Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا - معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور با انتقاد از بروکراسی (دیوانسالاری) موجود در جامعه گفت: مدیران از اتاق هایشان خارج شوند و ببینند که مردم برای انجام کارهای کوچک اداری چه گرفتاری هایی در خیابان ها می کشند.

به گزارش ایرنا حسین ذوالفقاری روز دوشنبه در مراسم معارفه استاندار جدید تهران خطاب به مدیران تصریح کرد: ما مدیران هر کاری داشته باشیم از داخل دفترمان با یک تلفن انجام می دهیم و براحتی هم با راننده از خیابان رد می شویم و نمی دانیم مردم برای یک کار کوچک چه وضعیتی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: مدیرانی که بازنشسته می شوند را چند وقت پس از بازنشستگی صدا می کنیم که باآنان دیدار داشته باشیم و می گویند بیایید ببینید در جامعه چه خبر است، برای یک کار کوچک اداری چند بار باید به یک اداره مراجعه کرد.
ذوالفقاری با بیان اینکه با وضع موجود بروکراسی های اداری آیا مشکلات از جمله ترافیک قابل حل است؟ گفت: در سطح کشور همواره شاهد بسیاری از مسائل و صحبت ها هستیم، همه مسئولانی که پس از انقلاب اسلامی روی کار آمده اند، هم انگیزه خدمت داشته اند و هم به صورت مضاعف کار کرده اند و تمامی افرادی هم که آمده اند و گفته اند که مشکلات را حل می کنیم؛ این افراد با صداقت هم سخن گفته اند.
وی خاطرنشان کرد: با این وجود، هم مدیران نسبت به وضع موجود انتقاد و هم مردم گلایه دارند، در حالی که قاعده متعارف این است که اگر افراد و سیستمی انگیزه و تعهد داشته باشد و کار هم انجام دهد، نباید مشکلی وجود داشته باشد؛ پس چرا اینهمه مشکل و گلایه در جامعه وجود دارد؟
معاون وزیر کشور در تشریح پاسخ به پرسش مذکور گفت: دولت های کنونی در جهان براساس اقتصاد پساصنعتی سازماندهی شده اند، از بروکراسی سخت برخوردارند و وضعیت ساختار دولت های کنونی (در جهان) متناسب با شرایط کنونی جامعه نیست لذا بهره وری هم متناسب با میزان تلاش ها و انگیزه ها نیست.
وی با بیان اینکه امروز کشور از تمرکز رنج می برد افزود: 80 اختیار احصا و به استانداران داده شد اما مشکل حل نشد چراکه این مساله باید اساسی و ریشه ای حل شود.
ذوالفقاری ریشه فساد اداری، سرگردانی و معطلی مردم در انجام امور اداری را ساختار بروکراسی موجود در کشور برشمرد و تاکید کرد: زمانی که آمده ایم ساختار و سیستم های هزینه بری ایجاد کرده ایم، به تبع، هزینه مدیریت کشور افزایش می یابد.
وی تصریح کرد: آنقدر قانون و ضوابط داریم که اگر بخواهیم می توانیم کاری را انجام دهیم و اگر نخواهیم، باز می توانیم آن را انجام ندهیم.
معاون وزیر کشور وجود مقررات انباشت را از مشکلات خواند و در عین حال با اشاره به ساختار انجام اموری اداری در دستگاهها برای ارجاع فعالیت ها و نامه ها گفت: هرکاری در ادارات به چند جا ارجاع داده می شود و کسی هم مسئولیتی نمی پذیرد.
وی با طرح این پرسش که اگر یک نارسایی جایی وجود دارد چرا هیچکس مسئولیت آن را نمی پذیرد ؟ اظهارداشت: در دنیا به دنبال بازآفرینی دولت ها هستند و اگر می خواهیم مشکلات را حل کنیم باید ساختارها و مقررات را بازآفرینی کنیم تا فساد اداری و معطلی مردم در ترافیک و نیز فرآیندهای انجام امور اداری نیز حل شود.
ذوالفقاری با بیان اینکه چرا باید در یک استان بیش از 30 کارگروه و شورا وجود داشته باشد و اینهمه جلسه تشکیل شود تصریح کرد: در برخی کشورها این میزان جلسه ندارند و حتی جلسات دولت را ماهی یک بار فقط برای هماهنگی بیشتر تشکیل می دهند زیرا وظایف و اختیارات به طور مشخص و شفاف اعلام شده است و هرکس باید کارش را انجام دهد.
وی گفت: بسیاری از فرآیندهای اداری موجود «من درآوردی»، فسادزا و معطل کننده است؛ دستورها و پاراف های سازمانی مدیران روی نامه ها را ببینید، این روش در دنیا 30 سال پیش منسوخ شده است زیرا اختیار به فردی که باید مساله را حل کند داده اند و فقط نظارت می کنند.
این مسئول بر حفظ ارزش های اسلامی و رعایت آن توسط مدیران نیز تاکید کرد و گفت: بنا بود مدیران پس از انقلاب اسلامی ترجمان اخلاق اسلامی باشند و مردم در رفتار و کردار ما (مدیران) طراوت حاکمیت اخلاق اسلامی را ببینند.

**جنبه ملی مسائل در استان تهران
معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اهمیت اقدام ها و تصمیم ها در محدوده استان تهران گفت: بسیاری از تصمیم ها و اقدامات در استان تهران جنبه ملی دارد و گاه ممکن است تاثیر یک مساله در پایتخت به طور کامل در سطح کشور نمایان شود.
وی با بیان اینکه از تمامی مدیران این استان می خواهیم که به استان تهران هویت دهند یادآورشد: همه مدیران و مسئولان در این استان کنار وزارتخانه ها و دستگاه های ملی خود هستند و باید بدانند که این اتصالات (ارتباط نزدیک) اگر چنانچه موجب تضعیف جایگاه و موقعیت استان تهران شود، به نفع هیچ یک از آنان نخواهد بود.
ذوالفقاری اظهارداشت: هویت مستقل استان تهران به دست مدیران همین استان رقم می خورد و اگر تقویت نشود، نمی توان انتظار داشت که بسیاری از امور ساماندهی شود.
به گزارش ایرنا محمد حسین مقیمی استاندار سابق تهران هم در این مراسم با اشاره به جایگاه مهم استان تهران خواستار حضور استاندار تهران در جلسات هیات دولت شد و گفت: باتوجه به شرایط موجود اگر قرار باشد غیر از اعضای دولت کسی در جلسات هیات دولت حضور داشته باشد، باید استاندار تهران باشد.
محمد حسین مقیمی بیان کرد: 55 درصد درآمد کشور در استان تهران حاصل می شود، 18 درصد جمعیت کل کشور نیز در این استان حضور دارد و همه مسائل مهم سیاسی ایران نیز در این استان رخ می دهد.
وی افزود: مشکلات این استان بسیار جدی تر و گسترده تر از سایر استان هاست و مشکلات هر یک از شهرستان های پایتخت به تنهایی بزرگتر از برخی دیگر استان ها به شمار می رود.
مقیمی تاکید کرد: باید استاندار تهران بیش از این در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها دخالت داده شود.
به گزارش ایرنا مسئولیت استانداری تهران از 26 آبان سال جاری با کناره گیری مقیمی به دنبال اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان به صورت سرپرستی به شکرالله حسن بیگی معاون سیاسی اجتماعی این نهاد واگذار و 21 آذر ماه جاری نیز انوشیروان محسنی بندپی با رای اعتماد هیات دولت به عنوان استاندار جدید معرفی شد.
محسنی بندپی که امروز معارفه شد، پیش از آن ریاست سازمان بهزیستی را برعهده داشت از اواخر آبان امسال به دنبال درگذشت سید محمدتقی نوربخش مدیرعامل وقت سازمان تامین اجتماعی، سرپرستی این سازمان را نیز برعهده گرفته بود.
تهرام/3001/ 1008

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي مديريت استاندار تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۰۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدعلی الفت‌پور افزود:بخش عمده‌ای از راهکار‌ها و استراتژی‌های مبارزه با فساد و ارتقاء سلامت اداری، به خصوص ارتشاء از طریق احصاء نظرات و ایده‌ها و مطالعات گذشته شناسایی و بررسی شده است.

آقای الفت‌پور تصریح کرد: با توجه به تلاش‌های صورت‌گرفته در این زمینه و برگزاری جلسات متعدد کارشناسی و تخصصی، تشکیل شعبه‌ای مشخص و ویژه برای پیگیری اخذ رشوه در شهرداری تهران، توسط اداره کل دفتر هماهنگی هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان و کمیته‌های انضباطی در دست اقدام است و پرونده‌های مرتبط در این خصوص با حساسیت بالا و دراسرع وقت، بررسی و تا حصول نتیجه، پیگیری می‌شوند.

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • نشست هم‌اندیشی وزیر امور خارجه با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان با مدیران عامل رسانه‌های کشور
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • پیگیری‌های شورای شهر موجب امیدآفرینی برای مردم شده است
  • ایجادشعبه ویژه پیگیری و رسیدگی به اخذ رشوه در شهرداری تهران
  • تخلیه بخشی از فرودگاه «ونوکوو» مسکو در پی تهدید به بمب‌گذاری
  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟ + فیلم
  • ماجرای انتشار دود در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان چه بود؟
  • یک شوی نمایشگاهی در اصفهان با فاجعه اشتباه گرفته شد