Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- چهارمین دوره آموزشی بررسی آمادگی برای سرویس تجهیزات صنعتی با توجه به وجود محدودیت‌هایی برای آگاهی از عمر تجهیزات صنایع از سوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می‌شود.

به گزارش روز سه شنبه گروه علمی ایرنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر در همه صنایع به منظور افزایش بهره وری و کاهش انواع خسارات، آگاهی از عمر باقیمانده تجهیزات امری ضروری است، اما دستور العمل‌ ها و استانداردهای تعمیر و نگهداری برای شرایط بهره برداری خاصی تدوین نشده و بر پایه اطلاعات کلی نوشته شده ‌اند؛ به این معنی که برای پیشگیری از وقوع حادثه تحت هر شرایطی، ضرایب اطمینان بالایی در استانداردها اعمال شده است و تعویض قطعات مطابق این استانداردها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علاوه بر آن در بسیاری مواقع استانداردها نظر قطعی ارائه نمی‌ دهند. در نتیجه به کارگیری سیستم بازبینی و نگهداری برای تجهیزات متناسب با شرایط کاری و تاریخچه آن و بر اساس عمر باقیمانده واقعی آنها، نقش بسیار زیادی در کاهش هزینه‌ ها و بهره برداری ایمن و بهینه دارد.
این امر به خصوص در ایران که تجهیزات موجود در صنایعی؛ چون نفت و گاز و صنایع هوایی قدیمی و فرسوده هستند، از اهمیت خاصی برخوردار است.
رفع نواقص و معایب جزئی قبل از نیاز به تعمیرات کلی، جلو گیری از افزایش آثار عیوب و نواقص و توسعه آن در کل مجموعه، افزایش طول عمر تجهیزات و در نتیجه صرفه جویی در خرید تجهیزات جدید، جلوگیری از توقف تولید و زیان‌های ناشی از وقفه در کار و افزایش راندمان و بازده کاری متخصصان قسمت نصب و تعمیرات از جمله مزایای آگاهی از عمر باقیمانده تجهیزات است.
بر این اساس دانشگاه صنعتی امیرکبیر چهارمین دوره آموزشی یکپارچگی سازه‌ای، تخمین عمر و بررسی آمادگی برای سرویس تجهیزات را برگزار می‌کند. این دوره با عنوان 'تحلیل آسیب در سازه‌ها، بررسی صلاحیت تجهیزات' از 26 تا 28 آذرماه برپا خواهد بود.
در این دوره فشرده در زمینه انواع تست‌های لازم برای پایش وضعیت تجهیزات (Health Monitoring)، روش‌های تحلیل شکست و انواع آسیب در سازه‌ها (Failure and Damage Analysis)، تکنیک‌های بررسی صلاحیت تجهیزات برای ادامه کار و سرویس دهی (Fitness For Service, FFS) و معرفی روش‌ها و نرم افزارهای تخمین عمر باقیمانده (Life Time Assessment) سازه‌ها و تجهیزات سالم یا دارای عیب و ترک بحث و تبادل نظر می‌شود.
مدیران، مهندسان، پژوهشگران و هر فردی که به نوعی درگیر موضوعات طراحی، ساخت، تست و نگهداری تجهیزات و سازه‌ها؛ به ویژه بهینه سازی عملکرد سازه‌های در صنایع گوناگون نظیر هوافضا، پترو شیمی، نفت و گاز و برق است، می‌تواند از این دوره بهره‌مند شوند.
دکتر فریدون علی آبادی، استاد سازه های هوایی و رئیس دانشکده هوانوردی امپریال کالج لندن و کارمان نیک بین، استاد دانشکده مکانیک و دارای کرسی انجمن سطلنتی یکپارچگی سازه امپریال کالج لندن در این دوره آموزشی حضوردارند.
علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی http://sic.aut.ac.ir// مراجعه کنند.
علمی**9157**1440

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي علم و فناوري ايران دانشگاه صنعتي اميركبير

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۹۴۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی طرزعلی در گفتگو با خبر ۱۴ گفت: برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ ۲ میلیارد و ۳۸۳ میلیون دلار و برای خدمات ۱۱۷ میلیون و برای واردات در مقابل صادرات به نرخ توافقی ۶۸۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۹۳۰ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۹۶ میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و ۲۶ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۴۶۲ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۲۲۳ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۶۷ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۱۳۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۹۴ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه‌های صنایع همچنین به ترتیب ۱۹۷، ۲۹، ۱۷۴، ۱۰۳ و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هفتم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و ۱۹۹ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۸۳ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

طرزعلی در پایان افزود: تاکنون بیست مرحله حراج شمش طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران انجام شده است و در مجموع ۲۷۱۶ کیلوگرم طلا عرضه و فروخته شده است.

دیگر خبرها

  • کشف «گذرگاه مردگان»
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • کشف ۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • کشف۷۰۰ میلیارد تجهیزات سرمایشی قاچاق در اصفهان
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • گذر زمان بر پل زمانخان سامان
  • تامین ارز واردات کالا‌های اساسی از ۴.۲ میلیارد دلار گذشت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • برگزاری ۴۳ دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان