Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-04-28@21:08:04 GMT

با منفی‌بافی نمی‌توان از بحران‌ها عبور کرد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۸۹۶۱۲

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: با منفی بافی در مورد خشکسالی و کشاورزی نمی توان از بحران ها عبور کرد بلکه باید با مدیریت و حفظ منابع به کشاورزی پایدار دست یافت.

عباس کشاورز امروز در همایش اصلاح الگوی کشت در اتاق بازرگانی عنوان کرد: کم آبی یکی از دغدغه های جدی در همه استان های کشور است و هر یک با روش هایی درصدد جبران کم آبی در کشاورزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: حرکت به سمت کشت گلخانه ای و توسعه باغات و کنار گذاشتن محصولات کشاورزی که آب زیادی در تولید آن نیاز است از جمله روش های مهم درمدیریت بحران آب در سطح کشور است.

وی تصریح کرد: استان قم نیز در جهت مدیریت منابع آب به سمت توسعه باغات پیش رفته است البته نگرانی هایی برای باغداران و کشاورزان وجود دارد که با بحران آب چگونه در آینده باغات خود را حفظ کنند.

کشاورز بیان کرد: در همه جهان و به ویژه کشورهای پیشرفته خود را با شرایط و تغییرات اقلیمی در تولید محصولات کشاورزی وفق می دهند.

وی خاطرنشان کرد: با گرم شدن کره زمین و کاهش باران نمی توان آبهای زیرزمینی را افزایش داد و بهترین راهکار در این وضعیت صیانت از منابع زیرزمینی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: برداشت بی رویه آب، پایداری طبیعت را از بین می برد و معضلات زیست محیطی را به وجود می آورد.

وی گفت:مشکلاتی از قبیل گرد و غبار و ریزگردهای فلج کننده یکی از علل مهم عدم پایداری طبیعت و تغییرات زیست محیطی است که سلامت جامعه را به مخاطره می اندازد.

کشاورز بیان کرد: انسان باید در روند تولید و صنعت و کشاورزی و هر فرآیند اقتصادی دیگر، سهم پایداری طبیعت را در نظر بگیرد و به طبیعت لطمه ای نزند وگرنه جان خود را در معرض خطرات زیست محیطی قرار می دهد.

وی تصریح کرد: اگر چه بحران آب و خشکسالی گریبان بشر را گرفته است اما نباید نگران بود چرا که برخی از کشورهای پیشرفته ثابت کرده اند؛ با تکیه بر فناوری و تجهیزات و روش های نوین علمی و مدیریت صحیح بحران‌ها را کنار گذاشته اند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سیاست‌گذاران و نخبگان و برنامه‌ریزان و نظریه‌پردازان باید با خرد جمعی و همفکری به دنبال راهکاری در جهت مدیریت بحران ها باشند.

وی اظهار کرد: امروزه اصلاح الگوی کشت بهترین شیوه در مدیریت بحران آب و توسعه ظرفیت های کشاورزی و تولید محصولات استراتژیک است.

کشاورز خاطرنشان کرد: در تولید محصولات کشاورزی باید نیازها و بازار را بشناسیم تا طبق نیازهای ضروری به تولید بپردازیم.

وی بیان کرد: مهم ترین رویکرد در مدیریت بحران و مصرف بهینه منابع رسیدن به بهره وری و افزایش تولید و کاهش مصرف آب است.

 

ایسنا

لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Axz برچسب ها: جهاد کشاورزی ، بحران ، عباس کشاورز

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: جهاد کشاورزی بحران عباس کشاورز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۸۹۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، صمد بهزاد در بازدید شاهین رستم‌پور مشاور معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی از شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: مذاکرات و پیگیری‌های لازم از طریق وزارت جهاد کشاورزی برای تولید بذور سبزی و صیفی‌جات در این شرکت انجام شده است.
وی تاکید بر لزوم فراهم شدن فضای مناسب و بستر علمی در تولیدات زراعی شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان افزود: این مجتمع اقتصادی به دنبال تحقق تولید محصولات کشاورزی پول‌ساز با راندمان بالا بوده و این امر را در دستور کار قرار داده است.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با بیان این که در کنفرانس کشاورزی اوراسیا مقرر شد که ایران بذر مورد نیاز کشور‌های منطقه را تامین کند و مقدمات آن در وزارت جهاد کشاورزی فراهم شده است، اظهار کرد: برای تحقق این هدف، با دعوت از کارشناسان و تولیدکنندگان اوراسیا، توان مجتمع عظیم ملی کشت و صنعت مغان را در زمنیه تولید بذر به صورت شایسته معرفی خواهیم کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این بازدید با تاکید بر بهره‌برداری از ظرفیت‌های کشت و صنعت مغان در زمینه‌های مختلف گفت: باید با برنامه‌ریزی دقیق در حوزه تولید بذر، ارقام جدیدی را معرفی کرده و با جایگزینی ارقام پربازده و اقتصادی، عملکرد تولیدی این شرکت را افزایش دهیم.
شاهین رستم‌پور آینده کشاورزی ایران را منوط به فراهم شدن بستر تولیدات پایه، علمی و فعالیت تحقیقاتی مجتمع‌‎هایی مانند کشت و صنعت مغان دانست و افزود: با استفاده از ظرفیت موجود در این بنگاه اقتصادی بزرگ استان اردبیل، می‌توان نهال‌های خوبی را در این شرکت تولید و به باغات کل کشور معرفی کرد.
وی با اشاره به آینده درخشان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در حوزه تولید بذر و نهال اظهار کرد: کشت و صنعت مغان با همکاری متخصصان بین‌المللی بذر به زودی تولید بذر محصولاتی همچون خیار، گوجه فرنگی، فلفل، بادمجان، کدو، هندوانه، ملون و لوبیا را شروع خواهد کرد.
مشاور معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی بیان کرد: پس از آزمایش اولیه و تایید لاین برای سال آتی و معرفی برند مشترک می‌توان بازار خوبی را در زمینه تولید بذر برای شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان فراهم و از واردات بذور مختلف جلوگیری کرده و بازار داخلی را با بذور تولیدی برند مغانه تامین کرد.
رستم‌پور سرمایه‌گذاری در بخش تولید بذر را دارای سود کلان عنوان و تاکید کرد: شرکت کشت و صنعت مغان می‌تواند با برنامه‌ریزی پنج ساله در امر تولید بذور صیفی و نهال، چند برابر تولیدات فعلی خود سود کسب کند.

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • با کمبود منابع آبی در استان‌های کم بارش چه کنیم؟
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب