Web Analytics Made Easy - Statcounter

متادون یک ماده شبه افیونی (اپیوئید) مصنوعی است که بیشتر برای درمان اعتیاد به مواد افیونی به عنوان جایگزین استفاده می شود.
استاد مشاور طرح تولید ساخت دستگاه توزیع متادون روز چهارشنبه به ایرنا گفت: طراحی و ساخت این دستگاه با تلاش دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد برای مدیریت توزیع داروی متادون انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دکتر حمید منتظرالقائم افزود: این دستگاه قابلیت برطرف کردن مشکلات ایجاد شده حین توزیع متادون برای بیماران، جلوگیری از صفوف طولانی در مراکز توزیع و جلوگیری از انتقال بیماری و همچنین امکان تنظیم وتجویز مقدار دقیق مصرف برای هر بیمار بدون نیاز به ارتباط حضوری با پزشک را دارد.
وی افزود: توزیع متادون در ندامتگاه ها و همچنین مراکز ترک اعتیاد به صورت دستی به بیماران عرضه می شود که با مشکلاتی روبروست که این دستگاه از این مشکلات پیشگیری می کند.
منتظرالقائم با بیان اینکه این دستگاه قابلیت تنظیم برنامه مصرف متناسب با تجویز پزشک بدون نیاز به ملاقات حضوری با پزشک از طریق اتاق فرمان و اتاق پزشک را دارد افزود: علاوه بر آن امکان گزارش گیری مصرف بیمار در بازه های زمانی مختلف مورد نظر را داراست و در قسمت منوی دستگاه مشخصات هر بیمار با اثر انگشت بیمار ثبت می شود.
وی افزود: با مراجعه بیمار از طریق لمس محل اثر انگشت متناسب با برنامه مصرف، میزان مجاز مصرف برای بیمار از طریق سامانه نرم افزاری دستگاه قرائت و در اختیار او قرار می گیرد.
منتظرالقائم افزود: این دستگاه می تواند کمک های شایانی از دیدگاه مدیریت زندان ها و جلوگیری از بیماری های مسری داشته باشد
وی تاکید کرد : این دستگاه پیش از این در زندان یزد آزمایش شده و از نظر عملکرد مورد تایید بوده است.
دانشگاه آزاد اسلامی نجف آباد در سال 1364 دارای بیش از 25 هزار دانشجوست.
شهرستان نجف آباد با330 هزارنفر جمعیت در 30 کیلو متری غرب اصفهان قرار دارد.
غ - ک - ت / 6022
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها اثر انگشت پزشک دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی زندان جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۵۶۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها

راضیه کشاورز ملکی با اشاره به هزینه بالای ویزیت پزشکان، اطلاعات اشتباه فضای مجازی، عدم‌اعتماد به پزشک، ترجیح نظرات و سلایق بیمار بر پزشک معالج، ترجیح توصیه‌های غیراصولی افراد به یکدیگر به جای مسائل تجربی را از دلایل موثر در مصرف بالای دارو‌هایی دانست که بدون نسخه هم بفروش می‌رسند.

به گزارش ایلنا، به گفته وی، این تصور که مصرف داروی بیشتر تضمین کننده، تاثیر بیشتر و بهبودی سریعتر است، یک باور غلط می‌باشد و هیچوقت نباید دارو‌های OTC را با مصرف طولانی‌تر یا با دوز‌های بالاتر از چیزی که در بروشور آن قید شده، استفاده کرد. اگر پس از مصرف دارو طبق نظر پزشک بهبودی حاصل نشود باید دوباره به پزشک مراجعه کرد و اگر به این علائم توجه نشود و مصرف خودسرانه دارو‌های OTC ادامه پیدا کند، حتما عوارض دارویی اتفاق می‌افتد.

این کارشناس گروه تجویز و مصرف منطقی و اطلاع رسانی فرآورده‌های سلامت سلامت غذا و دارو همچنین توجه به فرهنگ‌سازی را در جلوگیری از مصرف خودسرانه دارو بسیار مهم دانست و گفت: عواملی از جمله مصرف بیش از مقدار توصیه شده، طولانی‌تر از زمان توصیه‌شده و بدون توجه به هشدار‌ها و موارد درج شده روی برچسب دارو، همچنین مصرف این دارو‌ها بدون تجویز پزشک و داروساز، مصرف خود سرانه است و باید در این‌باره آموزش‌های دقیق و فرهنگسازی داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مردم نباید تصور کنند که این دارو‌ها خطرات و عوارض کمی دارند. مهم نحوه مصرف آنهاست که بتواند نتیجه درست را برایشان به همراه داشته باشد.

کشاورز ملکی خاطر نشان کرد: مهم‌ترین توصیه، مصرف دارو براساس دستورالعمل‌های روی برچسب، طبق دستور پزشک یا مشاوره با داروسازی که در داروخانه حضور دارد، می‌باشد.

دیگر خبرها

  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چرا آمار خودکشی پزشکان بالا رفته؟ / این طبقه مانند گذشته نزد مردم محترم نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • انجام نخستین عمل رادیکال نفروکتومی در بیمارستان شهید بهشتی تفت
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • طولانی ترین تونل ریلی خاورمیانه در لرستان ساخته می شود
  • راه اندازی ۲ دستگاه تصویربرداری پیشرفته دربیمارستان‌های کرمانشاه واسلام آباد غرب
  • عوارض مصرف خودسرانه این دارو‌ها