Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه غربی‌ها در محاسبات‌شان علیه انقلاب و جهموری اسلامی دچار اشتباه شده‌اند گفت: از مرحله مشکلات اقتصادی عبور خواهیم کرد و شرایطی بهتری بر کشور حاکم می‌شود. ۱۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰ استانها لرستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دلفان، سیدمحمد حسینی در سلسله نشست‌های فانوس که شامگاه جمعه در مسجد جامع شهرستان دلفان به‌مناسبت گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزارشد، اظهار داشت: این روزها صحبت‌کردن درمورد دستاوردهای انقلاب دشوار است، زیرا متأسفانه  امسال مردم با مشکلات معیشتی و اقتصادی متعددی مواجه بودند و بیش‌تر قشر ضعیف و متوسط جامعه نیز تحت‌فشار هستند، همین امر سبب شده هنگامی که می‌خواهیم از پیشرفت‌های جمهوری اسلامی و گام‌های بلندی که در حوزه‌های مختلف برداشته شده سخن بگوییم این مسائل و گرفتاری‌ها مردم مانع شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید مشکلات اقتصادی پیش‌آمده را به نظام حکومتی و ولایت‌فقیه نسبت داد، افزود: این وضع به ضعف مدیریت و اشکالاتی که در کشور وجود دارد، هم‌چنین به تلاش دشمنان علیه نظام اسلامی باز می‌گردد.

شرایطی بهتری بر کشور حاکم خواهد شد

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: به‌طور قطع نظام اسلامی این قدرت را دارد که از این مرحله عبور کند، کسانی که اهل کار نیستند و از توانمندی لازم برخوردار نیستند و هم‌چنین افرادی که خیانت می‌کنند را کنار خواهد گذاشت و شرایطی بهتری بر کشور حاکم خواهد شد.

وی به تلاش غربی‌ها برای ضربه‌زدن به جمهوری اسلامی اشاره و بیان کرد: غربی‌ها به‌ویژه از زمانی که ترامپ روی کارآمده علیه جمهوری اسلامی تلاش کرده‌اند، در اجتماعی که منافقین در اروپا داشتند جان بولتن مشاور رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد جشن کریسمس امسال را در تهران برگزار خواهند کردند، این‌ها دنبال این قضایا بودند که کار نظام را امسال تمام کنند اما دچار اشتباه محاسباتی شدند براساس گزارش‌های غلطی که منافقین ارائه می‌کنند تصورشان این است که خبری هست و آن‌ها می‌توانند به اهدافی دست پیدا کنند.

کارشکنی دشمن علیه انقلاب

وی بیان کرد: از فردای 22 بهمن سال 57 دشمنی، خصومت و کینه‌ورزی علیه انقلاب اسلامی آغاز و تاکنون هیچ کوتاهی نیز نکردند، هیچ انقلابی در دنیا تا این حد مورد هجمه قرار نگرفته، از انقلاب اکتبر روسیه تا فرانسه درهیچ کجای دنیا تا این اندازه کارشکنی انجام‌ نشده‌است.

تهران| مشکلات اقتصادی کشور ناشی از سوءمدیریت‌ها استامام جمعه موقت سمنان: مشکلات اقتصادی به مردم فشار آورده است‌مصباحی‌مقدم: ملت ‌ایران روز به روز در شرایط ‌سخت‌تر مشکلات اقتصادی ‌را تحمل می‌کنند

حسینی گفت: اوایل پیروزی انقلاب اسلامی می‌گفتند چندماهی می‌مانند دوباره برمی‌گردند مثل 28 مرداد کودتا می‌کنند، واقعاً دنبالش بودند سفارت آمریکا در تهران مأموریتش همین بود که عوامل ضد انقلاب را  ساماندهی کند، غائله‌آفرینی در بلوچستان، خوزستان، کردستان و هرجا که می‌توانستند به اختلافات و به اسم طرفداری از خلق ترک و عرب دامن زدند، می‌گفتند این‌ها محروم هستند و هم‌چنین مطالبات انباشته مردم را به حساب انقلاب بگذارند و بعد کار را تمام کنند.

نقطه عطف 13 آبان

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی درمورد اهمیت و جایگاه 13 آبان ماه تصریح کرد: 13 آبان سال 58 جوانان و دانشجویان پیرو خط امام سفارت آمریکا که لانه جاسوسی بود را اشغال کردند و این قضیه تمام شد، آن‌ها مرکزی که ساماندهی عوامل ضدانقلاب را برعهده داشت به خارج از کشور هدایت کردند، اگر 13 آبان را گرامی می‌داریم برای این دلیل است که نقطه عطفی در تاریخ انقلاب بود و اگر این کار انجام نمی‌شد به‌طور قطع دشمن مجدد مسلط می‌شد، اگر در تاریخ 22 بهمن انقلاب پیروز شد 13 آبان 58  نیز تکمیل‌کننده  آن راه و به‌نوعی دفاع از انقلاب و نظام اسلامی است.

حسینی اظهار داشت: داستان انقلاب و هشت سال دفاع مقدس را همه مردم آگاهی دارند تا به سال 88 که یک طراحی گسترده‌ای برای آن شده‌بود رسیدیم، این‌طور نبود که در داخل کشور عده‌ای اتفاقی هیجانی‌شده و به داخل خیابان بریزند بلکه قبل آن در کشورهای دیگر این  طراحی تحت‌عنوان انقلاب رنگی، مخملی و براندازی نرم طراحی شده‌بود. نیاز نبود آمریکا لشکرکشی یا کودتا کند بلکه می‌خواست بین مردم اختلاف و دودستگی ایجاد شود و خودشان بیایند حاکمیت را تغییر دهند این کار را ابتدا در اروپا انجام دادند.

ما دائماً با سنگلاخ و موانع روبه‌رو بوده‌ایم

 وی افزود: سال1989 میلادی در چک‌واسلواکی سابق، گرجستان و قرقیزستان این طرح را پیاده کردند جواب داد انتخابات برگزار شد، بعد کاندیداهایی که شکست‌خورده بودند گفتند تقلب‌شده به خیابان‌ها ریختند، اعتراض، اعتصاب و تصاحب اماکن دولتی رخ داد و بعد مجبور کردند تا انتخابات مجدد برگزار شد و اوضاع به‌هم ریخت دقیقاً کارهایی که سال 88 در تهران انجام دادند درگذشته آن‌را امتحان کرده‌بودند.

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در اوکراین نمادشان گل رز و انقلاب نارنجی با پرچم و رنگ خاص لباس بود تا عواطف خاص را تحریک کنند و حکومت‌هایی روی کار بیایند که با خودشان همراه هستند، سپس سال 88 سراغ ما آمدند. دقیقاً همه کارها را در اینجا انجام دادند. ما با این‌گونه دشمنی‌ها روبه‌رو بوده‌ایم اینطور نبوده که بگوییم دشمن وجود ندارد و انقلاب چهل سال در مسیری مستقیم حرکت کرده، خیر این‌طور نبوده ما دائماً با سنگلاخ و موانع روبه‌رو بوده‌ایم.

انقلاب متعلق به مردم است

وی با بیان اینکه هشت‌سال جنگ زمان کمی نیست، بیان کرد: این مشکلات و موانع را باید لحاظ کنیم بعد ببینیم چه گام‌های بزرگی برداشته شده، ما با فتنه‌های داخلی نیز مواجه هستیم، گروهی در داخل کشور داشتیم که خودشان را لیبرال معرفی کردند، به‌عنوان غرب‌زده غائله کوی دانشگاه را سال 78 به‌وجود آورند، سال 88 بحران‌آفرینی کردند و به حیثیت انقلاب اسلامی لطمه وارد کردند.

حسینی گفت: غربی‌ها در محاسبات‌شان دچار اشتباه شدند کشور ما با اوکراین، قرقیزستان و گرجستان متفاوت است، اینجا مردم مسلمان و متدین هستند، انقلاب متعلق به خودشان است و خودشان تعیین‌کننده آن هستند.

وی افزود: در انتخابات سال 92 عده‌ای گفتند بیایید تابوی مذاکره با آمریکا را بشکنیم، بیایید با غرب درست سخن بگوییم، به‌جای درشت‌گویی بیایید سوءتفاهم را برطرف کنیم تا مشکلات برطرف شود. مجلس هم در همین مسیر یکپارچه شدند که برویم مذاکره کنیم تا مشکلات اقتصادی  حل شود، گرانی و تورم حاصل شعارهایی است که سر می‌دادند. می‌گفتند گره‌گشا هستیم نتیجه آن همه وعده چه شد؟

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: در داخل کشور یک رقابت‌ها و گروه‌هایی داشتیم که آن‌چنان که باید و شاید درخدمت مردم و مستضفان نبوده‌اند اینها سبب ایستایی شده‌اند.

غائله سال 88

وی بیان کرد: از سال 84 که جمعی از نیروهای انقلابی با روحیه بسیجی وارد کار شدند، خدمات در اقصی نقاط کشور چند برابر شد، شورونشاط ایجاد شد، اما سال 88 این غائله برپاشد. این اتفاق هم در ایران و سطح جهانی بازتاب گسترده‌ای داشت، انتخاباتی که در آن 40 میلیون نفر شرکت کرده‌بودند یعنی  85 درصد پشتوانه که می‌توانستیم با این ظرفیت برای مذاکره چانه‌زنی کنیم نه اینکه بگوییم تقلب می‌کنند و به حیثیت ما در افکار عمومی دنیا لطمه وارد کنند که در نهایت منجر به تحریم بشود.

حسینی گفت: ما هم از خارج دشمن داشتیم هم عده‌ای ساده‌لوح در داخل کشور داریم که تحلیل درستی نداشتند یا خائن بودند و یا هم‌چنین در مشکلات دیگر ما نیز در مقاطعی با افراد نفوذی مواجه بودیم در همین مذاکرات برجام چنین موردی داشتیم.

جایگاه‌های کشور در دنیا

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: با وجود همه کارشکنی‌ها و ضعف‌هایی که داشته و داریم اما ببینید چه کارهای بزرگی انجام‌شده که با هیچ کجای دنیا قابل مقایسه نیست.

حسینی به برخی جایگاه‌های کشور در بخش‌های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: طبق آمارهای جهانی ما در زمینه رشد سواد بالای 15 سال جایگاه اول را داریم، امید به زندگی 21 سال افزایش پیدا کرد یعنی از 55 سالگی به 76 سال افزایش پیدا کرده‌؛ هم‌چنین ما در کاهش مرگ نوزادان رتبه 11 را داریم قبلاً از هر  100هزار نوزاد متولدشده 2هزار و 16نفر جان خود را از دست می‌دادند اما این رقم در حال حاضر به 25 نفر کاهش پیدا کرده‌است.

وی افزود: بیش‌ترین آمار خودکشی در اروپاست و ما جزو 20 کشور آخر هستیم؛ هم‌چنین ما در بحث مرگ‌ومیر ناشی از مشروبات الکلی رتبه 183 را داریم، در راستای تولید محصولات کشاورزی مانند غلات خرما و پسته نیز شرایط مطلوبی داریم.

قدرت برتر ایران

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: کشور رتبه 14 را در تولید بنزین به‌خود اختصاص داده، در حوزه برق نیز جزو کشورهای صادرکننده برق هستیم، تولید فولاد پس از انقلاب به 18 برابر متوسط جهانی رسیده، ما در تولید سیمان رتبه اول را در صادرات جهان داریم، هم‌چنین درحال حاضر در نانو نیز رتبه ششم را به‌خود اختصاص داده‌ایم، در بحث هسته‌ای نیز ظرفیت خوبی داریم.

وی بیان کرد: در بحث نظامی ما که اول انقلاب اسلحه و تجهیزات نظامی نداشتیم، حالا موشک بالستیک تولید می‌کنیم  و این نشان می‌دهد  افرادی انقلابی کار کردند، طبق تحقیقات اندیشکده هارسون هشت قدرت برتر دنیا را معرفی کرده و ایران مقام هفتم را  دارد.

وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: رشد توسعه انسانی رتبه اول را دارد، خود غربی‌ها الان اعتراف می‌کنند که ایران یک قدرت برتر است.

لزوم دقت در انتخابات سال آینده

حسینی در رابطه با مشکلات اقتصادی کشور اظهار داشت: اگر دولت ما دولت توانمند و کارآمدی بود هم‌چنین عرضه کافی داشت و اگر فعال‌تر، پویاتر و جدی‌تر بود کارهای خوبی انجام می‌شد اما متأسفانه در حال حاضر تیم ضعیف و ناکارآمدی داریم.

وی افزود: ما هم قبول داریم کمبود و اشکال وجود دارد اما پیشرفت‌ها نیز دیده شوند، به وضعیتی که داشتیم نگاه کرده و وضعیت موجود را نیز نگاه کنیم.

وزیر اسبق فرهنگ وارشاد اسلامی عنوان کرد: سال آینده انتخابات را داریم مردم از وضع فعلی دولت و مجلس ناراضی هستند، بنابر این سال آینده در انتخاب دقت کنند، افرادی که دلسوز باشند و از منافع مردم حمایت می‌کنند را انتخاب کنیم.

مشکل عام بیکاری

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر وجود بیکاری بیان کرد: مشکل بیکاری که عام است، زمانی که دولت شش‌سال همه تلاش خود را گذاشت تا فقط با اروپایی گفت‌وگو کند نتیجه‌اش این می‌شود. نمی‌توان به امید دیگران باشیم.

وی هم‌چنین در پاسخ به این پرسش که چرا مقام معظم رهبری ورود نمی‌کنند، بیان کرد: مقام معظم رهبری اگر ورود نمی‌کردند که فاجعه می‌شد و کشور برباد می‌رفت مرتب تذکر می‌دادند و راهکار ارائه می‌دهند مثلاً در بودجه امسال گفتند تصحیح کنید، اما نکته قابل تأمل اینکه نمی‌توانیم هر نماینده هر دولت که کم‌کاری کند را رهبری جبران کند.

حسینی گفت: مردم چهارسال اول رأی دادند دیدید چه اتفاقی افتاد؟ چرا دوباره رای دادند که پس از ماه بعد اظهار پشیمانی کردند؟ رأی‌دادن مسئله اجتماعی و حق‌الناس است، امر مهمی  که سرنوشت کشور را تعیین می‌کند نمی‌شود مردم مسئولیت‌شان را درست انجام ندهند بعد بیایند بگویند رهبری همه کارها را انجام بدهند.

معیار ما باید رهبری باشد

وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی درپاسخ به سؤال دیگری درباره احمدی‌نژاد نیز خاطرنشان کرد: وی خدمات زیادی در دولت نهم و دهم ارائه کرد، اما متاسفانه بسیاری از کارها را زیرسؤال برد، البته درحال حاضر بعضی مواضعش قابل نقد است اما در هرصورت  معیار ما باید ولایت و رهبری باشد هر اندازه که افراد در این مسیر حرکت کند ما به آن‌ها ارادت داریم و هرمقدار که  فاصله بگیرند، ما نیز فاصله می‌گیریم نباید کسی غیر از رهبری برایمان معیار باشد.

حسینی اظهار داشت: چند درصد از انقلابیون واقعی در رأس کارهستند؟ این دولت همه افرادی که در گذشته بودند را از کار برکنارکرد البته تعدادی را نگه داشته که موقعیتی ندارند و تصمیم‌گیرنده نیستند.

انتهای پیام/ن

R41450/P/S6,72/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۲۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است

ایسنا/هرمزگان معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت و همگرایی جامعه اهل سنت و تشیع است که این مهم در آینده هم تقویت خواهد شد.

احسان کامرانی امروز (هشتم اردیبهشت ماه)، در آئین تودیع و معارفه مدیر مرکز اسلامی استان هرمزگان که در سالن اجتماعات حوزه علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به نقش وحدت در ایجاد تمدن نوین اسلامی، عنوان کرد: استان هرمزگان از دیرباز تاکنون شاهد وحدت بی‌نظیری میان برادران اهل سنت و تشیع است‌.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تمدن نوین اسلامی را افتخاری برای مسلمانان دانست و اظهار کرد: مسلمانان تا قرن ششم و هفتم در جهان سرآمد و دارای تمدن نوینی بودند که ریشه اصلی آن موفقیت وحدت بود.

وی تاکید کرد: وحدت فقط این نیست که بر زبان جاری شود بلکه این جلسات و همایش‌ها و مناظراتی که برگزار می‌شود را می‌توان در راستای تقویت وحدت خلاصه کرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • ایران تحریم‌ناپذیر است
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • شوراهای اسلامی بدون حب و بغض‌های سیاسی در راستای حل مشکلات مردم گام بردارند
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • رئیس جمهور: اراده ایران و کشورهای آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است