Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه استان های  باشگاه خبرنگاران جوان از قم،آیت الله علوی گرگانی صبح امروز در دیدار مسئولان انجمن فرهنگی ناشران آموزشی کشور گفت: ناشران آموزشی بازوی کمکی نظام آموزشی به شمار می روند و باید در کنار آموزش و پرورش برای گسترش عدالت آموزشی تلاش کنند.

وی با اشاره به وجود منابع عظیم خدادی در کشور واردات کاغذ را مایه تاسف دانست و عنوان کرد: دولت باید از همه ظرفیت های بخش خصوصی برای تولید کاغذ و خودکفایی استفاده کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرجع تقلید با اشاره به ظرفیت های فراوان بخش خصوصی اضافه کرد: باید وزراتخانه آموزش و پرورش امکاناتی را فراهم کند تا دانش آموزان کشور بویژه مناطق محروم از آن بهره مند شوند.

مدیر مسئول ناشران آموزشی کشور در این دیدار از انتشار سالانه سی میلیون جلد خبر داد و گفت: مهم ترین هدف ناشران آموزشی، توسعه عدالت آموزشی در کشور است.

وی با اشاره به قدمت بیست ساله ناشران آموزشی کشور خاطرنشان کرد: از بیست سال گذشته تا کنون روند نخبه پروری در کشور توسعه یافته که بیانگر نقش برجسته کتب آموزشی در این عرصه است.

ابوذر نصری افزود: ناشران آموزشی، بازوی کمکی وزرات آموزش و پرورش محسوب می شود که توانسته اند با انتشار کتب آموزشی، امکان تحصیل برای همه دانش آموزن را فراهم کنند.

مدیر مسئول ناشران آموزشی کشور با شاره به رویکرد جدید وزارت آموزش و پرورش که ناشران آموزشی را در تقابل خود می داند افزود: ناشران آموزشی همواره به دنبال کمک به آموزش و پرورش و توسعه عدالت آموزشی بوده اند و همواره آمادگی دارند از همه ظرفیت های خود برای تجهیز و نوسازی مدارس و توسعه آموزش استفاده کنند.

خاطر نشان می شود: مسئولان انجمن فرهنگی ناشران آموزشی کشور در ادامه سفر به قم، با حضرات آیات نوری همدانی و حسینی بوشهری دیدار خواهند کرد.

انتهای پیام/ح

لزوم توسعه عدالت آموزشی در کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مراجع تقلید سخن بزرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • جذب بیش از ۱۰۰۰ دانشجو معلم در گیلان
  • تقویت آموزش‌های مهارتی نیازمند توسعه زیرساخت ها است
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • کارگران بازوان توانمند اقتصاد کشور هستند