Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرم آباد -ایرنا- استاندار لرستان گفت: بازار استان بازار رها شده ای نیست و در این راستا تدابیر خوبی اندیشیده شد و همچنان نیز باید اقدامات تاثیرگذاری انجام شود.

به گزارش ایرنا سید موسی خادمی شامگاه سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار در سالن جلسات استانداری بیان کرد: باید پذیرفت که استان بخشی از کشور است و در حالیکه قیمت نهاده های دامی بالا رفته است چگونه باید قیمت گوشت تغییر نکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه بالا رفتن قیمت دلار بر کالاهای وارداتی تاثیر گذاشته است ادامه داد: کشور به لحاظ اقتصادی دچار التهاب است و کسی نمی تواند این موضوع را رد یا انکار کند.
خادمی اظهار داشت: در این شرایط باید به گونه ای رفتار شود که ضربه های احتمالی و آسیب به جامعه جلوگیری شود.
استاندار لرستان افزود: استان در بحث تنظیم بازار 2 هزار و 310 بازرسی در این راستا انجام داده است.
وی اظهار داشت: با همکاری اصناف و فروشگاه های بزرگ از مشکلات بازار و عرضه اقلام اساسی در استان جلوگیری شد.
خادمی افزود: در سطح استان تلاش های زیادی جهت تنظیم بازار شده است و باید به رسانه ها آمار مربوطه اعلام شود.
وی اظهار داشت: بازار در سطح کشور به ثبات رسیده اگرچه قیمت ها افزایش یافته اما به ثبات رسیده است و پله های ناگهانی این روزها در قیمت ها کمتر رخ داده است.
استاندار لرستان گفت: فشار بر عرضه ارزان قیمت محصولات تولیدکنندگان در صورتیکه مواد اولیه را با قیمت بالا خریداری کرده اند امکان پذیر نیست.
وی افزود: برای عرضه به موقع اقلام اساسی هر شب در لرستان جلسه تنظیم بازار با تمام قوا برگزار شد.
وی اظهار داشت: به دلیل نبود شرایط معمول اقتصادی همه کنش های بازار را نمی توان کنترل کرد و در بازار گسترده ممکن است تخلف هایی صورت پذیرد که باید با آنها برخورد کرد.
استاندار لرستان تاکید کرد که با دستگاه های خاطی حتما برخورد خواهد شد ولی تاکنون در سطح استان تا حد زیادی تلاش شده است.
وی در خصوص خریداری و تهیه تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی لرستان نیز گفت: در شرایط مشابه کیفیتی و قیمتی اولویت خرید با تولیدکنندگان سطح استان است.
وی افزود: متاسفانه ممکن است برخی کارپردازان شرایط را به نحوی تنظیم کنند که به دلایلی دستگاه های اجرایی مجبور به خرید از بیرون از استان شوند که باید از اینگونه اقدامات جلوگیری کرد.
وی تاکید کرد که دستگاه های اجرایی به هیچ وجه کالای بی کیفیت خریداری نکنند و از طرفی تقویت اقتصاد استان و تولیدکنندگان داخلی امری منطقی است.
استاندار لرستان با اشاره به گرانی قیمت گوشت و ضرورت نظارت بر این موضوع افزود: اختلاف معنا داری نسبت به سایر نقاط کشور در استان رخ نداده است.
وی اظهار داشت: اختلاف قیمت و سوء استفاده افراد سودجو باید تحت نظارت و برخورد جدی قرار گیرد و از طرفی تعداد تعاونی ها باید کمتر شود.
7274/6060

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تنظيم بازار استاندار لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۱۹۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم

آرین طاهری بازی‌ساز و پژوهشگر پژوهشکده فرهنگ‌و‌هنر اسلامی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: بازی به عنوان یک رسانه تاثیرگذار به خصوص برای نسل جوان و نوجوان محسوب می‌شود که اثر بخشی بسیار زیادی دارد؛ تاثیر گذاری بازی‌ها در سه سطح اتفاق می‌افتد که باید به صورت همزمان به آن توجه شود.

وی افزود: سطح اول نشانه‌های دیداری و شنیداری بازی است، نماد‌هایی که کاربر آن را مشاهده و به صورت مستقیم با آن در ارتباط است، لایه دوم داستان بازی است که لزوما همه بازی‌ها آن را ندارند و سیر خاصی را طی نمی‌کند و چون برخی از بازی‌ها به صورت شنیداری هستند خیلی به آن پرداخته نمی شود، لایه سوم اختصاصی است و همین ظرفیت باعث شده که بازی‌های رایانه ای را ببنیم که داستان را از سینما و یا سریال‌ها اقتباس می‌کنند و از آنها استفاده می کنند.

طاهری با اشاره به اینکه پرداخت به داستان بازی بسیار حائز اهمیت است افزود:‌ داستان، محور و اصل رویه‌ بازی‌هاست است و از این طریق می تواند جنبه تربیتی و اثر گذاری بیشتری داشته باشد اما به آن به درستی پرداخته نمی‌شود.

وی افزود: در مجموع در صنعت بازی سازی از خلاقیت کمتر استفاده می‌شود که در بازی‌های ایرانی و در بازی‌های جهانی قابل مشاهده است و جای خود را به پررنگ تر کردن بازی‌های برخط چند کاربره داده که نیاز زیادی به خلاقیت ندارند.

طاهری در پاسخ به این سوال که جایگاه ایران در صنعت بازی چگونه است گفت: موضوعی که مطرح می شود این است که  ما در بازی‌ سازی از لحاظ کیفی رشد داشته‌ایم اما از نظر کمی رشد مطلوب نداشتیم.

وی در ادامه افزود: با آمدن بازی‌های موبایلی اقتصاد بازی دچار تغییر شد. چرا که بازی های موبایلی به سمت پرداخت درون برنامه ای رفتند که خود این موضوع آسیب زننده است چون باعث کاهش خلاقیت در بازی سازی و صرفا درآمدزایی از تبلیغات می‌شود و به سمت تبلیغات حرکت می کند.

طاهری در انتها گفت: در حال حاضر در کشور ما برخی بازی‌ها وابسته به حاکمیت است و با بودجه دولتی کار می‌کنندکه این موضوع باعث می شود که از لحاظ کیفیت و محتوایی در مسیر متفاوتی قرار بگیرد.و خوشبختنانه از ابتذال کمتری نسبت به دیگر بازی های موجود در دنیا برخوردار است.ساختن بایزی های بزرگ و تاثیر گذار نیازمند سازوکار بزرگ است که در حال حاضر در کشور نداریم و امیدواریم با ایجاد فضای جدید و تکنسین های جدید این مسیر بهبودیابد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال
  • سال گذشته ۱۹۷ کلاس درس تحویل دانش آموزان گلستانی شد
  • اقدامات اولیه ثبت جهانی «فلک‌الافلاک» باید تا مردادماه انجام شود
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • ۱۰۵ مرکز خرید تضمینی گندم در گلستان آماده فعالیت هستند
  • ارزش افزوده‌ پرداختی به شهرداری‌های لرستان ناچیز است
  • راهنمای استفاده از اکشن باتن در آیفون ۱۵ پرو
  • جای خالی خلاقیت در صنعت بازی سازی/ از نظر کمی رشد مطلوبی نداشیم
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد
  • ضرب و شتم شدید یک پرستار در بیمارستان چالوس/ پیگیری قضایی در حال انجام است