Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی، تربیتی جامعه‌الزهرا(س) گفت: این موسسه آموزشی، با شعار ارتباط حوزه و دانشگاه  فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها را با مدرک کارشناسی و بالاتر از ۷۱ رشته تحصیلی در دانشگاه در سطح ۳ پذیرش می‌کند. ۱۴ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۲۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین ناصر شهیدی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه که با موضوع «آغاز پذیرش و ثبت‌نام آزمون ورودی سال 99-98» در سالن جلسات جامعه‌الزهرا(س) برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های بی‌نظیر جامعه الزهرا(س) اظهار داشت: در جامعه الزهرا(س) سطح دو تحصیلی به‌صورت گرایشی برگزار می‌شود که می‌توان گفت در نظام دانشگاهی و در مراکز حوزوی بسیار نادر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از پذیرش دانشجویان 71 رشته دانشگاهی در سطح 3 خبر داد و افزود:این موسسه آموزشی، با شعار ارتباط حوزه و دانشگاه  فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها را با مدرک کارشناسی و بالاتر در 71 رشته تحصیلی در دانشگاه در سطح 3 پذیرش می‌کند.

معاون آموزشی، تربیتی جامعه‌الزهرا(س) رسالت جامعه الزهرا(س) را تربیت دانش‌پژوهان علوم دینی دانست و ادامه داد: جامعه الزهرا (س) مباحث آموزشی و پژوهشی را به‌صورت آموزش‌های پژوهش محور و مباحث کاربردی ارائه می‌دهد تا توانایی فارغ‌التحصیلان در عرصه‌های مختلف علمی پژوهشی ارتقاءیافته و بتوانند پاسخگوی نیاز جامعه باشند.

وی  توجه به کیفی سازی نظام آموزشی را اولویت مهم جامعه الزهرا(س) عنوان کرد و گفت: در جهت کیفی سازی آموزش‌ها در سطح چهار تحصیلی، بانوان طلبه در 6 رشته تحصیلی شامل تفسیر و علوم قرآن با دو گرایش، تفسیر تطبیقی و علوم و معارف قرآن، کلام اسلامی، حکمت متعالیه، تاریخ اسلام، فقه و خانواده و فقه و اصول پذیرش می‌شوند. 

نمایشگاه دستاوردهای انقلاب به همت بسیج طلاب خراسان رضوی برپا می‌شود50 هزار نفر از طلاب جامعة‌المصطفی به کشورهای خود بازگشتند"قناعت" تنها چاره طلاب حوزه‌های علمیه قزوین؛ درآمد و مخارج زندگی همخوانی ندارد

شهیدی امکانات جامعه الزهرا(س) را در بالاترین کیفیت در بین مراکز علمی حوزوی معرفی و خاطرنشان کرد: در این مؤسسه علمی حوزوی امکانات مختلف ازجمله کتابخانه تخصصی، امکانات خوابگاهی و رفاهی برای طلاب در نظر گرفته‌شده است، همچنین برنامه‌های آموزشی و قوانین آموزشی به‌صورت برنامه‌ریزی‌شده در اختیار طلاب قرار می‌گیرد.

وی طرح سنجش علمی را از ابداعات این مرکز علمی خواند و بیان کرد: طلاب مستعدی که خود را بی‌نیاز از شرکت در کلاس بعضی از دروس تحصیلی می‌دانند، می‌توانند بر اساس شرایط و ضوابطی که وجود دارد، در این طرح شرکت کرده و در صورت موفقیت، از حضور در کلاس آن درس معاف شوند.

معاون آموزشی تربیتی جامعه‌الزهرا(س) ادامه داد: مدرسه علمیه کوثر ویژه طلاب بااستعدادهای برتر تأسیس‌شده و دارای دوره آموزشی مدیریت زمان  است که دوره آموزشی طلاب را کاهش می‌دهد، بدون اینکه خللی در محتوا و انتقال مفاهیم صورت بگیرد.

 انتهای پیام/ش

R7854/P1377/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • پذیرش دانشجویان خارجی نمایشی از مرجعیت علمی مراکز دانشگاهی
  • بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی رقابت کردند
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • رشته های دانشگاهی را به سمت نیازهای جامعه سوق دهیم
  • رقابت بیش از ۱۰ هزار نفر در رشته علوم تجربی
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته های کنکور آغاز شد
  • آغاز ماراتن پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور
  • رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته‌های کنکور آغاز شد