Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی کیان بعد از ظهر یکشنبه در حاشیه افتتاح طرح بوته کاری اراضی بیابانی «اخترآباد» در شهرستان ملارد در جمع خبرنگاران فقدان سیل بند و دیواره های هدایت باران را از مهم ترین دلایل بروز سیل در استان تهران دانست و گفت: بهره برداری از طرح سیل بند و پروژه آبخیز داری می توانیم، بارش های سیل آسا را مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت بارش ها و پروژه آبخیز داری سبب تقویت سفره های زیر زمینی و جلوگیری از فرسایش خاک می شود.

مدیر کل منابع طبیعی استان تهران طرح های آبخیزداری و جلوگیری از سیل در ملارد را مورد اشاره قرار داد و گفت: دو طرح با اعتبار ۴ میلیارد تومان در محدوده قزل چشمه  و اخترآباد ملارد در دست اجرا است و تا مدت یک سال به بهره برداری خواهد رسید.

وی طرح های بیابان زدایی در استان تهران را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: یک سوم از اراضی بیابانی استان تهران کانون تولید گرد و غبار است، یعنی از میزان ۱۰۵ هزار هکتار اراضی بیابانی در این استان، ۳۵ هزار هکتار از آن کانون تولید گرد و غبار است، که این کانون ها در شهرستان های ورامین، ری و ملارد قرار دارد، اما در این بین، ملارد ۱۳ هزار هکتار  از این اراضی بیشترین سهم را دارد، که در حال حاضر در حال بوته کاری در ۳۰۰ هکتار از اراضی بیابانی این استان هستیم.


 

کد خبر 4486998

منبع: مهر

کلیدواژه: اداره کل منابع طبیعی استان تهران بیابان زدایی سیلاب علی کیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۶۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد محمدی زاده اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: این شهر در ساحل خلیج فارس در منطقه دلوار قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهر‌های مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان دارد.

دیگر خبرها

  • ۷۵ هکتار از اراضی ملی کردستان رفع تصرف شد
  • ۱۱۶ هکتار از اراضی ملی استان اردبیل رفع تصرف شد
  • ۲۹ هکتار از اراضی کشاورزی بخش قلعه‌نو آزادسازی شد
  • سند مالکیت حدنگار و تک‌برگ اراضی خجیر به نام دولت صادر شد
  • ۲۸۱۱ هکتار زمین اشتباهی به نام یک شرکت تعاونی شده است/ سند مالکیت باطل شد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از اراضی ملی سیاهمزگی شفت
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای