور پردازش تصویر آرشیو دیجیتال روزنامه قابلیت بازخوانی متون دست نویس با خط شکسته و یا نسخ و نستعلیق با فونوتیک آرامیک را دارا می‌باشد که برای بازخوانی جملات فارسی و عربی کاربرد بسیاری دارد و اسناد دستی موجود در آرشیو روزنامه را به شکل قابل ویرایش درآورده به آن قابلیت تغییر فونت و تغییر چیدمان پاراگراف‌های متن را می‌دهد.
۴) ایجاد بزرگترین آرشیو دیجیتال اسناد کشور با قابلیت جستجوی کلمه به کلمه:
آرشیو دیجیتال روزنامه قابلیت جستجو در متن تمام آگهی‌ها با قابلیت جستجو با نام اعضای موجود در آگهی‌ها و یا سمت آن‌ها را به شکل کلمه به کلمه دارا می‌باشد.
۵) قابلیت مقایسه متن اسناد و آگهی‌های قدیمی با متون حقوقی جهت استناد در دادگاه:
سنسور نرم‌افزاری موجود در آرشیو دیجیتال قابلیت تطبیق متون چاپ شده با متون موجود در پایگاه داده را به صورت آنی برای جلسات دادرسی و یا وکلای محترم فراهم ساخته است.

۶) قابلیت ترمیم متون اسناد قدیمی به روش هوش مصنوعی و الگو‌های پردازش تصویر:
موتور بازشناسی موجود در آرشیو دیجیتال با داشتن پایگاه داده قوی قابلیت ترمیم کلمات ناقص و یا آسیب دیده موجود در اسناد کاغذی را با قابلیت ۹۳ درصد تشابه و خوانایی معنایی با بقیه جمله دارا می‌باشد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: قوه قضاییه سازمان روزنامه رسمی کشور سیستم جامع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۱۴۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد

‌به گزارش خبرگزاری مهر، شیوه‌نامه «خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی» در راستای اجرای راهکارهای نهم و دهم از مأموریت هفتم قوه قضائیه در سند تحول و تعالی قوه قضائیه، در تاریخ ۱۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳، به تصویب رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور رسید.

راهکارهای نهم و دهم سند تحول در راستای تحقق مأموریت هفتم قوه قضائیه (حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) عبارت است از: ارائه الکترونیکی تمام خدمات ثبتی از طریق «سکوی خدمات دیجیتال ثبتی» و «پنجره ملی خدمات دولت هوشمند» و الزام به استفاده از امضای الکترونیکی برای دریافت خدمات ثبتی و ارائه غیرحضوری تمامی خدمات ثبتی قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی از طریق سکوهای بخش خصوصی و با تائید حضوری (در محل دفترخانه یا به صورت سیار خارج از آن) یا غیرحضوری توسط یکی از سردفتران اسناد رسمی با اصلاح قوانین و مقررات مرتبط.

متن شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی

در اجرای راهکارهای (۹) و (۱۰) از مأموریت ۷ (مربوط به حمایت از حقوق مالکیت اشخاص) مسند تحول و تعالی قوه قضائیه مصوب ۱۴۰۳/۱/۷ ریاست محترم و مالی قوه قضائیه و توجه به ظرفیت مقرر در فراز (ج) ماده ۶۷ قانون برنامه پنج‌ساله ششم توسعه کشور و فراز الفاز ماده ۶۸ همان قانون و ماده ۶۵۵ قانون آئین‌نامه دادرسی کیفری و نیز بند ج از ماده ۴ آئین‌نامه توسعه خدمات الکترونیک دستگاه‌های اجرایی به شماره ۲۰۶/۹۳/۷۷۴۰- ۹۲/۶/۱۰ مصوب ۱۳۹۳ شورای‌عالی اداری و توجهاً به عمومات قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲ به منظور سهولت و دسترسی سریع عموم مردم به خدمات غیر حضوری قابل ارائه در دفاتر اسناد رسمی، شیوه‌نامه خدمات غیر حضوری دفاتر اسناد رسمی به شرح زیر ابلاغ می‌شود:

بخش اول: درخواست غیرحضوری تنظیم اسناد رسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۱- با راه‌اندازی سامانه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی در (سکوی کاتب) کلیه درخواست‌های تنظیم اسناد رسمی و خدمات ثبتی به دفترخانه از سامانه سکوی مزبور پذیرش خواهد شد.

ماده ۲ - سردفتر مکلف است به محض دریافت درخواست نسبت به بررسی پذیرش یا عدم پذیرش درخواست غیرحضوری تنظیم سند یا سایر خدمات ثبتی اقدام نماید.

تبصره ۱- در صورت عدم پذیرش درخواست سردفتر مکلف است در اجرای ماده ۲۰ قانون دفاتر اسناد رسمی با ذکر علت مراتب را زیر درخواست مربوطه درج نماید. در این صورت متقاضی امکان ویرایش درخواست را خواهد داشت.

تبصره ۲ - در صورت نقص مدارک یا نیاز به اطلاعات و مدارک تکمیلی سردفتر مکلف است اطلاع‌رسانی لازم موارد نقص را به‌صورت جامع زیر درخواست مربوطه به متقاضی اعلام نماید. متقاضی باید از طریق سکوی کاتب نسبت به تکمیل مدارک و رفع نقص اقدام کند.

تبصره ۲ - چنانچه پس از پذیرش درخواست تنظیم سند و انجام سایر خدمات لبنی امکان‌پذیر نباشد سردفتر باید علت را مطابق تبصره ۱ زیر درخواست درج و اعلام کند.

بخش دوم: تنظیم غیر حضوری اسنادرسمی و سایر خدمات ثبتی

ماده ۳ - ثبت کلیه اسناد و خدمات ثبتی قابل ارائه با احراز هویت الکترونیک و استفاده از امضای دیجیتال و بدون مراجعه حضوری، متقاضی در دفتر اسناد رسمی امکان‌پذیر است.

تبصره - استاد و خدمات ثبتی قابل ارائه با اعلام سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و درج از طریق سکوی کاتب تعیین می‌شود.

ماده ۴ - سردفتر به محض احراز هویت الکترونیک از طریق سکوی کاتب و امضای دیجیتال توسط متقاضی یا اصحاب سند نسبت به تأیید نهایی اقدام می‌نماید.

تبصره ۱ - توجهاً به اطلاق و عموم واژه «امضا» در عبارت «امضای شخص یا اشخاص» مندرج در تبصره ۱ ماده ۷ قانون جامع حدنگار مصوب ۱۳۹۳ به امضای فیزیکی و نیز دیجیتال تأیید نسخه پیش‌نویس باید توسط اصحاب سند از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی کاتب انجام و ملاک عمل برای اخذ شناسه یکتا توسط سردفتر است.

تبصره ۲- اطلاعات مربوط به تأیید الکترونیک متقاضی اصحاب سند در نسخ پشتیبان و نهایی سند درج می‌شود.

ماده ۵- پرداخت کلیه هزینه‌های متعلقه توسط متقاضی، از طریق سکوی الکترونیک خدمات ثبتی (کاتب) به صورت الکترونیک انجام می‌پذیرد.

ماده ۶ - متقاضی ارائه خدمات غیر حضوری بعد از پذیرش درخواست نیز در هر مقطعی می‌تواند ادامه فرآیند را به صورت حضوری در همان دفترخانه پیگیری و انجام دهد در این صورت هزینه‌های وصولی بابت ارائه خدمات غیر حضوری مسترد نخواهد شد.

ماده ۷ - فرآیند اطلاع‌رسانی خدمات موضوع این شیوه‌نامه از طریق سکوی کاتب انجام می‌پذیرد.

ماده ۸ - نظارت بر اجرای صحیح این شیوه‌نامه بر عهده معاونت امور اسناد معاونت توسعه فناوری و خدمات الکترونیک ثبتی دفتر مدیریت عملکرد و بازرسی و کانون سردفتران و دفتریاران است.

کد خبر 6097597 فاطمه کریمی

دیگر خبرها

  • راه‌‌اندازی آنلاین‌شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در طبس
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • فروشگاه مجازی صنایع دستی و سوغات محلی در طبس راه اندازی شد
  • راه اندازی آنلاین شاپ صنایع دستی و سوغات محلی در شهرستان طبس
  • شیوه‌نامه خدمات غیرحضوری دفاتر اسناد رسمی تصویب شد
  • سامانه «پنجره» برای نظارت بر اسناد صندوق ذخیره فرهنگیان راه‌اندازی شد
  • عضو شورای شهر خواستار شد: برخورد قانونی با خاطیان مرگ کارگر شهرداری تهران
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • لزوم رعایت دستورالعمل استقرار HSE در مناطق/برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • نشست «سندپژوهی و سندشناسی» در کتابخانه ملی برگزار می‌شود