Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزت‌الله ضرغامی که به‌تازگی محکوم شده است، اعلام کرده مبارزات من برای پس گرفتن سه میلیون تومان از دیوان محاسبات ادامه دارد. در واکنش به این اعلام مبارزه با قانون کاربران توییتر در پاسخش نوشتند: ای کاش اندکی از این مبارزات را برای مطالبه حقوق اجتماعی مردم صرف می‌کردید. آفتاب‌‌نیوز : رئیس اسبق سازمان صدا و سیما چهارشنبه دوهفته پیش با حضور در برنامه روز دانشجوی دانشگاه یزد در پاسخ به پرسش یکی از دانشجویان درباره اینکه «فیش حقوقی» او چقدر است، با اعلام این خبر که به دلیل محکومیت از سوی دیوان محاسبات کشور سه میلیون تومان از حقوق 9 میلیون و 600 هزار تومانی‌اش کم می‌شود گفته بود: «خانم من وقتی این ماجرا را فهمید، شما را نفرین کرد و می‌ترسم این نفرین یقه شما را بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چراکه تنها زندگی ما با این حقوق می‌گذرد و کسر سه میلیون از آن، نظم زندگی ما را بر هم زده است.»(جزئیات بیشتر)
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ خبرگزاری ایرنا نوشته است: بعد از رسانه‌ای شدن خبر محکومیت ضرغامی، او در توییترش نیز آن را منتشر کرد و نوشت: «از رسانه‌های دولت به دلیل پخش سخنرانی من با دانشجویان یزد تشکر می‌کنم. مبارزات من برای پس گرفتن سه میلیون تومان از دیوان محاسبات ادامه دارد!»
بازنشر این خبر در توییتر منجر به واکنش منفی کاربران عزت‌الله ضرغامی شد. دنبال‌کننده‌‌های رئیس پیشین سازمان صداوسیما پایه حقوق کارگران (یک میلیون و 300 هزار تومان) و همچنین تجمعات اخیر کارگران به دلیل حقوق معوقه‌شان را برای او یادآور شده‌ و از ضرغامی پرسیده‌اند این کارگران که هشت ماه حقوق خود را دریافت نکرده‌اند چه کنند؟
هرچند این واکنش تنها نسبت به عزت الله ضرغامی نیست و مشخص است که متوجه همه مسئولان است، با این حال خواندن اظهارات مردم در موضوع تفاوت درآمدشان با مسئولان خالی از لطف نیست.
نظرهای برخی دنبال‌کنندگان حساب کاربری عزت‌‌الله ضرغامی در توییتر، در ادامه می‌آید:
*بس که ناشکر هستید ، من و خانمم هر وقت 45 تومن یارانه می‌گیریم کلی مسئولین دعا می‌کنیم.
*ای کاش اندکی از این مبارزات رو برای مطالبه حقوق اجتماعی مردم می‌داشتین. واقعااا صد افسوس بر ما...
*آخه چرا با زندگی مسئولین این کارو می‌کنید؟ نمی‌گید آهشون می‌گیرتون؟ الان این مرد با چه رویی شب بره خونه؟ آقای ضرغامی ما ملت شرمنده‌ایم.
*عجب روزگاری ست!! حقوق دومیلیونی‌مان را سه ماهه نداده‌اند آنوقت جنابعالی دنبال استرداد سه میلیون کسر حقوق‌ات هستی!!!
*جناب ضرغامی من به این که شما دارید 9 میلیون حقوق می‌گیرید کار ندارم نوش جونتون...اما آقای ضرغامی من معلم با 1 بچه با 1 میلیون و 300 با یه خونه مستاجری چطوری زندگی کنم. آقای ضرغامی از زنم خجالت می‌کشم.
*سه میلیون تو ٩ میلیون عددی نیست! فکر کنید کارمندای بازنشسته صداوسیما که حقوقشون فقط ٣ میلیونه باید تو این روزگار چه کنن! به خانمتونم بگید کم خرجی رو تمرین کنن
*آقای ضرغامی به گفته خودتون با لطفی که دوستانتون دارن و اضافه کاری با کسر سه میلیون بازم نزدیک به هشت تا ده میلیون در ماه حقوق می‌گیرید. در نامه‌ای که به رئیس دیوان نوشتید گفتید با این کسری نظم زندگیم بهم خورده و همسرم نفرینتون می‌کنه. پس اون کارگری که 8 ماهه حقوق نگرفته چکار کنه؟
*مگه اقتصاد مقاومتی نیست خوب لنگها رو دور کمر محکم کنید و کمی مقاومت به خرج دهید همش که ماها نباید مقاومت کنیم.
*عزت مدیونی اگه نیاز داشتی به ملت نگی! سه تومن کم پولی نیست، شما چی از محمود کم داری، فراخوان بزن شماره کارت بده، ملت واسه چی خوبه اگه نتونه سه‌تومن واسه عزت پول جمع کنه
*و تو چه میدانی مردمی که با حقوق یک و دو میلیون روزگار می‌گذرانند زبان خود و همسر و فرزندانشان به شکر خدا و رحمت به جمهوری اسلامی ایران می‌چرخد
*آقای ضرغامی یه کم هم برای کارگرهای هپکو اراک و نیشکر هفت تپه مبارزه کنید. ومن الله توفیق
*سه تومن برای شما بخشی از حقوقتونه که کم شده. برای ما یه تومن وام محسوب میشه حاج آقا ضرغامی.
*با ده میلیون درماه کم میارید؟؟ پس نوددرصد مردم با یه میلیون چه می کننن؟؟ برای چه کارمهمی نه میلیون دریافت می کردید؟؟ امثال شما ترجیحا برای حقوق و درامدشون تو این شرایط اقتصادی سکوت کنن،سنگین تره.. میخواین حقتون رو بگیرین،اشکال نداره ولی لاقل جار نزنید که دل مردمو بیشتر خون کنید.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۸۷۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی

به گزارش قدس آنلاین، مطابق ماده ۴۸ قانون کار طرح طبق بندی مشاغل برای اجرای عدالت مزدی می بایست اجرا شود. دراین ماده آمده است به منظور جلوگیری از بهره‌کشی از کار دیگری وزارت کار موظف است نظام ارزیابی و طبقه‌بندی مشاغل را با استفاده از استاندارد مشاغل و عرف مشاغل کارگری در کشور تهیه کرده و به اجرا درآورد.

بر اساس ماده ۴۹قانون کار برای استقرار مناسبات صحیح کارگاه در زمینه مزد و مشخص شدن شرح وظایف و دامنه مسئولیت مشاغل مختلف در کارگاه‌ها، کارفرمایان موظفند با همکاری کمیته طبقه‌بندی مشاغل کارگاه یا موسسات ذیصلاح این طرح را تهیه و پس از تایید وزارت کار در کارگاه به اجرا درآورند.

طرح طبقه‌بندی مشاغل با هدف برخورداری کارکنان و کارگران مشمول قانون کار از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش‌بینی شده و در کارگاه‌های بالای ۵۰نفر کارکن لازم الاجرا است؛ این طرح در واقع در کارگاه‌هایی که به حد نصاب ۵۰نفر کارگر و نیروی کار یا بیش از آن می‌رسند به اجرا در می‌آید و کارفرمایان مکلفند برابر ماده ۴۸قانون کار، نیروهای کار خود را مشمول طبقه بندی قرار بدهند.

بسیاری از کارشناسان معتقدند طبقه‌بندی مشاغل بهترین معیار برای صدور احکام شغلی کارگران است و  اجرای این طرح ضمن افزایش روحیه و انگیزه کار، ایجاد عدالت مزدی، واقعی شدن حقوق نیروهای کار و جلوگیری از تضییع حقوق کارگران، باعث می شود  که از نیروهای کار در کارگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس شایستگی استفاده شود.

رشد ۵۰درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در استان تهران

محمد آذر پناه ، سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران گفت: اجرای طرح های طبقه بندی مشاغل در سال گذشته از رشد ۵۰درصدی برخوردار شد.اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل که از رشد ۵۰ درصدی برخوردار بوده است، به رقمی بالغ بر ۲۸۹ کارگاه در سطح استان رسیده است.

وی با بیان این که این طرح در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر موجب افزایش تولید، ایجاد انگیزه کار و احساس عادلانه بودن دستمزد پرداختی به کارگران می‌شود افزود: کارفرمایان مکلفند براساس مواد ۴۸و ۴۹ قانون کار، پرداخت حقوق و مزایای نیروهای کار خود را مطابق طرح طبقه بندی مشاغل انجام دهند.

آذرپناه افزود: با اجرای طرح طبقه بندی و رتبه بندی مشاغل، کارکنان و کارگران از مزایای گروه، سنوات و مزد با رعایت شرایط احراز شغلی پیش بینی شده در مقررات موضوعی بهره مند می‌شوند. اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل زمینه افزایش تولید را فراهم کرده و موجب بالارفتن انگیزه کار در بین کارگران می‌شود.

وی افزود: توجه و تکریم توأمان قشر کارگر و کارفرما در رشد بهره وری و ارتقای شور و نشاط، ایجاد انگیزه و خلاقیت تاثیرگذار است و همواره بایستی مورد توجه قرار گیرد. 

سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تهران با اشاره به شعار سال ۱۴۰۳از سوی رهبر معظم انقلاب، مهمترین رکن جهش تولید را جامعه کارگری و کارفرمایی دانست و گفت: توجه به نیاز های جامعه کارگری موجب تحقق جهش تولید خواهد شد.

آذر پناه تصریح کرد: در حال حاضر در برخی از مجموعه ها با تبعیض در پرداخت حقوق و دستمزد روبه رو هستیم و این امر در کاهش کیفیت کار و تولید محصول اثرگذار است.

به گفته وی، در بعضی از بنگاه‌ها عدم اجرای طرح طبقه بندی  مشاغل و پرداخت حقوق و مزایای یکسان به کارگران تازه کار و کارگران با سابقه، بی انگیزگی و خروج کارگران از بنگاه را به دنبال داشته موجب کاهش بهره‌وری و لطمه به بنگاه شده است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جریمه ۲۰۰ میلیونی پرسولیس و سپاهان از سوی کمیته انضباطی
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی پرسپولیس وسپاهان/ بانوان تنها تماشاگران بازی
  • اعتراض به شهردار استانبول در مترو برای تروریستی خواندن حماس
  • واکنش مدیرعامل فولاد به جریمه عجیب ویسی!
  • واکنش مدیرعامل فولاد به جریمه سنگین ویسی: ضمن تمکین از قانون، از حقوق خود کوتاه نمی‌آییم
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • رشد ۵۰ درصدی اجرای طرح طبقه بندی مشاغل برای عدالت مزدی