Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:06:59 GMT

روشنگری درباره گسل‌های ایران در تلویزیون

تاریخ انتشار: ۱۵ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۴۷۴۲۰

برنامه تلویزیونیِ «چرخ» پانزدهم دی ماه با حضور دو مهمان بر روی عنوانِ «زمین لرزه» توقف خواهد کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، برنامه نیمه دی ماه امسال، بررسی پدیده زمین لرزه را هدف قرار داده است. بر همین اساس پرونده‌ای در چرخِ امروز گشوده خواهد شد که «درباره پروژه تعیین حریم گسل‌های ایران» روشنگری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر «علی بیت الهی»، دبیر کارگروه ملی زلزله و دکتر «مرتضی بسطامی»، مدیر طرح ملی آزمایشگاه های پیشرفته مهندسی زلزله پژوهشگاه بین المللی زلزله‌شناسی مهمانان برنامه این هفته «چرخ» هستند.

برنامه تلویزیونی «چرخ» به تهیه کنندگی الهه بهبودی و سردبیری محمد جباری مطابق معمول شنبه ها در ساعت ۲۱ از شبکه چهار سیما پخش می شود. اجرای برنامه را محمدرضا مقدسیان و حسین فروتن بر عهده خواهند داشت.

شایان ذکر است پژوهش های دکتر مرتضی بسطامی حول فعالیت های مهندسی زلزله، بتون های با مقاومت بالا، اقتصاد زلزله و روش های برآورد تلفات انسانی انجام گرفته و از دکتر علی بیت الهی نیز مقالات متعددی درباره ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای شهرستان ها، تحلیل احتمالاتی خطر لرزه ای درباره شهرستانهای مختلف کشور، بررسی چگالی زمین لرزه ها و نحوه تغییرات آن نسبت به زمان در حوزه شهر تهران و اطراف آن، پایش پیش نشانگرهای لرزه ای با مطالعه موردی گستره تهران، تحلیل خطر لرزه ای و تهیه نقشه خطر برای مناطق بافت فرسوده جنوب تهران، مقایسه روش های مختلف تحلیل پاسخ ساختگاه بر تعیین شدت بزرگنمایی زلزله در نهشته‌های جنوب تهران و ... ارائه شده است.

همچنین «۷ خبر» با اجرای ژورنالیست‏‌های علمی و «علم به زبان ساده» از بخش‌های دیگر این مجله علمی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه چرخ گسل های ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۴۷۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان

عصر ایران؛ علی ایمانی مربی فوتسال آسیا- جام ملتهای آسیا تایلند ۲۰۲۴ با قهرمانی تیم ملی ایران به پایان رسید. نکته حائز اهمیت پیشرفت تیمهای آسیایی بود. دیگر از آن بردهای پرگل خبری نبود. نزدیک شدن تیمهایی که سالیان قبل با آوراژ گل بالا به ما می باختند و امسال با تلاش و زحمت ‌و فاصله کم بردیم. این زنگ خطریست برای سالهای آینده  پادشاه فوتسال آسیا.

اما در این حین اگر به تیمهای موفق امسال جام نگاهی بیندازیم و سبک گلرها را بررسی و کارشناسی کنیم ، می بینیم مربیان طراز اول جهانی که هم اکنون در آسیا مشغول به فعالیت هستند از گلرهاشون بهره گیری بهتری می برند و تاکتیکهاشون بر اساس استفاده از دروازه بانهای با کیفیت می باشند.این نکته نشان می دهد که باید سرمربیان و مربیان دروازه بانی در لیگ نسبت به آموزش ، بالا بردن مهارت بازی با پا ، اعتماد و تمرین در خصوص ایجاد فضای لازم به این مقوله بپردازند.به طور مثال خوزه ونانسیو لوپز اکثر تاکتیک های تیمی ازبکستان را در این جام بر اساس دادن شعاع حرکتی و شروع مجددها و بازیسازی عباس المرادف قرارداده، تا در بزنگاهها از این برتری عددی و یا اضافه بتواند به موفقیت دست پیدا کند.

شاید ازبکستان پاور پلی را به صورت کامل با المرادف انجام نداد، اما با بهره گیری از پاس های کنار ، یک و دو و پاسهای عمقی و شوت توانست با هدف تیم رقیب را به زمین خود ببرد و فشار لازم را از تیمش بردارد و اجرای تاکتیکهای دیگر را با تمرکز بهتری انجام دهد.

دیگر زمان آن رسیده که مربیان وطنی در لیگ مثل اسپانیا و برزیل و پرتغال و ... نسبت به اعتماد و استفاده از گلرهایی با عملکرد خوب بازی با پا و یا Flying goalkeepers روی بیاورند.عملکرد و استفاده لوپز در این جام از گلر ، یک کلاس درس آموزشی بود.

مطمئنا در این مدت کم کیفیت المرادف به اندازه تفکرات سرمربی تیم نبوده و با کار کردن و مرور و افزایش مهارت و آگاهی از این وظیفه ، تیم ازبکستان میتواند مثل قزاقستان متکی به دروازه بان تیمش باشد و از یک تیم متوسط به یک تیم مدعی تبدیل شود.البته کیفیت المرادف با لئو هیگوییتا قابل مقایسه نیست اما با تمرین و آموزش و افزایش قدرت تکنیکی و مهارت بازی با پا و سپردن وظیفه و اعتماد بنفس، هر تیمی می تواند یک هیگوییتا برای خودش در طی زمان بسازد و سبک فوتسالش زبانزد و در جهان مطرح شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های حصارکشی «لاله» در شورا
  • دفاع تمام قدرت روس‌ها از تحویل سوخو 35 ها به ایران در تلویزیون سعودی
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • معلّمان، قافله‌سالاران کاروان روشنگری
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • «هفت» دوباره روی آنتن
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • تحلیل علی ایمانی (مربی فوتسال) از تاکتیکهای جدید  مربیان مطرح با استفاده از دروازه بان
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟