Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، جمال رازقی، رئیس اتاق بازرگانی فارس امروز، 18 دی‌ماه در جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری این استان با اشاره به مشكلات اقتصادی كشور گفت: 10 درصد مشکلات کشور به دلیل سیاست‌های ترامپ است اما 90 درصد مشکلات به دلیل سیاست‌های داخلی است.
وی از مسئولان دادگستری فارس درخواست كرد مواردی که دادستان کل کشور بخشنامه کردند، رعایت شود به ویژه پاسخ به این سئوال که اگر بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی از مصوبات ستاد تسهیل تخلف کنند، تکلیفشان چیست؟
رازقی با انتقاد از نحوه عملکرد و تعامل بانک‌ها با فعالان اقتصادی گفت: اگر قراردادی با فعال اقتصادی می‌بندیم که خلاف قانون باشد، دستگاه قضایی چه برخوردی با وی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بانک قراردادی با فعال اقتصادی می‌بندد که خلاف قانون بانکداری است و این طبیعی است که قرارداد باطل شود.
رئیس اتاق بازرگانی فارس در ادامه ضمن قدردانی از مسئولان قضایی استان، استانداران و دستگاه‌های اجرایی در حمایت از بخش خصوصی بیان کرد: نتیجه این حمایت بهبود رتبه کسب و کار استان فارس است.
وی اظهار كرد: در چند سال اخیر رتبه استان 18 تا 26 بود که با حمایت همه مسئولان استان در حال حاضر رتبه استان فارس بین پنج استان برتر است .
عضو اتاق بازرگانی ایران گفت: استان فارس سالیان متمادی از اختلافات سیاسی رنج برده است و امروز مدیران و فعالان اقتصادی یکپارچه در مسائل اقتصادی، فضای کسب و کار، تولید، صادرات و اشتغال کنار هم انجام وظیفه می‌کنند و همین امر موجبات رشد و بهبود فضای کسب و کارشده است.
رازقی افزود: فضای کسب و کار امروز خط قرمز همه شده است به همین دلیل وضعیت کنونی تولید، صادرات و اشتغال فضای خوبی است که باید از آن حفاظت شود.
وی با اشاره به اقدامات و خدمات مطلوب اتاق فارس در زمینه‌های قضایی به فعالان اقتصادی استان گفت: حل مشکل منوع‌الخروجی فعالان اقتصادی استان، نتیجه همکاری دستگاه‌های اجرایی و قضایی در راستای حمایت از بخش خصوصی است.
رازقی، کارشناس و فعال اقتصادی با بیان اینکه 90 درصد صنعت ایران صنایع کوچک و متوسط هستند، گفت: حوزه اشتغال هم در صنایع کوچک و متوسط است اما نه مجلس و نه دولت کوچکترین حمایتی از صنایع کوچک و متوسط نداشته است.
رئیس اتاق بازرگانی فارس خطاب به معاون قوه قضائیه گفت: ما از شما انتظار داریم که فضای فعالیت فعالان اقتصادی به ویژه تولیدکنندگان و صادرکنندگان کشور هموارتر شود.
محمدباقر الفت، معاون اجتماعی قوه قضاییه نیز در این جلسه با اشاره به حمایت مستمر دستگاه قضا از مجموعه‌های اقتصادی و مقاومتی بر ضرورت امنیت خاطر سرمایه‌گذاران تاکید کرد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس سياست و اقتصاد جمال رازقي مشكلات كشور سياست هاي داخلي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۷۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • برنامه تأمین ارز دولت و بانک مرکزی شفاف است ولی کافی نیست
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • اولین واکنش دولت رئیسی به ضرب الاجل اقتصادی قالیباف
  • پاسخ معاون رئیسی به انتقادات ارزی قالیباف
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • حقوق کارگران ۵۷ درصد بیشتر شده است