Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حاشیه نمایشگاه پژوهش و فناوری استان از دستاوردهای پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی سامانه کنترل دسترسی لوتوس، نانو حامل لیپیدی کورکومین و قارچ خوراکی – دارویی انوکی رونمایی شد.

به گزارش قدس آنلاین، سامانه کنترل دسترسی لوتوس توسط سیدجواد حسینی، معاون هماهنگی امور زائرین استانداری خراسان رضوی، مهندس ابوالفضل مکرمی‌فر، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان و دکتر رضا قنبری، رییس پارک علم و فناوری استان رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
سامانه کنترل دسترسی لوتوس که توسط پژوهشکده گردشگری جهاددانشگاهی خراسان رضوی طراحی و عملیاتی شده است، یک فناوری رشد یافته برمبنای RF-ID است و از دو بخش سخت افزار و نرمافزار تشکیل شده است. ایده اولیه این طرح براساس نیاز اماکن اقامتی نسبت به مقوله کنترل تردد مسافران مطرح گردید. امروزه مسافرین برای تردد به اتاق‌های محل اقامت خود بجای کلیدهای فلزی قدیمی از کارت‌های هوشمند استفاده می‌نمایند. مهمترین عامل بازدارنده در استفاده از این تکنولوژی قیمت بالا در کنار خدمات پشتیبانی ضعیف در محصولات وارداتی می‌باشد. لوتوس یک سامانه کنترل دسترسی به دستگاه‌های الکتریکی است که از طریق یک نرم افزار واسط مدیریت و راهبری می‌شود همچنین می‌توان از آن گزارش عملکرد استخراج نمود. در بومی سازی آن علاوه بر موارد امنیتی و کیفیت محصول به سلیقه و خواست مصرف کننده ایرانی توجه ویژه‌ای گردیده است. همچنین در این نمایشگاه از طرح نانو حامل لیپیدی کورکومین که توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی خراسان رضوی طراحی و عملیاتی شده است، توسط دکتر رضا قنبری، رییس پارک علم و فناوری استان رونمایی شد. ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی، فعالیت ضد سرطانی، کاهش سطح کلسترول خون و کبد، افزایش عملکرد ایمنی بدن، بازدارندگی از بیماری‌های قلبی-عروقی و جلوگیری از آسیب غشاهای زیستی در مقابل پراکسیداسیون از اثرات بیولوژیک کورکومین است. ظرفیت انکپسولاسیون بالا، امکان تولید در مقیاس‌ صنعتی، عدم استفاده از حلال آلی، کنترل رهایش کورکومین و افزایش پایداری کورکومین از دلایل اهمیت نانو حامل لیپیدی کورکومین است که در صنایع غذایی و دارویی قابل استفاده می‌باشد. در این نمایشگاه نیز؛ از قارچ خوراکی – دارویی انوکی که توسط گروه پژوهشی زیبست فناوری قارچ‌های صنعتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی به تولید دانش بنیان رسیده بود، توسط دکتر رضا اقنوم، رییس مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی رونمایی شد. قارچ خوراکی – دارویی انوکی مقام چهارم را از نظر تولید جهانی در بین قارچ های خوراکی داراست. این قارچ به دلیل بافت ترد و نازک و طعم دلپذیر آن به صورت خام به ویژه در کشورهای آسیای جنوب شرقی برای مصرفی مانند تهیه سالاد استفاده می‌شود؛ علاوه بر خواص تغذیه‌ای، خواص دارویی متعددی برای قارچ انوکی گزارش شده است، این قارچ به دلیل داشتن پلی ساکاریدهای متنوع باعث بهبود سیستم دفاعی بدن و همچنین پیشگیری از پیری زودرس و سرطان می‌شود. منبع: صداو سیما

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پارک علم و فناوری خراسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۶۱۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد بازدید کرد.

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در بازدید از دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، اظهار کرد: باید اعتراف کنم حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی که مقام معظم رهبری قبل و بعد از انقلاب اسلامی فرمود‌ه‌اند در این نمایشگاه ظهور و بروز یافته است و این حرکت در مسیر این تمدن را امروز مشاهده می‌کنیم.

وی ادامه داد: این عزیزان در نوجوانی در حوزه‌های مختلف محیط زیست، دارو‌های گیاهی، علوم پایه و مهندسی پزشکی دستاورد‌های فناورانه خود را به نمایش گذاشته‌اند که مسرت‌بخش و امیدآفرین است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر حمایت از دستاورد‌های پژوهشی دانش آموزان سمپادی بیان کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی و سایر دستگاه‌ها باید تلاش کنند که از این دستاورد‌ها حمایت شود تا این نسل خوش‌فکر انگیزه بیش از پیش پیدا کند.

خسروپناه گفت: مباحث علمی و دانشی یک بخش است، بخش دیگر بینش است، دانش و بینش، علم و ایمان دو بال هستند باید دانش و بینش ارتباط داشته باشند تا اگر شبهاتی داشته باشند برطرف و استعداد‌های علمی شکوفاتر شود، باید از معلمان و مدیرانی که باعث شکوفا شدن این استعداد‌ها شده‌اند، سپاسگزاری کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی دختران دانش آموز
  • تولید برچسب هوشمند برای پایش سلامت مواد غذایی دریایی
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • برگزاری نخستین رویداد ملی غذایی «فبین فود» در مشهد
  • یاوری: دانش‌آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • یاوری: دانش آموزان در نمایشگاه پژوهشی سمپاد ظرفیت نهفته خود را آشکار می‌کنند
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند