Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان گفت: این سازمان باید موضوع هم‌افزایی و چابک‌سازی را از خود آغاز کند و مؤسسات سازمان گاهی اوقات هماهنگ نبوده و به‌صورت جزیره‌ای فعالیت می‌کنند. ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام مهدوی امین عصر امروز در گردهمایی سراسری مدیران سازمان تبلیغات اسلامی که در سالن جلسات مجتمع فرهنگی نور برگزار شد اظهار داشت: سازمان تبلیغات اسلامی در همه صحنه‌های انقلاب اسلامی نقش‌آفرینی کرده است و در افتخارات 40 ساله فرهنگی کشور نقش خوبی ایفا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قم| شبکه‌های راهبری و هدایت در سازمان تبلیغات اسلامی تشکل می‌شودقم| نشاط اجتماعی در اولویت مدیران سازمان تبلیغات باشدمدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم تغییر می‌کند

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان تصریح کرد: در دوره‌هایی نظیر ترسیم و تدوین اهداف انقلاب اسلامی و دفاع مقدس اسلامی ترویج دستاوردها و دوران تثبیت نظام اسلامی سازمان تبلیغات اسلامی همواره درخشیده و توانسته است به‌خوبی نقش خود را ایفا کند.

وی افزود: هر کدام از مدیران سازمان تبلیغات اسلامی به‌خوبی در راستای اهداف این سازمان گام برداشتند، دو سازمان بسیج و سازمان تبلیغات اسلامی در مجموعه انقلاب اسلامی منعطف عمل کردند.

مهدوی امین با اشاره به اینکه اگر سازمان تبلیغات اسلامی بخواهد به همین پویایی عمل کند باید بر اساس منویات مقام معظم رهبری گام بردارد،تصریح کرد: این سازمان باید موضوع هم‌افزایی و چابک‌سازی را از خود آغاز کند، مؤسسات سازمان گاهی اوقات هماهنگ نیستند و به‌صورت جزیره‌ای فعالیت می‌کنند که باید مؤسسات سازمان را به یکدیگر معرفی کرده تا همراه همدیگر گام برداشته و پیش بروند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان با تأکید بر اینکه سازمان تبلیغات باید از سپاه انقلاب اسلامی تجربه بگیرد، افزود: تربیت دینی و اسلامی سپاه یکی از موضوعات است که باید الگوی سازمان تبلیغات اسلامی باشد، شهید حججی یکی از نمونه‌های تربیت‌یافته دینی سپاه انقلاب اسلامی است.

وی گفت: باید از تجربه‌های دیگر سازمان و نهادهای انقلاب اسلامی بهره گرفت و با ایجاد قرارگاه فرهنگی فعالیت کنیم، علی‌رغم خراب‌کاری‌هایی که توسط برخی دولت‌ها ایجاد شد غیرت دینی جامعه اسلامی سبب شد تا انقلاب اسلامی پیشرفت‌های خوبی داشته باشد.

مهدوی امین بیان کرد: هم آن‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید کردند باید فرهنگ ایثار و مقاومت را در جامعه ترویج کنیم، ظرفیت‌های بسیار خوبی در سازمان تبلیغات وجود دارد که برخی دستگاه‌ها حاضر به همکاری هستند ولی ما از کمک به آن‌ها و ارائه لیست هم دریغ کردیم.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان لرستان خاطرنشان کرد: اگر مردم نبودند هرگز مأموریت‌های سازمان تبلیغات تعریف نمی‌شد و این ظرفیت مردمی سبب شده است در زمینه‌های مختلف موفق باشیم.

دارالقرآن‌ها در زمینه مبانی و محتوای قرآنی با سازمان تبلیغات تعامل داشته باشند

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان همدان نیز با اشاره به تحولات کشورهای اروپایی افزود: امروز اروپا می‌خواهد استقلال را زیر سایه انقلاب اسلامی تمرین کند و در این زمینه تحولات چشم‌گیری رخ‌داده است.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین دشتکی بیان کرد: در سیاست‌گذاری تاکنون به مبانی دینی پرداخته نشده است و مبانی انقلاب اسلامی در سیاست‌گذاری‌ها مورد غفلت واقع‌شده است و در برنامه‌ریزی‌ها نیز این‌گونه است.

وی با اشاره به ارزش و جایگاه معارف قرآن در اسلام خاطرنشان کرد: مبانی قرآن و عترت باید در سیاست‌گذاری‌ها مورد توجه باشد،دارالقرآن‌ها باید در زمینه مبانی و محتوای قرآنی با سازمان تبلیغات تعامل داشته باشند.

انتهای پیام/ح

R7854/P1357/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۳۲۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟

سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود.

به گزارش ایسنا، محسن اسلامی، با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت ۸ صبح روز ۲۱ اردیبهشت، اظهار کرد: این انتخابات در ۲۲ حوزه، ۱۵ استان، ۴۷ فرمانداری و ۸۱ بخشداری برگزار می‌شود و ۹۰ نامزد برای ۴۵ کرسی باقی مانده مجلس با یکدیگر رقابت می‌کنند. این انتخابات در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

وی در ادامه افزود: بازه زمانی تبلیغات داوطلبان از روز ۱۳ اردیبهشت آغاز شده و در ساعت ۸ صبح روز ۲۰ اردیبهشت تمام می‌شود. به ستادهای انتخابات استان‌ها تاکید کرده‌ایم که میادین شهری برای تبلیغات آماده شوند. فضای مجازی هم برای تبلیغات فراهم شده است. دستورالعملی برای تبلیغات در نظر گرفته شده که مبنای کار تبلیغات است. به ستادهای انتخاباتی داوطلبان تاکید کرده‌ایم که حتما براساس همین دستورالعمل برای تبلیغات اقدام کرده و به هواداران خود توصیه کنند که مبنای قانون، تبلیغات کنند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری دو مانور انتخاباتی، گفت: مانور شبیه‌سازی شعب اخذ رأی و راه اندازی شعب و تست دستگاه‌های احراز هویت و صندوق‌های رای برگزار شده و اشکالات و نواقص احتمالی مورد بررسی قرار گرفته است.

این مانورها با حضور اعضای هیات‌های نظارت و ناظرین شورای نگهبان برگزار شده است. روز یکشنبه هم در استان تهران صندوق‌های الکترونیکی را زیر بار می‌بریم و شبیه‌سازی انتخابات الکترونیک را اجرا می‌کنیم. از سویی آموزش عوامل اجرایی انتخابات هم انجام شده و ما آمادگی کامل برای برگزاری مرحله دوم انتخابات را داریم.

اسلامی خاطرنشان کرد: با معاونین سیاسی و انتخابات و معاونین امنیتی ۱۵ استان که انتخابات مرحله دوم در آن استان‌ها برگزار می‌شود، جلسه داشته‌ایم و موارد لازم برای برگزاری انتخابات را بررسی و هماهنگ کرده ایم. به آن‌ها تاکید کردیم که حتما با داوطلبان نشست داشته باشند و مورادی که لازم است را به اطلاع داوطلبان رسانده و آن‌ها را توجیه کنند.

وی در ادامه گفت: ۱۱هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای داریم که ۶۵ درصد آن مربوط به انتخابات الکترونیکی است. تاکید داریم که در ۸ حوزه انتخابیه که انتخابات الکترونیکی است، آموزش‌های لازم به مردم داده شود. مردم هم می‌توانند سوابق داوطلبان را از طریق سامانه «انتخاب ایران» که در اینترنت موجود است، بررسی کنند.

اسلامی درباره واجدین شرایط رای اظهار کرد: کسانی که در مرحله اول رای نداده باشند، می‌توانند در هر حوزه‌ای رای دهند. کسانی که در مرحله اول در یک حوزه انتخابیه رای داده باشند، فقط در همان حوزه می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند. متولدین ۲۱ اردیبهشت ۱۳۸۵ به قبل می‌توانند در این انتخابات شرکت کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور درباره چگونگی رای دادن در انتخابات الکترونیکی، گفت: فرد با یکی از اصل مدارک کارت ملی، شناسنامه، گواهینامه، گذرنامه یا کارت پایان خدمت وارد شعبه می‌شود. در ابتدا احراز هویت به صورت الکترونیکی انجام شده و اگر فرد واجد شرایط رای دادن باشد، به او کارت تعرفه داده می‌شود.

رای دهنده، کارت تعرفه را بر روی مکانی که روی صندوق الکترونیکی است، قرار می‌دهد و وقتی صندوق اجازه رای دادن را داد، لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد و و فرد کد داوطلبان را در محل مشخص شده به صورت دستی وارد کرده و رای خود را می‌دهد. در این انتخابات دیگر تعرفه رای کاغذی وجود ندارد و تعرفه‌ای هم داخل صندوق انداخته نمی‌شود. بعد از اینکه فرد رای خود را داد، کارت تعرفه را برمی گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

اسلامی در پایان با بیان اینکه در حوزه‌های الکترونیک تلاش می‌شود با تایید هیات نظارت، نتایج در اسرع وقت اعلام گردد، گفت: البته فرایندهای اعتراض و شکایت در هیات‌های اجرایی و نظارت هم پیش بینی شده و طبق قانون انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • معارفه رییس جدید اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مشهد
  • ادعای انبارلوئی درباره ایده «از شاهزاده تا تاجزاده» مهدی نصیری /حرف او نیست، هم لطف الله میثمی گفته بود هم فرخ نگهدار!
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تقویت قطب‌های فکری و فرهنگی توسط دفتر تبلیغات اسلامی
  • انتخابات الکترونیک چه مراحلی دارد؟
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند
  • دشمن به دنبال از بین بردن هویت گفتمان انقلاب اسلامی است
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند