Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان گفت: تا یک ماه آینده برای اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی استان، انتقال پساب تصفیه خانه شمال صورت می‌گیرد . ۱۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حسینعلی نریمانی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به اعتبارات بیابان‌زدایی استان اظهار داشت: دو بخش اعتبارات استانی و ملی برای پروژه‌های مختلف بیابان‌زدایی تخصیص یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال در بخش اعتبارات استانی مبلغ یک میلیارد و 113 میلیون تومان، صرف 65 کیلومتر نهال کاری در کانون بحران شهرستان نائین، 30 کیلومتر احداث بادشکن زنده در شهرستان اردستان، 5 کیلومتر بادشکن زنده در آران و بیدگل، 10 کیلومتر بادشکن زنده در خورو بیابانک،112 هکتار مراقبت و آبیاری و 53 هزار و 571 هکتار حفاظت از جنگل‌های دست کاشت تاغ شده است.

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان با بیان اینکه امسال در اعتبارات ملی، اعتبار مشخصی به این ارگان داده نشد، گفت: اعتبارات تخصیص داده شده برای بحث آبیاری پروژه‌های سال قبل بود.

وی خاطرنشان کرد: یک‌هزار و 375 هکتار عملیات مراقبت و آبیاری در شهرستان‌های خور و بیابانک، نائین، اصفهان، برخوار و آران و بیدگل در سال جاری انجام شده است.

بیابان‌زدایی 12 هزار هکتاری در اصفهان؛ پیشنهاد بسیج سازندگی برای بیابان‌زدایی در خوزستانبوشهر| 570 هکتار از اراضی دیلم بیابان زدایی شدبوشهر| بیابان‌زدایی در 615 هکتار از اراضی شهرستان دیلم اجرایی شد

نریمانی با اشاره به کانون بحران درجه یک (سگزی) در استان، اظهار داشت: سال جاری سه پروژه در این راستا در حال اجراست.

وی بیان کرد: نخستین پروژه، آبیاری و نگهداری 500 هکتار پروژه نهال‌کاری است که در پایگاه شهید بابایی، نهال کاری آن سال گذشته اجرا شده و امسال نگهداری و آبیاری آن در حال انجام است.

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی استان اصفهان ادامه داد: دومین پروژه ایجاد کانال به طول 20 کیلومتر و انتقال پساب تصفیه‌خانه شمال است که تا یک ماه آینده آغاز می‌شود. زمینه ساز پروژه سوم، نهال‌کاری به وسعت 400 هکتار برای اجرای پروژه‌های بیابان‌زدایی در راستای کمک به استفاده از آب‌های نامتعارف برای بیابان‌زدایی است.

وی خاطرنشان کرد: استفاده از پروژه پساب برای بیابان‌زدایی، معمولا 50 درصد صرفه‌جویی در اعتبارات به همراه دارد و راندمان احیایی پوشش گیاهی بالاست و می‌توان گفت 90 درصد آنها سبز می‌شوند.

انتهای پیام/ ز

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۸۳۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402

رئیس مرکز پژوهش های مجلس با اشاره به توجه سیاستگذاران و برنامه‌ریزان به محرومیت‌زدایی گفت: بودجه حمایتی در نظر گرفته شده برای سیستان و بلوچستان در سال 1403 به 6.8 هزار میلیارد تومان رسیده که نسبت به سال گذشته 30 درصد رشد داشته است.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری با بیان اینکه اقدامات محرومیت زدایی در ۱۵ سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب شرقی کشور افزایش‌یافته، اظهار کرد: بررسی وضعیت محرومیت مناطق مختلف کشور نشان از آن دارد که محرومیت در مناطق مختلف کاهش یافته و این امر از سوی مردم هم محسوس بوده است. 

وی بیان کرد: بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد روند محرومیت‌زدایی در سیستان و بلوچستان شدت پیدا کرده و در بازه زمانی ۱۵ ساله، محرومیت زدایی در این استان از ۲۱ استان دیگر بیشتر بوده است. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس گفت: با این اقدامات ۲۱ درصد از خانوارهای سیستان و بلوچستان، یعنی بیش از ۵۸۰ هزار نفر، از محرومیت خارج‌ شده‌اند. 

وی توضیح داد: بررسی‌ها نشان‌می‌دهد این اقدامات تنها در مناطق شهری استان متمرکز نبوده و روستاها نیز در کانون توجه برنامه‌های محرومیت‌زدایی قرار داشته است.

نگاهداری اظهار کرد: بر همین اساس در سال ۱۴۰۰، بیش از ۲۳ درصد از ساکنان مناطق روستایی و ۱۷ درصد از ساکنان مناطق شهری این استان، از محرومیت خارج شدند. 

وی با بیان اینکه محرومیت مناطق کشور یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های سیاست‌گذاران و برنامه ریزان کشور محسوب‌می‌شود، گفت: این مهم هر ساله در قوانین بودجه سنواتی نیز مورد توجه قرار گیرد. 

رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس استان سیستان و بلوچستان را می‌توان کانون توجه اعتبارات محرومیت‌زدایی در قوانین بودجه دانست، گفت: هرساله اعتبارات قابل توجهی به‌منظور رفع محرومیت مناطق کشور در نظر گرفته‌می‌شود که بررسی‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی نشان‌می‌دهد سیستان و بلوچستان رتبه نخست این اعتبارات را در میان استان‌های کشور در دهه اخیر داشته است.

وی توضیح می‌دهد: به‌طور متوسط سهم اعتبارات این استان از بودجه محرومیت‌زدایی نسبت به سهم استان‌های تهران، اصفهان و آذربایجان شرقی از این اعتبارات به‌ترتیب حدود ۴، ۳ و ۲.۵ برابر است.

نگاهداری خاطرنشان کرد: اعتبارات مصوب برای پروژه‌های محرومیت‌زدایی سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۲ بیش از ۵.۲ هزار میلیارد تومان درنظر گرفته شده است که می‌توان گفت با رشد ۷۳ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ مواجه بوده است. 

وی تصریح‌کرد: این میزان در لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ به ۶.۸ هزار میلیارد تومان افزایش‌یافته که نسبت به سال گذشته رشد ۳۰ درصدی داشته است.

انتهای پیام

پایان پیام

دیگر خبرها

  • تصفیه‌خانه آب بشاگرد تابستان امسال آبگیری می‌شود
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • عملیات کنترل آفت در ۵۰۰ هکتار از تاغزارهای شاهرود آغاز شد
  • رشد 30 درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان نسبت به 1402
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • خطر ریزگردهای قم بیخ گوش تهران
  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران