Web Analytics Made Easy - Statcounter

توضیحات جنیدی درباره پالرمو، CFT و تصویب لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی، نظراتی درباره طرح موضوع فتنه ۹۸، دستگیری ۲۵ نفر از عوامل اخلال در نظام ارزی توسط وزارت اطلاعات، گسترش همکاری‌های ایران و هند در پی تحریم‌های آمریکا، پرونده حمید صفت در کمیسیون پزشکی قانونی و... از جمله گزیده اخبار سیاسی ایسنا در روز دوشنبه، هفدهم دی ماه ۱۳۹۷ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، امیر سرتیپ امیر حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح  در همایش بین‌المللی «دفاع و امنیت در غرب آسیا» با بیان اینکه غرب دیگر محور امنیت‌سازی در منطقه نیست گفت: امروز دوران هژمونی و تسلط غرب به پایان رسیده است و آنها باید به خواست ملت‌های منطقه تن دهند.

همچنین معاون سیاسی ستاد کل نیروهای مسلح در نخستین  گردهمایی سیاسی فرماندهان و مدیران نیروهای مسلح استان اصفهان، با بیان توصیه ای درباره برجام اروپایی گفت:می دانیم در برجام اروپایی اتفاقی نخواهد افتاد، اما نباید اعلام کرد که فایده‌ای برای کشور ندارد چرا که ممکن است دشمنان از این لفظ سوء استفاده کنند، علاوه بر این سیاستمداران ایران باید راه های دیگر را در جهت پیشرفت اقتصادی مد نظر داشته باشند تا کشور بتواند از تحریم ها گذر کند.

رئیس جمهور  در دیدار وزیر ، معاونان و مدیران ارشد وزارت جهاد کشاورزی حفظ همزمان قدرت خرید مردم و صرفه تولیدات کشاورزی را ضروری دانست و تاکید کرد: کشاورزان، دامداران و باغداران عزیز امنیت‌آفرین هستند و وظیفه دولت نیز تامین امنیت برای فعالیت آنهاست. روحانی قاچاق کالاهای اساسی که با ارز ۴۲۰۰ تومانی تأمین می‌شود را رانت‌خواری، سوء استفاده و خیانت به کشور دانست و تاکید کرد: واردات مواد غذایی با ارز دولتی و سپس قاچاق آن، خیانت به ملت است.

رئیس دفتر رئیس‌جمهور خطاب به منتقدان نیز بابیان اینکه انتقاد از دولت موجب رای‌آوری در انتخابات نمی‌شود، گفت: کسانی که الان فکر می‌کنند انتقاد از دولت در انتخابات به نفع آن‌ها می‌شود، اشتباه می‌کنند.

همچنین لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس‌جمهور با ارائه توضیحاتی درباره پالرمو، CFT و تصویب لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی گفت» تصویب لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی قدمی رو به جلو بود البته برخی تغییرات در مقایسه با متن ارسالی دولت و نیز متن مصوب مجلس اعمال شده است. وی افزود: قانون مبارزه با پولشویی هم یکی از مجموع قوانینی است که ما برای اصلاح نظام بانکی و مجموع روابط پولی و بانکی خودمان به آن نیازمند هستیم.

نظراتی درباره طرح موضوع فتنه ۹۸

محسن علیجانی، عضو شورای مرکزی فراکسیون امید تاکید کرد: اگر فعالان به خصوص تریبون‌داران نگرانی‌هایی درباره سال آینده دارند آن را به صورت شفاف با مردم در میان بگذارند چون درغیر این صورت تنها به ایجاد ابهام و تشویش اذهان عمومی می‌پردازند. وی با اشاره به  اینکه در روزهای اخیر برخی از سیاسیون موضوع فتنه سال ۹۸ را مطرح می‌کنند، افزود: سیاسیون و تریبون‌داران به صورت شفاف درباره فتنه ۹۸ صحبت کنند،

در همین رابطه نقوی حسینی، سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس  با بیان این‌که صحبت از فتنه ۹۸ ناظر به هشدار رهبری درباره نقشه دشمنان در سال آینده است، گفت: فتنه ۹۸ فتنه اقتصادی است که مردم باید هوشیار باشند تا هیچ‌گونه نارضایتی در هیچ حوزه اقتصادی و برای هیچ قشر و صنفی به وجود نیاید.

همچنین محمد کاظمی، عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه دشمنان همیشه در حال توطئه هستند، در عین حال طرح موضوع «فتنه ٩٨» را فتنه انگاری دانست و گفت که چیز خاصی وجود ندارد که حکایت از فتنه داشته باشد.

***

 ۲۵ نفر از عوامل اخلال در نظام ارزی توسط وزارت اطلاعات دستگیر شدند.در پی اشراف اطلاعاتی و تلاش‌های سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره کل اطلاعات استان قزوین، ۱۲ نفر از عوامل اخلال در بازار ارز، به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور، قاچاق ارز از طریق خرید و فروش غیرقانونی، تحصیل مال و کسب منفعت نامشروع، فرار مالیاتی و پولشویی در استان های قزوین، تهران و مازندران دستگیر و برای رسیدگی به جرایم مزبور، تحویل مراجع قضایی شدند. همچنین، سربازان گمنام امام زمان (عج) در آذربایجان شرقی نیز با انجام اقدامات اطلاعاتی چند ماهه موفق به کشف تخلفات گسترده در حوزه حوالجات ارزی گردیدند که در این رابطه نیز 13 نفر از عناصر اصلی به اتهام اخلال در نظام ارزی کشور که تعدادی از متهمین با هویت جعلی قصد خروج غیر قانونی از کشور را داشتند دستگیر و بعد از مستندسازی جرایم ،تحویل مراجع قضایی شدند.

نظراتی پیرامون موانع میان مردم و مسئولان

یک عضو فراکسیون امید مجلس با بیان اینکه فاصله مردم با مسئولان با حذف نرده برداشته نمی‌شود، گفت: اینکه یک مسئول به طور دائم در بین مردم باشد ولی دردی از مردم دوا نکند، فایده ای ندارد. مسئولان از میان مردم برخاسته‌اند و باید نقش خود را در چارچوب تعیین شده ایفا کنند.

همچنین یک عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: امروز تصویری که بعضی از مسئولان در خصوص وضعیت جامعه منعکس می کنند مبتنی بر واقعیات جامعه نیست و مردم فکر می کنند که مسئولان در جریان وقایع و حقایق ملموس جامعه نیستند که این امر فاصله بین مردم و مسئولان را بیشتر می کند. شهریاری با اشاره به ضرورت رفع موانعی که بین مسئولان و مردم فاصله انداخته است، بیان کرد: در یک کشور توسعه یافته محافظین مثل ایران به دور مسئولین حلقه نمی‌زنند.

درهمین رابطه عبدالوحید فیاضی، نماینده سابق مجلس با تاکید بر اینکه مردم نباید فاصله‌ای میان خود و مدیران انقلابی حس کنند، گفت: مردم بهترین منتقدان مسئولین هستند، حذف فاصله‌ها به‌نفع همه اعم از مسئولین و مردم است.

***

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه از بررسیادعاهای «اسماعیل بخشی» کارگر کارخانه نیشکر هفت تپه خبر داد و گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی فردا در جلسه‌ای با حضور مسئولان مربوطه به بررسی مسائل مرتبط با کارگران هفت تپه از جمله اسماعیل بخشی می‌پردازد.

همچنین عضو ناظر مجلس در کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه گفت: هیچ بحثی مبنی بر فیلتر اینستگرام در کارگروه مصادیق مجرمانه یا شورای عالی فضای مجازی یا دستگاه قضایی مطرح نیست. رمضانعلی سبحانی‌فر با بیان اینکه صحبت از فیلتر اینستاگرام فضاسازی افراد غیرمسؤول است، گفت: اخیرا افرادی که هیچ مسؤولیت رسمی در حوزه فضای مجازی و حوزه‌های مرتبط با آن ندارند درباره شبکه‌های اجتماعی به ویژه اینستاگرام صحبت‌هایی را مطرح کرده‌اند که برداشت عمومی از این سخنان «فیلتر» این شبکه است در حالی که اصلا چنین مسئله‌ای مطرح نیست.

روابط ایران و هند، پس از خروج آمریکا از برجام بیش از گذشته رو به گسترش بوده و طرفین بر گسترش همکاری‌ها در زمینه اقتصادی، سیاسی و روابط دو جانبه تاکید داشته‌اند. اکنون این همکاری‌ها ابعاد گسترده‌تری پیدا کرده و در زمینه‌های مختلف بانکی، نفتی، توسعه بندر چابهار و ... مورد توجه قرار گرفته است. در همین راستا ظریف امروز به هند سفر می‌کند و انتظار می‌رود در جریان سفر  وزیر امور خارجه کشورمان به هند راهکارهای موثر همکاری اقتصادی و تجاری دو طرف مورد بررسی قرار گرفته تا راهگشای شرایط تحریمی و عبور از تحریم‌ها باشد.

دریابان علی شمخانی در همایش بین‌المللی دفاع و امنیت در غرب آسیا در پاسخ به پرسشی درباره ارائه پیشنهاد آمریکا برای مذاکره با ایران در جریان سفر اخیر خود به افغانستان اظهار کرد: آنها توسط نمایندگانی به ما اعلام کردند که آماده مذاکره با ایران هستند. دبیر شورای عالی امنیت ملی همچنین تصریح کرد که دشمنان با استفاده از واژه‌ها و استعاره‌ها به اقدامات خود بار مثبت و به اقدامات ایران بار منفی می‌دهند .

رسول کوهپایه زاده گفت: بهتر است که پرونده سکه ثامن به بخش اقتصادی وزارت اطلاعات جهت بررسی امر و ردیابی پول‌ها و اموال ارجاع شود.

عسگر قاسمی آقباش نیز درباره وضعیت پرونده حمید صفت، اظهار کرد: پرونده موکلم در کمیسیون پزشکی قانونی در دست بررسی است و هنوز کیفرخواست صادر نشده است.

همچنین وکیل مدافع محمد نجفی -وکیلی که در ارتباط با حوادث دی ماه ۹۶ با حکم دادگاه انقلاب اراک به حبس محکوم شده است- از رد درخواست اعاده دادرسی موکلش در دیوان عالی کشور خبر داد.

ترک همدانی هم از تعیین وقت رسیدگی به پرونده هنگامه شهیدی در دادگاه تجدیدنظر خبر داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اخلالگران اقتصادی ارز دولتی اسماعیل بخشی افغانستان ایران و هند پالرمو پزشكي قانوني پولشویی حسن روحاني حمید صفت صاحبان تریبون طالبان طلا و سکه ثامن علي شمخاني فتنه 98 قاچاق كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي لعیا جنیدی محمدجواد ظريف محمود واعظی رییس دفتر رییس جمهور معاون حقوقي رييس جمهور منتقدان دولت وزارت اطلاعات وزارت خارجه ايران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۷۷۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) گفت: ایشان فرمودند، ثلاث من علامات المؤمن: "علمه بالله و من یحب و من یبغض"؛ سه چیز از علامات مؤمن بوده که شامل شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا است.

رئیس دیوان عالی کشور در تشریح این مطلب ادامه داد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می‌کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیا و اولیا و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می‌شود، دشمن شناسی، زمان شناسی، اطاعت از، ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه‌های زمانه است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همانگونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت. ان‌شاءالله.

وی در ادامه با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌ها هستند، هر چند مسئولین امر تمام تلاش خود را در جهت خدمت به مردم این استان به کار گرفته‌اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

عضو شورای عالی قضائی با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای وی آرزوی توفیق کرد و از زحمات حجت الاسلام والمسلمین دکتر مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳ پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها در جهت تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آرا تاکید کرد.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی در جهت تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای دادگستری استان‌ها و شعب ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضائی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای کل دادگستری قرار گیرد.

کد خبر 6090141

دیگر خبرها

  • اجتماع دانشجویی در همبستگی با دانشجویان آمریکایی و اروپایی مقابل دانشگاه تهران
  • سرقت در ورامین دستگیری در مشهد
  • نه به عربستان: ستاره بارسا تصمیمش را گرفت
  • بیمه و حقوق شوراهای اسلامی ازطرح‌های پیشنهادی به مجلس دوازدهم است
  • دانشجویان آزاده جهان در حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • دانشجویان آزاده جهان به دانشجویان و اساتید آمریکایی و اروپایی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین به پاخیزند
  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم
  • باشگاه‌های لالیگایی در خطر محرومیت از حضور در رقابت‌های اروپایی
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه