Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- نماینده استان مرکزی در شورای عالی استان‌ها از افزایش اعتبار بخش فرهنگی دهیاری‌های کشور خبر داد.

سعید صوفی نماینده استان مرکزی در شورای عالی استان‌ها و رئیس شورای هماهنگی شبکه روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در جلسه با جمالی‌نژاد معاون عمرانی وزارت کشور، رئیس شبکه شهر‌های پایتخت کتاب ایران، سعیدرضا جندقیان معاونت امور دهیاری‌ها سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و اعضای شورای عالی استان‌ها، در خصوص افزایش اعتبار دهیاری‌ها برای برنامه‌های فرهنگی تصمیم‌گیری کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: طبق برنامه‌ریزی‌ها بنا شد روستا‌های بزرگ که تا پیش از این دو تا سه میلیون تومان بودجه برای برنامه‌های فرهنگی دریافت می‌کردند از بودجه بیشتری بهره‌مند شوند البته در حال حاضر هنوز مبلغ حمایتی از روستا‌ها برای برنامه‌های فرهنگی، مشخص نشده، اما به نظر من نباید کمتر از ده میلیون تومان باشد.

رئیس شورای هماهنگی شبکه روستا‌های دوستدار بیان کرد: در بحث ترویج کتاب کار‌های خوبی انجام شده و علاقمندان به شرکت در این مسابقه تا ۲۲ دی ماه فرصت دارند تا درخواست خود را به عنوان پایتخت کتاب و روستای دوستدار کتاب ارائه کنند.

وی اولویت‌های این انتخاب را سرانه کتاب کتابخوانی هر شهر، جذب سرمایه بخش خصوصی، ترویج کتابخوانی، ارتقای جایگاه فرهنگی مدیران، ایجاد هماهنگی میان نهاد‌های دولتی فعال معرفی کرد و در ادامه افزود: در راستای ترویج کتاب طی چند سال گذشته شهر یزد، بوشهر، اهواز، کاشان و... پایتخت کتاب کشور شدند و در این دوره هم هر شهر که برنامه‌های قابل اجرا در حوزه کتاب داشته باشد به عنوان پایتخت معرفی خواهد شد.

صوفی همچنین درباره معیار‌ها در انتخاب روستا‌های دوستدار کتاب نیز بیان کرد: چند آیتم وجود دارد که یک روستا، روستای دوستدار کتاب شود که از جمله آن تعداد کتابخوانان هر روستا، پیش‌بینی برنامه‌هایی که ضمانت اجرایی در آینده دارند، توجه به آیین‌های بومی و ارزشی و دینی، مشارکت مردمی و جذب پشتیبانی دستگاه‌های مختلف برای حمایت از کتابخوانی، فعالیت اهالی روستا، شیوه اجرایی برنامه‌ها که با خلاقیت و نوآوری همراه باشد، گستردگی اجرای برنامه‌ها که گاه فراتر از یک روستا می‌رود، قابلیت الگوبرداری و استمرار برنامه‌ها، فعال شدن بنا‌های کتابخانه‌ای، اجرای برنامه‌هایی که بیشترین تاثیر با کمترین هزینه داشته باشند، برنامه‌های مبتنی بر ظرفیت‌های محلی است که هر سال به ده روستا اختصاص پیدا می‌کند.

وی در سخنانش تاکید کرد: هدف ما این است که هر روستا که مسجد و دهیاری دارد کتابخانه هم داشته باشد.

عضو ستاد هماهنگی شهر‌ها و روستا‌های دوستدار کتاب تصریح کرد: با توجه به اینکه امسال پنجمین سال انتخاب روستای دوستدار کتاب است، از روستا‌های انتخابی حمایت‌های بیشتری خواهیم داشت به طوریکه حمایت ۴۰ میلیون تومانی که تا سال پیش به صورت نقدی و کالا داشتیم در این دوره افزایش خواهد یافت.

رئیس شورای هماهنگی شبکه روستا‌ها و عشایر دوستدار کتاب درباره نظارت بر روستا‌هایی که طی سال‌های گذشته به عنوان دوستدار کتاب انتخاب شده‌اند بیان کرد: یکی از سیاست‌های ما این است که به روستا‌های دوستدار کتاب سرکشی کنیم و مشکلاتی که در حوزه کتاب و کتابخوانی دارند را رفع کنیم.

صوفی همچنین اظهار کرد: با توجه به تمدید جشنواره انتخاب روستا‌های دوستدار کتاب تا ۲۲ دی ماه پیش بینی می‌شود در پنجمین دوره روستای دوستدار کتاب تعداد روستا‌های شرکت‌کننده افزایش چشمگیری داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روستای دوستدار کتاب حمایت کتابخوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۶۵۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است

عبدالحسین خسروپناه،  امروز در دانشگاه امیرکبیر ضمن بازدید از شرایط و نحوه سازماندهی آزمون سراسری در رشته تجربی اظهار کرد: شورای عالی انقلاب فرهنگی علاوه بر تصویب اسناد و ترسیم ساختار مصوبات، برای بررسی از نحوه اجرای آن نیز ورود می‌کند، در همین راستا امروز برای بازدید شرایط برگزاری آزمون سراسری در حوزه دانشگاه امیرکبیر حضور پیدا کردیم.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: سازمان سنجش در سال‌های اخیر در خصوص نحوه برگزاری آزمون رشد چشمگیری داشته و با نظارت و بازدیدی که از این سازمان و نحوه برگزاری آزمون در حوزه‌های مختلف داشتیم، می توان به جرئت گفت که احتمال تقلب در این آزمون صفر است و هیچکس نمی تواند سوالات رو لو دهد و سوءاستفاده کنند.

وی گفت: در این شرایط هر داوطلبی هر نتیجه‌ای کسب کند، کاملا نتیجه فعالیت خود اوست و باید گفت که عدالت آزمونی در این سازمان تحقق پیدا کرده است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • افزایش در اعتبار بن‌ دانشجویی نمایشگاه کتاب/ انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • افزایش در اعتبار بن‌دانشجویی نمایشگاه کتاب/انصرافی از سوی ناشران خارجی نداشتیم
  • رشد ۱۵۳ درصدی امانت کتاب در آذربایجان شرقی
  • کرسی جامعه اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری افزایش پیدا کرد
  • بیمه سرمد میزبان جلسۀ عمومی شورای هماهنگی شرکت‌های بیمۀ استان اصفهان
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: عدالت آزمونی در سازمان سنجش تحقق پیدا کرده است
  • خسروپناه: تقلب در کنکور سراسری صفر است
  • عدالت آزمونی در سازمان سنجش محقق شده است