Web Analytics Made Easy - Statcounter

نحوه اعزام به مسابقات انفرادی و دونفره جهانی ۲۰۱۹ مجارستان و قهرمانی ۲۰۱۹ تیمی، انفرادی و دونفره آسیا در اندونزی تیم تنیس روی میز کشورمان اعلام شد. ۰۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۱ ورزشی رشته های ورزشی نظرات - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی فدراسیون تنیس روی میز، نحوه اعزام نفرات به مسابقات انفرادی و دونفره جهانی 2019 مجارستان و قهرمانی 2019 تیمی، انفرادی و دونفره آسیا در اندونزی و زمان اجرای آیین‌نامه جدید انتخابی تیم‌های ‌ملی در سال 1398 اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از مشخص شدن 4 سهمیه برای آقایان و 2 سهمیه برای بانوان از طرف فدراسیون برای اعزام به مسابقات انفرادی و دونفره بزرگسالان جهان ‌و 4 سهمیه آقایان و 4 سهمیه بانوان برای مسابقات قهرمانی تیمی، انفرادی و دونفره بزرگسالان آسیا، با پیشنهاد جمیل لطف‌الله نسبی سرمربی تیم ملی بزرگسالان آقایان و حمیده ایرانمنش مربی تیم ‌ملی بزرگسالان بانوان، 2 نفر برتر رنکینگ جهانی و 2 نفر برتر رنکینگ ملی در بخش آقایان و 2 نفر برتر رنکینگ‌ جهانی در بخش بانوان، به مسابقات جهانی انفرادی و دونفره 2019 مجارستان اعزام و برای مسابقات تیمی، انفرادی و دونفره قهرمانی 2019 آسیا در اندونزی، خردادماه 1398 طبق آیین‌نامه جدید مسابقات انتخابی برگزار می‌شود.

جمیل لطف‌الله‌نسبی: شرایط انتخابی تیم ملی تنیس روی میز تغییر می‌کند

 

سطح بسیار بالای مسابقات انفرادی و دونفره جهانی، کم شدن سهمیه قاره آسیا برای حضور در المپیک 2020 و بالطبع دوچندان شدن اهمیت رنکینگ‌ جهانی برای اخذ سهمیه المپیک، اختصاص امتیازات بسیار بالای رنکینگ در مسابقات قهرمانی جهان، درخواست مربیان به منظور تمرکز بر روی نفرات نخبه که در حال حاضر بالاترین رنکینگ جهانی را داشته و دارای شانس بیشتری برای حضور در المپیک می‌باشند،  موجب گردید ریاست فدراسیون پس از اخذ نظرات کارشناسی و با عنایت به شرایط موجود، با  پیشنهادات مربیان تیم‌های‌ ملی موافقت نمایند.

از طرفی آیین‌نامه جدید انتخابی تیم‌های ملی، با اهمیت دادن همزمان به رنکینگ جهانی و رنکینگ ملی، برای مسابقات انتخابی قهرمانی 2019 آسیا در خردادماه اجرایی خواهد شد.

طبق این آیین‌نامه و در کلیه رده‌‌های سنی، 4 نفر برتر رنکینگ‌ جهانی، 4 نفر برتر رنکینگ ملی سال 97، 4 نفر برتر از بین نفرات 5 تا 20 رنکینگ ملی سال 97 (بعد از کنار گذاشتن 4 نفر اول رنکینگ جهانی و رنکینگ ‌ملی) با برگزاری مسابقات پری راند، مجموعا 12 نفر بدون امتیازات پایه در مسابقات انتخابی حاضر می‌شوند، ضمن اینکه آخرین رنکینگ ملی در سال 1397 برای ورزشکاران ملاک عمل قرار می‌گیرد و برگزاری تورهای ایرانی رنکینگ‌دار سال 1398 پس از انتخابی قهرمانی آسیا برنامه‌ریزی می‌گردد.

مقرر گردیده مسابقات انتخابی قهرمانی نوجوانان و جوانان آسیا در سال 97 طبق آیین نامه موجود برگزار گردد.

انتهای پیام/ 

R39383/P1435/S3,33/CT12 واژه های کاربردی مرتبط تنیس روی میز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تنیس روی میز تنیس روی میز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۶۶۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود

جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۴ با وجود اینکه برگ زرینی به افتخارات ایران افزود، اما ضعف‌هایی را نمایان کرد که تا جام جهانی باید برای حل آنها چاره اندیشید. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، تیم ملی فوتسال ایران روز یکشنبه با شکست تایلند توانست قهرمانی جام ملت‌های آسیا را به کشورمان بازگرداند و با 13 قهرمانی، همچنان تیم بی‌رقیب تاریخ این رقابت‌ها به شمار می‌رود.

ملی‌پوشان ایران آغاز مقتدرانه‌ای در این جام نداشتند و پیروزی‌های نسبتاً دشوار مقابل افغانستان و کویت به دست آوردند. با این حال تیم رفته رفته بهتر شد و بازی با قرقیزستان در یک‌چهارم نهایی و دیدار مقابل تایلندِ میزبان در فینال را می‌توان بهترین عملکرد ایران در جام هفدهم دانست.

کشاورز: به قهرمانی جام ملت‌های فوتسال آسیا نیاز داشتیم

با توجه به در پیش بودن مسابقات جام جهانی فوتسال 2024 ازبکستان از 24 شهریور تا 15 مهر 1403، فوتسال ایران فرصت چندانی برای خوشحالی کردن ندارد. مشخصاً نکاتی به چشم می‌خورد که پیش از رقابت با بزرگان جهان در ازبکستان، باید مورد توجه مقامات فدراسیون فوتبال و نیز کادر فنی تیم ملی فوتسال قرار بگیرد که به ذکر برخی از آنها می‌پردازیم.

وضعیت قراردادهای مربیان تیم ملی

فدراسیون فوتبال همیشه در ابتدای هر سال، با مربیان تیم‌های ملی قراردادهای یک ساله‌ای می‌بندد و این اِشِل را در سال‌های گذشته حفظ کرده است. با این حال هنوز قرارداد سال 1403 وحید شمسایی و دستیارانش امضا نشده است. همچنین از فروردین سال 1401 که فعالیت کادر فعلی در تیم ملی فوتسال آغاز شد، مربیان در بهمن 1402 دستمزد 20 ماه فعالیت خود را گرفتند و حدود 19 ماه بدون پول کار کردند! با توجه به پتانسیل موفقیت در جام جهانی، فدراسیون‌نشینان نباید فوتسال را در اولویت‌های آخر قرار دهند.

آغاز متزلزل

ملی‌پوشان در نیمه اول بازی‌ها چندان زهردار نبودند و انگار به «تشر» کادر فنی بین دو نیمه نیاز داشتند. حتی 20 دقیقه اول دیدار مقابل بحرین و ازبکستان هم به شکست تیم ملی انجامید که در نیمه‌های دوم توانستیم جبران مافات کنیم. اگر این شرایط در جام جهانی نیز ادامه داشته باشد، ممکن است اختلاف ایران با رقبای بزرگ خود در جام جهانی بیشتر از یک گل شود و با ارائه بازی باکیفیت در نیمه دوم نیز فرصت جبران نداشته باشیم.

مرتضایی: افغانستان در فوتسال فرزند ایران است

راحت گل می‌خوریم؛ سخت گل می‌زنیم!

با وجود نمایش قابل قبول باقر محمدی در پنج مسابقه و نیز کلین شیت سعید مومنی در دیدار با کویت، گل‌های دریافتی تیم ملی ایران بیشتر از هر چیزی توی ذوق می‌زند. بحرین در مجموع دو بازی با افغانستان و کویت سه بار موفق به گلزنی شد، اما سه گل به ایران زد. شکی در پیشرفت تیم‌های آسیا و دشواری بازی مقابل تیم‌های کاملاً تدافعی نیست، اما دریافت 9 گل در شش مسابقه، آمار قابل قبولی برای یک تیم مدعی صعود به نیمه‌نهایی جام جهانی نیست.

علاوه بر گل‌هایی که خوردیم، موقعیت‌هایی در اختیار بازیکنان حریف قرار می‌گرفت که قطعاً تیم‌های بزرگ جهان به‌راحتی از آن نمی‌گذرند. سرعت پایین انتقال تیم ملی از حمله به دفاع و نیز عدم پوشش مناسب را می‌توان در میان دلایل این مسئله ذکر کرد. در کنار راحت گل خوردن در برخی از بازی‌ها، تیم ملی در دیدار برابر تیم‌هایی چون بحرین و ازبکستان کار سختی برای گشودن دروازه حریفان داشت.

فاصله کوتاه تا رسیدن به خطای ششم

خطاهای پُرتعداد مسئله دیگری است که باید تدبیری برای پرهیز از آن اندیشید. در فوتسال اگر تیمی پنج خطا در یک نیمه مرتکب شود، خطاهای بعدی آن نیمه برای حریف به پنالتی نقطه دوم تبدیل می‌شود. با توجه به اینکه برزیل و آرژانتین از بازیکنانی به‌مراتب تکنیکی‌تری نسبت به تیم‌های آسیایی بهره می‌برند، شاگردان شمسایی باید مراقب خطاهای خود باشند.

اسکوربرد سالن بانکوک آره‌نا در دقایق نخست فینال جام ملت‌ها نشان می‌داد که تایلندی‌ها دو خطا مرتکب شده‌اند و تنها یک خطا به نام ایران ثبت شده بود. ملی‌پوشان ایران در همین نیمه مرتکب چهار خطای دیگر شدند تا دقایق پایانی 20 دقیقه اول را با احتیاط بیشتری به پایان برسانند.

هاشمی در جمع ملی‌پوشان فوتسال: کارتان تازه آغاز شده است

پیشرفتی نامتناسب با آسیا

با توجه به پیشرفت چشمگیر فوتسال آسیا نمی‌توان همانند سال 1999 انتظار بردهای 21 یا 36 گله داشت. تیم‌های ملی قاره کهن با جذب مربیان سرشناس دنیا، هیچ شباهتی به تیم‌های عقب‌افتاده سابق ندارند و در جام جهانی 2021، هر پنج نماینده آسیا راهی دور حذفی شدند. با این وجود، ناهماهنگی بازیکنان ایران در بعضی دقایق بازی‌ها ارتباط زیادی با پیشرفت رقبا ندارد. از جمله در دیدار با بحرین که بازیکنان هم‌باشگاهی نیز یکدیگر را در زمین به‌خوبی پیدا نمی‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • یزد میزبان والیبال جام باشگاه‌های آسیا شد
  • ضعف‌هایی که نباید پشت قهرمانی فوتسال ایران در آسیا پنهان شود
  • صعود فوتسال افغانستان در رنکینگ جهانی
  • برگزاری رقابت‌های تنیس دختران ۱۲ غرب آسیا
  • کریمی: عهد بستیم با جام به ایران برگردیم
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۹ اردیبهشت
  • معرفی برترین‌های مسابقات مینی گلف کشور در اصفهان
  • عکس/جشن قهرمانی تیم ملی فوتسال در مسابقات جام ملت های آسیا
  • اشجاری و یزدانی قهرمان تور جهانی تنیس جوانان شدند
  • معرفی تنیسورهای برتر مسابقات تور جهانی تنیس جوانان