Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-29@00:31:21 GMT

خواص دارچین برای درمان بیماری ها

تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۰۳۳۳۶۱

پزشکان معمولا دارچین را به عنوان درمان توصیه نمی کنند با این وجود تحقیقات نشان داده است که مصرف دارچین اثرات درمانی موثری بر سلامت دارد. ناطقان: پوست درخت دارچین از قدیم به عنوان ادویه و درو استفاده می شده است. امروزه به عنوان مکمل در داروها، چایها و عصاره ها استفاده می شود. پزشکان معمولا دارچین را به عنوان درمان توصیه نمی کنند با این وجود تحقیقات نشان داده است که مصرف دارچین اثرات درمانی موثری بر سلامت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




پایین آوردن قند خون با دارچین

مطالعات متعدد در مورد بزرگسالان و حیوانات مبتلا به دیابت نشان داده است که دارچین نبهکاهش قند خون کمک می کند. البته تاثیر آن و مدت زمان مورد نیاز در هر نفر متفاوت است.


تقویت متابولیسم با دارچین

اسانس موجود در دارچین به نام سینامالدئید می تواند به از بین بردن سلول های چربی و سوزاندن بیشتر انرژی کمک کند.


سلامت پوست با دارچین

در مورد اثرات دارچین به عنوان ماسک پوست تحقیقی انجام نشده فقط در مطالعه ای کوچک نشان داده شد که دارچین سیلان می تواند با باکتری هایی که عامل بروز آکنه هستند مقابل کند. یک مطالعه کوچک آزمایشگاهی دیگر نشان داده است که دارچین تولید کلاژن را افزایش داده و به جوان تر شدن پوست کمک می کند.


کمک به درمان سرطان با دارچین

در مطالعات حیوانی یا سلول های رشد داده شده در آزمایشگاه دارچین توانایی کاهش رشد سرطان حتی کشتن سلول های تومور سرطانی راد نشان داد.


پایین آوردن فشار خون با دارچین


مطالعات متعدد نشان م یدهد که خوردن دارچین هر روز به مدت 3 ماه میتواند فشار خون سیستوتیک ( شماره بالا ) را به میران 5 عدد کاهش دهد.


مراقبت از مغز با دارچین

در مطالعات آزمایشگاهی مشخص شد دارچین از تولید پروتئینی در مغز که منجر به آلزایمر می شود، پیشگیری می کند.


کاهش التهاب با دارچین

دارچین خاصیت مبارزه با التهاب دارد. بیماری های التهابی مانند آرتریت روماتوئید با مصرف دارچین بهبود پیدا می کنند.


پایین آوردن کلسترول با دارچین

مصرف یک چهارم قاشق چایخوری دارچین هر روز به مدت 40 روز کلسترول بد را کاهش می دهد.


مبارزه با باکتری ها با دارچین

دارچین می تواند با انواع باکتریها از جمله سالمونلا، اشرشیا کلای و غیره مقابله کند. به همین دلیل از دارچین به عنوان نگهدارنده طبیعی در غذاها و لوازم آرایشی استفاده می شود.


مقابله با عفونت مخمری با دارچین

دارچین قدرت از بین بردن قارچ کاندیدا که باعث ایجاد عفونت مخمری واژن می شود را دارد. البته این خاصیت فقط در آزمایشگاه بررسی شده ولی نحوه استفاده آن در واقعیت هنوز بررسی نشده است.


تنظیم چرخه قاعدگی با دارچین

مصرف روزانه به مدت 6 ماه و 1.5 گرم در روز دارچین به زنان مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک کمک کرده و چرخه قاعدگی را تنظیم می کند.







منبع: سلامت نیوز برچسب ها: دارچین ، خواص ، بیماری ها

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دارچین خواص بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۳۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

دلیل مشکل ریزش مو فقط به افزایش سن محدود نیست، بلکه عوامل مختلفی مانند ژنتیک، هورمون‌ها، دارو‌های مصرفی و انتخاب‌های سبک زندگی می‌توانند در به‌وجود آمدن آن نقش داشته باشند. بیماری‌های خودایمنی هم یکی از دلایل ابتلا به ریزش مو هستند که معمولا کمتر کسی به آن‌ها توجه می‌کند. 

در ادامه با مهم‌ترین و مشهورترین بیماری‌های خودایمنی که با ریزش مو در ارتباط هستند، آشنا خواهیم شد. 

آلوپسی آره‌آتا 

آلوپسی آره‌آتا شایع‌ترین بیماری خودایمنی مرتبط با ریزش مو‌ها است که حدود ۱۴۷ میلیون نفر در سراسر جهان با آن درگیر هستند. این بیماری خودایمنی به‌واسطه ریزش موی تکه‌تکه مشخص می‌شود که می‌تواند به ریزش موی کامل در سطح پوست سر یا حتی در موارد شدید به ریزش مو در سرتاسر بدن منتهی شود. 

متاسفانه هیچ درمان تاییدشده‌ای برای مقابله با آلوپسی آره‌آتا وجود ندارد، اما تزریق کورتیکواستروئید به پوست سر یا پوست بدن تحت نظر پزشک متخصص می‌تواند به مقابله با آن کمک کند. 

لوپوس 
 
لوپوس می‌تواند سیستم‌ها و اندام‌های مختلف بدن را تحت تاثیر قرار دهد و طیف گسترده‌ای از علائم مانند خستگی، سردرد، درد مفصلی، کم‌خونی، لخته شدن غیرطبیعی خون و ریزش مو را به‌وجود بیاورد. 

ریزش مو زمانی اتفاق می‌افتد که آنتی‌بادی‌های شکل‌گرفته توسط بدن به فولیکول‌های مو نفوذ می‌کنند و باعث می‌شوند که ساقه مو‌ها توسط بدن پس زده شوند و سپس بریزند. در طول دوره‌های بهبودی معمولا مو‌ها دوباره رشد می‌کنند، اما ایجاد هر نوع آسیب اساسی در فولیکول‌ها باعث ریزش موی دائمی خواهد شد. 

بیماری هاشیموتو 

هاشیموتو که علت اصلی ابتلا به کم‌کاری تیروئید است، باعث شکل‌گیری التهاب در غده تیروئید می‌شود و درنتیجه عملکرد آن را مختل می‌کند. این اختلال باعث نازک شدن مو‌ها یا ریزش زیاد آن‌ها می‌گردد، تا حدی که معمولا بیمار هنگام حمام کردن می‌تواند ریزش حجم زیادی از مو‌ها را مشاهده کند. 

تغییر در بافت مو‌ها (خشکی، زبری یا گره‌خوردگی آنها) نیز از دیگر علائم بیماری هاشیموتو است. این ریزش مو تا زمانی که سطح تیروئید با کمک دارو‌ها یا روش‌های درمانی دیگر به محدوده عادی نرسد، ادامه خواهد داشت. 

پسوریازیس‌

پسوریازیس هم یکی از بیماری‌های خودایمنی است که اغلب علائم واضحی را در ناحیه آرنج‌ها، زانو‌ها و بند انگشت‌ها نمایان می‌کند، اما می‌تواند علائمی هم برای پوست سر داشته باشد. علائم پسوریازیس در پوست سر می‌توانند شدید باشند و باعث پوسته‌ریزی، قرمزی و گاهی هم احساس خارش پوست سر شوند. 

پسوریازیس معمولا باعث ریزش موی شدید نخواهد شد، اما می‌تواند قطر مو‌ها را تغییر دهد و باعث شکنندگی شدید مو‌ها شود. 

بیماری کرون و بیماری التهابی روده 

افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی در معرض خطر ابتلا به بیماری کرون (نوعی مشکل التهابی در روده‌ها) قرار دارند، درحالی که همین اتفاق می‌تواند باعث ریزش مو‌ها شود. 

درمان مناسب برای بیماری کرون معمولا شامل مصرف دارو، جراحی و کنترل‌های تغذیه‌ای برای کنترل التهاب، اصلاح کمبود‌های تغذیه‌ای و کاهش علائم می‌شود. دارو‌های مناسب برای این بیماری معمولا التهاب را کاهش می‌دهند و تمرکز زیادی بر اصلاح‌های تغذیه‌ای دارند، درحالی که لیزردرمانی، دارو‌های تجویزی و PRP هم در مواردی ضروری هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • کرم معجزه
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز که شاید از آن بی‌خبری!
  • همه چیز درباره روغن جادویی سی بی دی
  • انواع روغن‌های گیاهی؛ گنجینه ای از خواص و کاربردها
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز | چیزهایی که درباره این میوه پرخاصیت نمی‌دانید
  • ۸ روغن گیاهی که به درمان شوره سر کمک می‌کند
  • خواص یخ هندوانه برای پوست چیست؟
  • خواص شگفت انگیز خرما برای درمان بیماری‌ها و سلامتی بدن (فیلم)
  • بیماری‌های خودایمنی که باعث ریزش مو می‌شوند