Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@03:05:02 GMT

وضعیت جوی چند روز آینده کشور؟

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۲۸۰۲

فردا با نفوذ هوای سرد شمالی بر روی سواحل جنوبی دریای خزر، افزایش ابر، بارش پراکنده و کاهش دما بین ۷ تا ۱۰ درجه در این مناطق پیش‌بینی می‌شود و در شمال غرب کشور شاهد کاهش دما بین ۴ تا ۶ درجه خواهیم بود. ناطقان: بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه‌های پیشیابی هواشناسی امروز در استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، غرب کردستان و شمال و غرب کرمانشاه شاهد بارش باران، گاهی وزش باد شدید هستیم که در ارتفاعات مناطق مذکور با بارش برف همراه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



فردا با نفوذ هوای سرد شمالی بر روی سواحل جنوبی دریای خزر، افزایش ابر، بارش پراکنده و کاهش دما بین ۷ تا ۱۰ درجه در این مناطق پیش‌بینی می‌شود و در شمال غرب کشور شاهد کاهش دما بین ۴ تا ۶ درجه خواهیم بود.

از اواخر وقت امروز و همچنین روز جمعه دریای خزر مواج است و روز شنبه غرب و مرکز خلیج‌ فارس نیز مواج خواهد بود.

بر این اساس آسمان تهران فردا کمی ابری همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود. بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۱۵ و ۶ درجه خواهد بود.

روز آینده بندر عباس با بیشینه دمای ۲۷ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای ۱۰ درجه زیر صفر سردترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی 97-98 (مهر 97) تا 17 آذرماه 79.7 میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 25.7 میلی‌متر بود، بنابراین تا این تاریخ بارش سال جاری 210.6 درصد بیشتر از سال زراعی گذشته ‌است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور 45.1 میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری 76.9 درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته یازدهم سال زراعی متعلق به منطقه مریوان استان کردستان 142.6 میلی‌متر است.

میانگین گرمترین منطقه میناب در استان هرمزگان 32.2 درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه لاله‌زار در استان کرمان به میزان منفی 9 درجه سلسیوس بوده است. منبع: فارس برچسب ها: وضعیت جوی ، کاهش دما ، بارش پراکنده

منبع: ناطقان

کلیدواژه: وضعیت جوی کاهش دما بارش پراکنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

وضعیت بارش و دمای هوای کشور تا اواخر خرداد توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، از هفدهم اردیبهشت تا بیست و هفتم خرداد بارش در نیمه شمالی کشور تا پایان اردیبهشت بیش از نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال است. پس از آن تا اواخر خرداد برای مرکز، شرق، جنوب و جنوب غرب کمتر از نرمال برآورد می‌شود. دمای هوا نیز طی هفته اول کمتر از نرمال است. در هفته دوم تنها در نوار غربی کشور کمتر از نرمال و در سایر مناطق بیش از نرمال است. تا پایان خرداد در سطح کشور بیش از نرمال خواهد بود.

بر اساس نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی از ۱۷ اردیبهشت تا ۲۷ خرداد ماه سال، بارش طی هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در استان‌های همسایه کوه‌های البرز، زاگرس و شمال غرب بیش از نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال است. هسته‌های بیشینه بارش انباشته به مقدار ۲۰ تا ۶۰ میلیمتر روی شمال غرب، زاگرس شمالی، نیمه غربی البرز و به مقدار کمتر در شمال شرق کشور قرار دارند.

طی هفته دوم بارش در نیمه شمالی کشور در محدوده نرمال تا بیش از آن و برای سایر مناطق کمتر از نرمال پیش بینی شده است. بارش کشور در هفته‌های سوم و چهارم در محدوده نرمال خواهد بود. در هفته‌های پنجم و ششم در شمال غرب، نیمه غربی خزر و مناطقی از جنوب شرق کشور بارش رخ می‌دهد اما میانگین بارش کشور کمتر از نرمال برآورد می‌شود.

بر اساس جدیدترین نقشه‌های پیش بینی هفتگی دمای هوای کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی میانگین دمای هوای هفته اول (۱۷ تا ۲۳ اردیبهشت) در سواحل خزر و دریای عمان نرمال و در سایر مناطق بین ۱ تا ۴ درجه سلسیوس کمتر از نرمال خواهد بود و بیشترین کاهش (۳ تا ۴ درجه) برای استان‌های واقع در شمال خلیج فارس، نوار غرب و شرق کشور پیش‌بینی شده است.

نابهنجاری منفی دمای هوا طی هفته دوم در نیمه غربی و سواحل جنوبی کشور بین صفر تا ۲ درجه خواهد بود و در سایر مناطق از ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال است. دمای هوای هفته سوم در دو سوی کوه‌های البرز، غرب و شمال غرب ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، دمای هوای کشور در هفته‌های چهارم تا ششم بین ۱ تا ۳ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

کد خبر 751465

دیگر خبرها

  • وضعیت بارش و دمای هوا تا اواخر خرداد
  • کاهش دما و بارش باران در راه مشهد
  • آخرین جزئیات بارش‌ها و دمای هوای تا ۲۷ خرداد ۱۴۰۳
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در اصفهان/ ورود سامانه بارشی به استان جدید از امروز
  • تداوم بارش‌ها و کاهش دما در نقاط مختلف کشور
  • کاهش بیش از ۱۰۰ میلیمتری بارش در تهران
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • استان های غرب، شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور بارانی می شوند
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری و کاهش ۷ درجه‌ای دمای البرز