Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: عملیات ساخت سه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی با اعتبار حدود چهار هزار میلیارد تومان به زودی توسط بخش خصوصی و دولتی در استان آغاز می‌شود. ۲۵ آذر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۷ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، احمدعلی موهبتی بعد از ظهر امروز در نشست بررسی علل جذب و جذب نشدن اسناد خزانه در سیستان و بلوچستان، اظهار داشت: بزودی عملیات ساخت سه بیمارستان 540 تخت‌خوابی با اعتبار حدود چهار هزار میلیارد تومان توسط بخش خصوصی و دولتی در این استان آغاز می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار سیستان و بلوچستان اضافه کرد: ساخت این سه بیمارستان در سیستان و بلوچستان سبب ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی این استان می‌شود.

وی بیان کرد: دستگاه‌هایی که بیشترین میزان اسناد خزانه را جذب کرده باشند اعتبارات بیشتری به آنان تعلق می‌گیرد. 15 دی ماه آخرین مهلت استفاده از اسناد خزانه توسط دستگاه‌های دولتی است بنابراین ضرورت دارد مدیران، اسناد خزانه بیشتری را تا موعد مقرر جذب کنند.

موهبتی تصریح کرد: دستگاه‌هایی که بتوانند اسناد خزانه بیشتری جذب کنند مورد تشویق قرار خواهند گرفت.  مدیران دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان تمام تلاش خودشان را انجام دهند تا بتوانند اسناد خزانه را به طور صد درصد جذب کنند تا این اعتبارات از استان برگشت نکند. مدیران برای جذب اسناد خزانه معطل ذی حساب آن اداره یا سازمان نباشند بلکه خودشان دست به کار شوند.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: 85 درصداعتبارات این استان ملی است و از این ظرفیت باید نهایت استفاده را در جذب اعتبارات بیشتر برد.

وی بیان کرد: مدیران دستگاههای اجرایی سیستان و بلوچستان در جذب اسناد خزانه نباید در دقایق 90 به تکاپو بیفتند بلکه از مدت ها قبل برای جذب این اعتبارات برنامه ریزی کنند.

موهبتی با اشاره به لزوم هم افزایی در میان دستگاههای مختلف اجرایی سیستان و بلوچستان گفت: دستگاه‌هایی که می‌توانند به صورت مشترک کاری را انجام دهند مورد حمایت قرار خواهند گرفت.

وی تصریح کرد: دستگاه‌هایی که کارهای مشترکی را انجام می دهند هماهنگی و هم افزایی در میان آنان بسیار حائز اهمیت است.

خراسان جنوبی| بیش از 9 میلیارد تومان به احداث بیمارستان قاین اختصاص یافتمرکزی| احداث بیمارستان 220 تختی مطالبه مردم ساوه استهلال احمر: بحث واگذاری بیمارستان ایرانیان دوبی مطرح نیست

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان نیز بر تلاش مسئولین برای جذب اوراق اسناد خزانه تاکید کرد.

مالکی همچنین در این جلسه میزان جذب اعتبارات اسناد خزانه توسط دستگاه های اجرایی استان را گزارش داد و از مسئولان خواست تا زمینه جذب اسناد خزانه را فراهم کنند.

وی 15 دی ماه را  آخرین مهلت استفاده از اسناد خزانه است که ضرورت دارد مسئولان به این امر توجه ویژه ای داشته باشند تا اسناد خزانه بیشتری را جذب کنند.

در این جلسه مدیران دستگاه‌های اجرایی گزارشی از وضعیت جذب اعتبارات دستگاه‌های زیرمجموعه خود و مشکلات موجود در رابطه با جذب اسناد را ارائه کردند.

انتهای پیام/ن

R7843/P1361/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس

تین نیوز

 مدیر کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان بطول ۲۲ کیلومتر خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، عطاء الله اکبری با بیان اینکه یکی از نگاه های ویژه و خاص دولت سیزدهم توجه به حوزه زیرساخت ها است، گفت: محور خاش سراوان یکی از معابر رسمی و مهم در محدوده این استان با کشور پاکستان است که نقش مهمی در مبادلات تجاری و توسعه اقتصادی این استان و شرق کشور دارد که با پیگیری های این اداره کل برای نخستین بار ساخت بزرگراه در این مسیر از محل اعتبارات ملی آغاز شد.

اکبری ادامه داد: طول کلی محور خاش سراوان ۱۵۱ کیلومتر است که بر اساس برنامه ریزی انجام شده ساخت بزرگراه در این مسیر در قالب ۶ قطعه اجرایی می شود.

وی هدف از ساخت بزرگراه را افزایش ایمنی و کاهش تصادفات جاده ای، افزایش سرعت و ظرفیت مسیر، تسهیل در تردد زوار اربعین و توسعه و رونق اقتصادی این خطه ذکر کرد و گفت: توسعه بزرگراه ها به عنوان یکی از مهمترین مطالبات مردم این دیار، هم اینک در اولویت برنامه های توسعه ای دولت قرار گرفته بطوری که این استان به کارگاه بزرگ راهسازی جهت برخورداری از مسیرهای مطمئن، ایمن و پرامید برای خروج این استان از بست ارتباطی به سایر نقاط کشور تبدیل شده است.

اکبری با بیان اینکه وقتی مبحث ترانزیت در سیستان و بلوچستان در اولویت قرار دارد، انتظار می رود که شبکه بزرگراهی نیز تسهیل کننده آن باشد، گفت: امید می رود با اجرای این طرح ها، روند توسعه راه که زیربنای پیشرفت همه بخش های دیگر است، سرعت گرفته و علاوه بر ایجاد اشتغال بیشتر، شاخص های توسعه اقتصادی نیز روز به روز گسترش یابد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات توسعه بخش دیالیز بیمارستان امام خمینی (ره) خاش
  • نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور سیستان و بلوچستان آغاز به کار کرد
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به ۱۴۰۲
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • غرفه سیستان و بلوچستان در نمایشگاه «اکسپو» با سه محور برگزار می‌شود
  • ساخت۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در سیستان وبلوچستان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • حمایت خطیبان جمعه سیستان و بلوچستان از عملیات تنبیهی وعده صادق
  • آغاز عملیات طرح یک هزار و ۶۸۰ واحدی نهضت ملی مسکن در مراغه
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس