Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا علی ساری سه شنبه شب در گفت وگوی با اخبار ساعت 23 شبکه سیمای خوزستان، عنوان کرد: امروز جلسه کمیسیون اجتماعی با موضوع بررسی مشکلات شرکت های گروه ملی صنعتی فولاد ایران و هفت تپه برگزار شد.
وی با اشاره به غیبت وزرای اقتصاد، کار و صنعت در این نشست به رغم دعوت این کمیسیون افزود: بانک های ملی و کشاورزی به نمایندگی از وزارتخانه های مربوطه در این جلسه پیدا کردند و به ارائه راهکارهای مقطعی پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو کمیسیون اجتماعی مجلس توضیح داد: خوزستان شاهرگ اصلی اقتصاد کشور است و با توجه به جایگاه این استان ادامه این اعتراضات و تجمعات عواقب بدی برای کشور به همراه دارد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه هر بار بعد از تجمعات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران و هفت تپه طی سالیان گذشته مبلغی از حقوق آنها پرداخت می شد، یادآور شد: اما بعد از مدتی دوباره به دلیل مطالبات عقب افتاده شاهد تشکیل این تجمعات در داخل شرکت ها و یا خیابان ها بودیم.
ساری تصریح کرد: از آنجایی که حضور این وزرا در کمیسیون ها برای رسیدگی به مطالبات کارگری مهم مطرح در خوزستان ، ضروری است، مجددا از وزرای اقتصاد ، کار و صنعت برای هفته آینده دعوت شده است و این موضوع طی صورتجلسه ای به هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم شده است.
وی همچنین به ساماندهی به وضعیت شرکت توسعه نیشکر کارون اشاره کرد و گفت: مطالبات کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران و هفت تپه تنها محدود به پرداخت حقوق نیست بلکه راه اندازی خطوط تولید مهم ترین خواسته آنها است.

*تشکیل کارگروه بررسی مشکل کارگران معترض
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز عصر امروز از بررسی تشکیل کارگروه رسیدگی به مشکل کارگران نیشکر هفت تپه در نشست امروز کمیسیون خبر داد.
سلمان خدادادی در تشریح دستور کار نشست امروز سه شنبه کمیسیون اجتماعی مجلس، گفت: بررسی مشکل کارگران هفت تپه با گروه ملی فولاد از دیگر موضوعاتی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و قرار شد کارگروهی تشکیل شود و هفته آینده نیز وزیران اقتصاد و دارایی و صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی به منظور بررسی این موضوع در کمیسیون حضور پیدا کنند.
نماینده مردم ملکان درمجلس شورای اسلامی، یادآور شد: در مجموع در رابطه با موضوع کارگران هفت تپه با حضور مدیرعامل بانک ‌های کشاورزی و ملی به جمع‌ بندی خوبی رسیدیم و قرار شد مطالبات معوقه کارگرانی که به مدت 6 ماه حقوق دریافت نکرده ‌اند در چند روز آینده به 2 ماه برسد، ضمن اینکه کارگروه تشکیل شده این موضوع را مورد بررسی قرار دهد.
رییس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به مهمانان حاضر در این نشست، تاکید کرد: امروز مسئولانی از وزارتخانه ‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی و اقتصاد و دارایی و مدیرعامل بانک جهاد کشاورزی که سهام ‌دار بوده و مدیر عامل بانک ملی و مدیرعامل کارخانه هفت تپه در نشست کمیسیون حضور داشتند.
بر اساس این گزارش، بانک ملی هم اکنون به عنوان مالک گروه ملی صنعتی فولاد ایران محسوب می شود و از آنجایی که این بانک بنگاه داری را وظیفه خود نمی داند تاکید بر واگذاری آن دارد.
گروه ملی صنعتی فولاد ایران در سه سال اخیر به بدترین روزهای خود از زمان واگذاری این شرکت به بخش خصوصی رسید که باعث کاهش خطوط تولید، تعدیل نیرو و نیز پرداخت نامنظم حقوق و بیمه کارکنان شرکت شد.
این واحد صنعتی در سال 1342 به عنوان نخستین کارخانه نورد فولاد کشور در اهواز تاسیس شد و در سال 1388 با هدف خصوصی سازی به یکی از شرکت های زیر مجموعه امیر منصور آریا واگذار شد ولی با کشف اختلاس 30هزار میلیارد ریالی و ارتباط آن با 2 بانک بزرگ کشور، در سال 1390 مدیریت آن به طور موقت در اختیار دادگستری قرار گرفت و در نهایت در اسفند 1395 به بانک ملی واگذار شد.
مشخص نبودن وضعیت این شرکت سبب به بار آمدن زیان انباشته در این مجتمع فولادی شد و این شرکت که زمانی در صنعت فولاد کشور پیشرو بود، اکنون فقط با بخشی از ظرفیت خود کار می کند.
در اعتراضات کارگران کشت و صنعت نیشکر هفت تپه، مهمترین مطالبه کارگران پایان دادن به مالکیت بخش خصوصی بر این واحد صنعتی و پرداخت چهار ماه حقوق معوقه بود که تاکنون 2 ماه از آن پرداخت شده است.
کشت و صنعت هفت تپه، قدیمی ترین کارخانه تولید شکر از نیشکر در کشور است که نیم قرن از تاسیس آن می گذرد و طبق اصل 44 قانون اساسی اواخر سال 1394 از سوی سازمان خصوصی سازی از چرخه دولتی خارج و به بخش خصوصی واگذار شد.
حدود چهار هزار نفر به صورت رسمی، پیمانی، قراردادی و پیمانکاری در بخش های مختلف این شرکت بزرگ تولید شکر مشغول به کار هستند.
9931/6002
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی حقوق رئیسه مجلس شورای اسلامی صنعت معدن و تجارت فولاد کار و رفاه اجتماعی 40 سالگی انقلاب منع به کارگیری بازنشستگان جمال خاشقجی امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۰۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تامین ۶۵ درصد اعتبارات شرکت‌های دولتی از محل نفت
  • تولید شمش در شرکت فولاد شادگان
  • راهکارهای جذب بازماندگان از تحصیل بررسی شد
  • برتری و صعود یک پله‌ای پاس همدان در گروه اول
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • ۱۶۰ میلیون نفر سالانه قربانی بیماری‌های ناشی از کار می‌شوند | راهکارهای ارتقاء فرهنگ ایمنی در محل کار