Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور فعالان رسانه‌ای و فرهنگی نشست بازخوانی تجارب رسانه‌ای فتنه ۸۸ در قم برگزار شد. ۱۳ دی ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۳ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، نشست بازخوانی تجارب رسانه‌ای فتنه 88 با حضور وحید یامین پور رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی و محمدحسن روزی‌طلب معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی در مجتمع هدایت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی اظهار داشت: صداوسیما با اعتمادبه‌نفس گفت‌وگویی صریح با افراد مختلف از جناح‌های سیاسی شکل می‌دهد که این نشانه انتقال حس اعتمادبه‌نفس و استواری نظام است.

وحید یامین پور افزود: تلویزیون دارای این بصیرت است که بداند کدام برنامه و با چه موضوعی جایگاه صداوسیما را تقویت می‌کند.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی با اشاره به چالش‌های رسانه‌ای موجود در کشور خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین تأثیرات ملموس، بی‌اثر کردن رسانه‌های جایگزین و کم شدن مخاطبان این رسانه‌ها است.

وی تأکید کرد: مخاطب حس می‌کرد نظام جمهوری اسلامی خیلی قدرتمند‌تر از این است که با صدای مخالفان دچار لرزش شود.

رئیس پژوهشکده فرهنگ و هنر اسلامی تصریح کرد: صداوسیما با اعتمادبه‌نفس گفت‌وگویی صریح با افراد مختلف از جناح‌های سیاسی را شکل می‌دهد که این نشانه انتقال حس اعتمادبه‌نفس و استواری نظام است.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بر حذر بودن صداوسیما از جهت‌گیری‌های متعصبانه خاطرنشان کرد: هیچ برد رسانه‌ای وجود ندارد، در هر بحثی هم برد وجود دارد هم باخت،  پس باید جنبه هر دو را داشته باشیم.

یامین پور افزود: بسیاری از شخصیت‌های سیاسی از نقد کردن نظام جمهوری اسلامی عصبانی بوده و معتقدند هیچ‌کس نمی‌تواند درباره نظام نقد کند درحالی‌که این نظر درست نیست.

این فعال رسانه‌ای با تأکید بر لحن و جهت‌گیری‌ها در برنامه تصریح کرد: من سعی کردم که از هیچ‌کس در برنامه دفاع نکنم و کاملاً بی‌طرف باشم به همین دلیل با نظرسنجی که توسط صداوسیما از مخاطبان انجام شد بیش از 75 درصد به عادلانه بودن برنامه بدون هیچ‌گونه جهت‌گیری سیاسی رأی دادند.

یامین پور با اشاره به اهمیت رسانه که از تمام اشخاص و احزاب و ساختارهای مختلف است، افزود: دوران قدرت و نهادهای سیاسی تمام‌شده و اکنون دوران قدرت رسانه است.

تحلیل آل‌هاشم از فتنه‌های پیش‌ِروی انقلاب اسلامی+فیلمقزوین| بیماری «فتنه» با حضور مردم در صحنه‌های انقلاب درمان می‌شودسمنان| 9 دی روز برائت از فتنه‌گران و بیعت مجدد با ولی‌فقیه است

واکنش های رسانه ای فتنه 88 بررسی شود

معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز در این نشست، اضافه کرد: فتنه 88 به تاریخ پیوست، و اکنون می‌توانیم پرونده این فتنه را بدون نگرانی‌های سیاسی بررسی کنیم، یکی از مهم‌ترین و تاثیرگزارترین ابعاد این فتنه، واکنش‌های رسانه بود.

محمدحسن روزی‌طلب تأکید کرد: ما مطمئن بودیم کاری که کاری‌هایی که انجام می‌دهیم درست است و در انتخابات بدون تقلب پیروز شدیم و این چیز کمی نیست.

معاون اسناد و کتابخانه مرکز اسناد انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: رمز موفقیت گروه ما این بود که تردید نداشتند و به کاری که انجام می‌دادند ایمان داشتند ما بر تردید خود چیره شده بودیم.

وی تصریح کرد: به‌دوراز مباحث سیاسی ما واقعاً تنها بودیم و تمام حرف‌های ما به سه یا چهار نفر محدودشده است.

روزی‌طلب در پیان گفت: ما لیستی از تمام کسانی که حکم داشتند تهیه‌کرده و با تمام آن‌ها تماس گرفتیم اما عده‌ای پاسخ ندادند وعده‌ای با لحن بسیار تندی پاسخ دادند.

وی تأکید کرد: درگذشته عرصه رسانه قوی‌تر بود اما اکنون با زیادشدن خط قرمزهای موجود در صداوسیما، عرصه رسانه بسیار کند و ضعیف شده است.

انتهای پیام/ش

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۳۱۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری

بر اساس اعلام سازمان املاک و مستغلات، در راستای تکالیف قانون حدنگار در خصوص تبدیل اسناد دفترچه‌ای به کاداستری و سند دارکردن املاک و اراضی فاقد سند مالکیت برای جلوگیری از دست اندازی افراد غیر به املاک و اراضی شهرداری تهران، نشست تعاملی سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران با اداره ثبت اسناد و املاک کشور برگزار شد. 

مختاری ضمن تشکر و قدردانی از همکاری همه جانبه و هماهنگی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با سازمان املاک و مستغلات شهرداری تهران تصریح کرد: نتیجه این تعاملات سازنده، صدور ۶۹۷ مورد سند تک برگ املاک خصوصی و عمومی در طول یک سال شد که در امری بی سابقه بوده است.

وی افزود: در این نشست تعاملی، موضوع مکاتبه مستقیم شهرداری با ادارات ثبت استان تهران جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری و حذف مراجعه به دفترخانه، مورد رسیدگی قرار گرفت.

گفتنی است؛ موضوع سامانه شمیم و تهیه مختصات UTM از طریق مکاتبه با اداره ثبت اسناد و املاک استان تهران از دیگر مباحث مطروحه در این نشست بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی امیرعبداللهیان و مدیران رسانه‌ای برگزار شد
  • چند خبر کوتاه از شهرستان های تربت حیدریه و نیشابور
  • اجرای بیش از ۱۰ عنوان برنامه در هفته عقیدتی و سیاسی مهرستان
  • محمدحسن روزی‌طلب سرپرست اداره کل برنامه‌های سیاسی صداوسیما شد
  • نشست مهم رهبران گروه‌های مقاومت فلسطین در پرتو تحولات پر شتاب میدانی و سیاسی برگزار شد
  • اجرای بیش از ۵۰ ویژه برنامه هفته عقیدتی سیاسی در آستارا
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • هم اندیشی علمی مساله حجاب؛ حکمرانی نرم و سخت برگزار می شود
  • حذف مراجعه به دفترخانه‌ها جهت شروع فرآیند اخذ سند کاداستری