Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: گفت و گو و مناظره با ادیان اسلامی بخشی از تمدن اصیل اسلامی و دینی است.

‌به گزارش‌ ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب ظهر امروز در پیش نشست تخصصی همایش بین المللی امام رضا(ع) در سالن جلسات امام موسی صدر دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: نخستین همایش بین المللی امام رضا(ع) و گفت و گوی ادیان بهمن ماه سال جاری در مشهد مقدس برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب افزود: این همایش با محوریت عقلانیت در ادیان و خدامحوری نقطه مشترک ادیان و نقش گفت و گوی مسالمت آمیز در همزیستی با ادیان و محبت و عدالت برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: اسلام بر گفت و گو و توجه به مشترکات بین ادیان تاکید دارد، در حقیقت گفت و گو و مناظره با ادیان اسلامی بخشی از تمدن اصیل اسلامی و دینی است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب اظهار کرد: در صدها قرن گذشته و در جهان معاصر جنگ های زیادی بین ادیان مختلف صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: برخی از این جنگ ها بسیار وحشتناک بوده و انسان های زیادی را به کام مرگ فرستاده است چرا که بشریت به جای گفت و گو و مناظره با یکدیگر به نزاع و جنگ می پرداختند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب گفت: این ادیان گفت و گو و تبادل نظر و مناظره با رهبران ادیان دیگر را ننگ می دانستند و زبان جنگ را به کار می بردند.

وی افزود: ایران در زمینه گفت و گوی تمدنی سابقه خوبی در بین کشورهای دیگر داشته و مصون ترین کشور در میان مناطق درگیر جنگ بین ادیانی بوده است.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب بیان کرد: در دانشگاه ادیان و مذاهب بر آنیم تا با زبان علمی و آکادمیک فرهنگ گفت و گو بین ادیان مختلف الهی را نهادینه کنیم.

وی گفت: فرهنگ گفت و گوی مسالمت آمیز باید در جامعه و در بین مردم و نخبگان علمی و دینی و اندیشمندان و عالمان توسعه یابد تا بتوان فرهنگ اسلامی و دینی و شیعی را گسترش دهیم.

حجت الاسلام والمسلمین نواب عنوان کرد: گفت و گوی مسالمت آمیز بخشی از فرهنگ دینی ما به شمار می رود و در سیره امامان معصوم(ع) نیز دیده می شده است؛ ما با این فرهنگ رشد کرده ایم و امروز شکل و مسیر و راه گفت و گو تغییر کرده است.

وی اظهار کرد: یکی از امامانی که از راه گفت و گو و مناظره با اندیشمندان و بزرگان ادیان الهی به ترویج فرهنگ دینی و اسلامی می پرداخت امام رضا(ع) بود.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان کرد: شیوه ایشان در گفت و گو علمی و ساده و به همراه استدلال و دلیل محکم است.

وی بیان کرد: مناظرات و گفت‌وگوهای امام رضا(ع) غبار دشمنی‌ها را برطرف می‌کرد و رهبران ادیان با ملایمت و ملاطفتی که امام رضا(ع) داشت با دین اسلام به خوبی آشنا می‌شدند.

حجت الاسلام والمسلمین نواب اظهار کرد: برگزاری همایش ها می تواند تا حد زیادی روش های گفت و گو با ادیان را توسعه دهد هر چند همایش و سمینار به تنهایی کافی نیست و باید به شکل عملی نیز وارد حوزه گفت و گوی بین ادیانی شد. 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۲۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم در این دیدار با ذکر این نکته که رشد علمی و دستیابی به مرز‌های دانش، دال مرکزی گفتمان انقلاب اسلامی است، گفت: اکنون این رشد علمی تا جایی پیش رفته که در تمامی مناسبات و جایگاه‌های علمی جهان، نام ایران می‌درخشد.

عبدالحسین کلانتری همچنین با تأکید بر اجرایی سازی تفاهم نامه‌های منعقد شده و افزایش تبادلات علمی میان جمهوری اسلامی ایران و ونزوئلا افزود: باید شرایط همکاری‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و استفاده از ظرفیت‌های فناورانه و دانش بنیان دانشگاه‌های دو کشور فراهم و تسهیل شود.

دبیر مجمع جهانی اهل البیت (ع) نیز در این دیدار عدالت و حق جویی را جوهره مشترک تمامی ادیان ابراهیمی عنوان و تصریح کرد: بر اساس آموزه‌های تمامی ادیان ابراهیمی، باطل رفتنی است و جبهه حق بر جبهه باطل مسلط خواهد شد و آینده متعلق به مستضعفان و ستمدیدگان است.

آیت الله رضا رمضانی همچنین به تبیین مبانی ظلم ستیزی در نظام فکری انقلاب اسلامی و اسلام و مکتب اهل بیت پرداخت و نقش محوری امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری را در تقویت جبهه حق و ظلم‌ستیزی کاملاً آشکار عنوان کرد.

در ادامه وزیر امور خارجه ونزوئلا نیز تقابل اصلی و تاریخی بشریت را تقابل حق و باطل دانست و ضمن تبریک پیروزی اخیر ایران در تنبیه اسرائیل گفت: این موفقیت قلب تمامی عدالت‌خواهان و مستضعفان جهان را شاد کرد و درس عبرتی شد تا دیگر متجاوزان از صبوری ایران سوءاستفاده نکنند.

     

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • تأکید مدیر شبکه آموزش بر پاسداشت زبان فارسی و شعر و موسیقی اصیل ایرانی
  • تمدن نوین اسلامی با وحدت محقق می‌شود/ عینت‌بخشی به وحدت اسلامی در دستور کارم بود
  • همایش بین‌المللی نهج‌البلاغه و حمایت از فلسطین
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد/ پنجره‌ای گشوده به تمدن ایران زمین
  • عملیات وعده صادق قلب مستضعفان جهان را شاد کرد
  • برگزاری دومین همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس