Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر کمیسیون حوزه و روحانیت یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین از تصویب و ارائه ۴۸ راهکار اساسی برای برون‌رفت حوزه‌های علمیه از مشکلات موجود و استمرار و پیشرفت انقلاب اسلامی خبر داد. ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد فرخ فال عصر امروز در یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین که در پژوهشکده علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: در کمیسیون حوزه و روحانیت مطالب ارزنده‌ای موردبررسی و ارزیابی قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مطالب و مسائلی که در کمیسیون حوزه و روحانیت مطرح می‌شود از بیش از دو ماه گذشته موردبررسی و دقت نظر قرارگرفته بود، بخش قوت‌ها، آسیب‌های درونی، چالش‌های بیرونی و راهکارها چهار بخش اصلی کمیسیون روحانیت و حوزه بوده است.

دبیر کمیسیون حوزه و روحانیت یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین گفت: در بخش نقاط قوت 20 نقطه امید، در بخش آسیب‌های درون تشکیلاتی 12 نقطه‌ضعف، در بخش آسیب‌های در تعامل با بیرون تشکیلات، نظام و جامعه 13 آسیب و در بخش راهکارها نیز 48 نقطه و راهکار اساسی به تصویب کمیسیون حوزه و  روحانیت رسیده است.

اجلاسیه جامعه مدرسین| قرائتی: حوزه علمیه در مسیر افزایش نشاط اجتماعی گام بردارداجلاسیه جامعه مدرسین| 60 هزار طلبه خواهر از حوزه علمیه فارغ‌التحصیل شده استاجلاسیه جامعه مدرسین| ‌دستاوردهای انقلاب اسلامی به نحو شایسته‌ای برای مردم بیان شود

فرخ فال با اشاره به اهمیت مسئله راهکارهای برون‌رفت از مشکلات موجود در حوزه‌های علمیه تصریح کرد: تقویت و تأکید بر عواید اخلاقی، ترویج فرهنگ ساده زیستی، تأکید بر جایگاه اصیل روحانیت به‌عنوان مرجع و ملجأ جامعه، تعامل و ارتباطات حداکثری باشخصیت‌های حوزوی، لزوم برنامه‌ریزی جهت حضور مؤثر و مفید علما در شهرستان‌ها و پاسخگویی شبهات ازجمله راهکارهای ارائه‌شده بود.

وی ادامه داد: تقویت عملکرد روحانیت در ساحت‌های مختلف، رصد تعاملات اجتماعی روحانیت و رسیدگی به چالش‌های موجود، توجه به‌گزینش طلاب ورودی و احراز صلاحیت افراد، حمایت همه‌جانبه از نظام و منویات مقام معظم رهبری، تقویت فرهنگ جامعه در راستای تمدن اسلامی، پرورش نیروهای متخصص در عرصه‌های مختلف، تعریف ساختاری منسجم فرهنگی تبلیغی در نظام حوزه با حضور فعال تمام نهادهای تبلیغی و توجه به اهمیت فضای مجازی از راهکارهای ارائه در کمیسیون حوزه و روحانیت بوده است.

دبیر کمیسیون حوزه و روحانیت یازدهمین اجلاسیه جامعه مدرسین ابراز کرد: شناخت مأموریت‌های حوزه، معرفی توانمندی‌های حوزویان، معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی، نقش‌آفرینی در پاسخگویی به نیازهای فراوری انقلاب، هدایت‌گری و کلان نگری نسبت به جریان‌های مختلف کشور و تبیین اسلام ناب محمدی(ص) از دیگر راهکارهای مهم ارائه‌شده در کمیسیون تخصصی حوزه و روحانیت بوده است.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۲۸۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 

محمد رضا نجفی منش عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفت وگو با خبرنگار قدس درباره علت بروز ناترازی بنزین گفت: یکی از معضلات فعلی کشور استفاده بالا از بنزین در کشور و بروز ناترازی بنزین است. در حالی که الان در دنیا همه به سمت سوخت های پاک و متنوع کردن سبد سخت مثل خودروهای برقی رفته اند، در کشور ما این شرایط هنوز ایجاد نشده است.

این عضو اتاق بازرگانی تهران خاطرنشان کرد: البته برای متنوع کردن سبد سوخت و تشویق شدن مردم برای رفتن به سمت خودرهای برقی و هیبریدی، دولت ها باید سوبسید های اساسی به مردم بدهند تا به سمت استفاده از این خودروهای پاک و سبز مثل خودروهای برقی حرکت کنند.

نجفی منش افزود: وارد کردن خودروهای هیبریدی به چرخه مصرف سوخت از جمله بنزین را پایین می آورد. در نهایت هم باید خودروهای فرسوده را از رده خارج کنیم، مسئله ای که در کشور ما اصلا جدی گرفته نشده و خودروهای فرسوده همچنان در کشور در حال تردد هستند.

این عضو هیات نمایندگان تهران گفت: در حال حاضر 29 میلیون خودرو در حال تردد در کشور داریم که بخش زیادی از این خودروهای در حال تردد عمر بیش از 15 سال دارند که مصرف بنزین را بالا می برند، باید اقدامی شود تا این خودروهای فرسوده از رده خارج شوند.

نجفی منش افزود: استفاده از تنوع در سبد سوخت بهترین روش برای کاهش مصرف بنزین است. سوخت های متنوع باید برای تردد استفاده شوند تا فشار به بنزین آورده نشود.

نجفی منش ادامه داد: یکی از عمده ترین علت مصرف بالای بنزین در کشور قاچاق بنزین است. دلیل این قاچاق این است که بنزین در کشورهای همسایه مثل افغانستان، پاکستان و .... با قیمت بنزین در کشور ما تفاوت خیلی بالایی دارد، بنزین در کشور ما نهایتا 3 هزار تومان ولی در ترکیه 2 دلار یعنی 100 هزار تومان است.

وی در ادامه بیان کرد: در این شرایط هر کس یک پیت بنزین هم دستش بگیرد و به کشورهای خارجی برود به میزان زیادی سود کرده است. در ابتدا برای اینکه کاهش مصرف داشته باشیم باید جلوی قاچاق گرفته شود.

این عضو اتاق بازرگانی ادامه داد: راه کار جلوگیری از قاچاق بنزین هم این است که قیمت آن اصلاح شود. تا زمانی که بنزین به این قیمت مفت در اختیار مردم قرار داده شود قطعا قاچاق انجام خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • کعبی، نائب رئیس جامعه مدرسین: نیروی انتظامی تحت هیچ شرایطی نباید از طرح نور عقب نشینی کند
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • طرح نور باید با قاطعیت تداوم پیدا کند
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • سردار رادان در جمع اعضای جامعه مدرسین حاضر شد
  • در جلسه رادان با اعضای جامعه مدرسین چه گذشت؟
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • اربعین به برکت انقلاب اسلامی جهانی شده است
  • بیانات رهبر انقلاب در حوزه امنیت شغلی کارگران مهم‌ترین مطالبه کارگری است