Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، فریبانظری پورکیایی مشاور امور زنان و خانواده وزیر کشور در واکنش به خداحافظی مولاوردی از دولت نوشت:

به احترام یک دولت زن

روز گذشته با خداحافظی یکی از دولت زنان در ترکیب اعضای هیأت دولت، تعداد زنان عضو از سه زن به دو زن؛ کاهش یافت.

و اینک جامعه زنان انتظار دارد به فوریت این خلأ و کاستی، با عنایت و دستور ریاست محترم جمهور، مرتفع و جبران شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهیندخت مولاوردی، در دولت یازدهم به عنوان معاون رییس‌جمهور در امور زنان و خانواده و یکی از اعضای هیأت دولت، انجام وظیفه نمود. در دولت دوازدهم نیز به عنوان دستیار ویژه ی رییس جمهور در حقوق شهروندی، مشغول به خدمت شد.

 آرامش و پرهیز از شتابزدگی در گفتار و کردار، خوشرویی و مدارا با همکاران و اطرافیان حتی با تفکر مخالف سیاسی و اعتقادی، رعایت احترام و ادب و فروتنی همراه با اقتدار در رویارویی با افراد، در دسترس مردم و مراجعین بودن و پاسخ دادن به درخواست‌های تلفنی و مکاتبه‌ای به عنوان یک مسئول عالی رتبه دولت و در نهایت قانون‌گرایی و احترام به قانون که این مورد آخر در متن خداحافظی و کناره‌گیری وی از مسئولیت‌های دولتی، مشخص و عیان است؛ از جمله ویژگی‌های پسندیده شخصیتی مولاوردی در جایگاه یک مدیر ارشد است.

با هر نگرش سیاسی می‌توان برای مولاوردی، در جمع فعالان مدنی که به گفته خودش به آن پایگاه تعلق دارد، آرزوی موفقیت روزافزون داشت.

و برای جامعه زنان، امیدواری به جایگزین شدن دولت زنی به جای ایشان در ترکیب هیأت محترم دولت؛ که قرار بوده است به رسم عدالت و دوری از تبعیض و نابرابری دستیابی به فرصت‌ها، ترکیبی از دولت زنان و دولت مردان باشد تا به راستی بتوان آن را منتخبی از نمایندگان زیست جهان جامعه ایران دانست.

به یاد داشته باشیم که توان و یاری زنان به عنوان نیمی از سرمایه های هر جامعه، تنها در هنگامه ی بهره مندی توده وار و جمعی در مشارکت های سیاسی و اجتماعی؛ بکار نمی‌آید. برای رسیدن به جامعه ای رشد یافته، سالم و متوازن، به بهره مندی از توان زنان در سطوح مدیریتی عالی نیز ؛ نیازمندیم.

فریبانظری پورکیایی

مشاور امور زنان و خانواده ی وزیر کشور

چهارم آذرماه ۱۳۹۷

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۸۲۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد

به گزارش خبرنگار مهر، نشست «دختران منتخب کشور؛ نامزدهای مشاوران جوان دولت مردمی»، در آستانه دهه کرامت با حضور انسیه خزعلی، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در سالن پیامبر اعظم وزارت کشور برگزار شد.

خزعلی در این نشست که با حضور مشاوران امور بانوان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، با تاکید بر نقش محوری زنان و دختران در خانواده گفت: رهبر معظم انقلاب در برنامه هفتم پیشرفت بر مساله خانواده و رفع موانع رشد و شکوفایی زنان تاکید می‌کنند چراکه فراهم کردن هر چه بیشتر شرایط برای پیشرفت زنان اهمیت دارد.

خزعلی در ادامه گفت: تفاوت‌های میان دختر و پسر، زنان و مردان برای رشد و کمال و تقسیم وظایف است. هر کدام جلوه صفات خالق هستند و شرایطی دارند تا جامعه بتواند از این استعدادها و ظرفیت‌ها استفاده کند و برای کمال هر کدام به کار بگیرد.

وی افزود: غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد. هویت زنانه یک پشتوانه و گنجینه است که زنان باید آن را حفظ کنند.

وی تاکید کرد: باید از فکر زنان استفاده شود. زنان باید در برنامه‌های وزارت خانه‌ها دخالت داشته باشند. در همین راستا رئیس جمهور زنان را در شوراهای عالی منصوب کرده و در برخی وزارت‌خانه‌ها زنان در منصب‌های مدیریتی حضور دارند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور اظهار داشت: معاونت زنان بر مبنای اسناد بالادستی یک نهاد ستادی است و در همین راستا وظایفی دارد و خیلی وارد کار اجرایی نمی‌شود. ولی می‌تواند دستگاه‌های اجرایی را هماهنگ و وادار به کار کند. معاونت زنان ریاست جمهوری وظیفه سیاست گذاری، برنامه‌ریزی، رصد و ارزیابی فعالیت‌ها را بر عهده دارد.

وی در ادامه گزارشی از مجموعه فعالیت‌های معاونت امور زنان ارائه کرد و گفت: معاونت زنان بیشترین مشارکت را با وزارت ارشاد و بخش‌های فرهنگی داشته است. همچنین همکاری‌هایی در اموری که متولی آن هستیم با وزارت بهداشت، وزارت علوم و دیگر دستگاه‌ها داشته‌ایم.

خزعلی در ادامه برخی جزئیات و فعالیت‌ها را تشریح کرد و اظهار داشت: تهیه اطلس‌های آماری، حمایت از زنان سرپرست خانوار و آسیب‌هایی که متوجه زنان است و دیگر موارد از جمله اقدامات است. جذب یک درصد بودجه دستگاه‌ها برای انجام فعالیت زنان نیز قابل بیان است.

وی افزود: ساختار معاونت در دولت دهم ۱۲۰ پست داشت و دارای قدرت بیشتری بود ولی در دولت قبل ضعیف شد و به ۳۹ پست رسید که در صدد اصلاح ساختار هستیم.

خزعلی گفت: برنامه‌هایی از جمله ایجاد ظرفیت‌های شغلی برای خانم‌های خانه‌دار، حمایت از کسب و کار خانواده‌محور با ارائه تسهیلات، تأسیس صندوق حمایت زنان سرپرست خانوار که دولت وام‌های آن را ضمانت می‌کند، تسهیلات مشاغل خانگی، تسهیلات سفر، راه اندازی بازارچه‌های فروش کالای زنان خانه‌دار، حمایت از زنان زندانی و فرزندان آن‌ها از دیگر اقدامات صورت گرفته است.

کد خبر 6100502

دیگر خبرها

  • تلاش معاونت امور زنان و خانواده در ارتقاء سطح اجتماعی بانوان
  • غرب می‌خواهد هویت زنانه را از بین ببرد
  • جمهوری اسلامی دختران و زنان را محور خانواده و دارای نقش موثر اجتماعی می‌داند
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان و خانواده ؛ دلیل لغو چه بود؟
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت زنان و خانواده رییس‌جمهوری
  • خزعلی: حضور زنان در ورزشگاه تصمیم نظام بود
  • ارزیابی ۱۵۷ طرح‏نامه رویداد «ریحان‌شهر»