Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر جهاد کشاورزی در نامه ای به وزیر اموراقتصادی و دارایی آزادسازی واردات موقت شیرخشک (برای صادرات) را خواستار شد.

به گزارش ایرنا، «محمود حجتی» در متن این نامه آورده است: به استناد قانون تمرکز اختیارات و وظایف بخش کشاورزی در وزارت جهاد کشاورزی، به استحضار می‌رساند ورود موقت شیرخشک (برای صادرات) مطابق ماده 51 قانون امور گمرکی مجاز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطابق ماده 51 قانون امور گمرکی، ورود موقت برای پردازش، یک رویه گمرکی است که براساس آن کالا می‌تواند به‌ طور موقت به قلمرو گمرکی وارد شود تا ساخته، تکمیل، تعمیر یا فرآوری شده و سپس صادر شود.
این رویه همچنین شامل موادی از قبیل تسریع‌کننده‌ها (کاتالیست‌ها) است که در ساخت، تکمیل و فرآوری مصرف می‌شود.
کالاهای کمکی از قبیل روان ‌کننده‌ها و ابزارآلات مشمول رویه ورود موقت برای پردازش نیست.
محصولات به‌ دست آمده محصولاتی است که از ساخت، تکمیل، فرآوری و تعمیر کالاهایی به ‌دست می‌آیند که برای آنها مجوز استفاده از رویه ورود موقت برای پردازش اخذ شده است.
سقف زمانی ورود موقت برای پردازش به تفکیک گروه کالایی مختلف با پیشنهاد مشترک وزارتخانه‌های تولیدی ذیربط، گمرک ایران، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران و تصویب هیات وزیران تعیین می‌ شود.
نامه وزیر جهاد کشاورزی پنجم دی ماه امسال به وزارت اموراقتصاد و دارایی ارسال شده است.
نیاز مصرفی سالیانه کشور به شیرخشک حدود 70 هزار تن است. اکنون 30 کارخانه داخلی تا 90 هزارتن تولید دارند، درحالی که ظرفیت اسمی تولید این کارخانه ها نزدیک 150 هزار تن در سال است.
از ابتدای تیرماه امسال صنعت دامداری ایران با ارتباط مستقیم با کارخانه های تولیدکننده شیرخشک کشور توانست شیرخام مورد نیاز این صنعت را تامین کند که به کاهش حاشیه سود صنایع لبنی منجر شد. براساس آمار جدید معاونت امور دام وزارت جهاد کشاورزی سالیانه نزدیک 10 میلیون تن شیرخام در کشور تولید می شود.
صادرات شیرخشک بر اساس تصمیم جلسه بیست و هفتم مرداد شورای‌عالی هماهنگی اقتصاد سران سه قوه و به استناد بند سه و چهار ابلاغیه ریاست جمهوری در بیست و نهم مردادماه امسال ممنوع شد.
بر این اساس درباره نرخ تعرفه و ضوابط صادرات و واردات آن به وزیر صنعت، معدن و تجارت تفویض اختیار شد.
وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز شیرخشک را در گروه اولویت یک قرار داد؛ یعنی شیرخشک وارداتی با نرخ ارز دولتی (4200 تومان) تامین و وارد می شود.
بر اساس همین رویکرد، از ابتدای شهریورماه صادرات انواع شیرخشک صنعتی و شیرخشک اطفال ممنوع شده است.
به گفته فعالان صنعت دامپروری، به دلیل تولید مازاد شیرخشک در کشور، به واردات شیرخشک با ارز رسمی نیازی نداریم.

اقتصام*9186*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي شيرخشك واردات موقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۹۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید

محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران با اعلام این خبر گفت: بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی به مقصد کشورهای عراق، افغانستان و روسیه بوده است که به ترتیب ۲۶، ۱۸ و ۶ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی ایران را به خود اختصاص دادند.

رضوانی فر در خصوص عمده‌ترین کالای صادراتی در بین محصولات نساجی گفت:کف‌پوش‌های غیر‌مخملی باف با رقمی بالغ بر ۲۲۰ میلیون دلار، عمده‌ترین کالای صادر شده در بین این محصولات بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان صادرات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ از طریق گمرکات کاشان با اختصاص سهم ۱۶ درصد از ارزش کل صادرات این محصول انجام گرفته است، اظهار داشت: پس از آن، گمرک مشهد با ۱۱.۵ درصد و غرب تهران با ۹.۵ درصد از ارزش کل صادرات محصولات نساجی در مدت یاد شده، در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

 معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران در خصوص واردات محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ افزود: در این مدت ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار محصولات نساجی وارد کشور شده است که این میزان نسبت به سال ماقبل آن ۱۲ درصد افزایش نشان می دهد.

رضوانی‌فر گفت: امارات متحده عربی با ۳۸ درصد از ارزش کل واردات محصولات نساجی، چین با ۲۲ درصد و ترکیه با ۱۷.۶ درصد عمده‌ترین کشورهای طرف معامله در واردات این محصول در سال ۱۴۰۲ بوده اند.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان واردات محصولات نساجی از گمرکات شهید رجایی، خرمشهر و سرخس انجام گرفته است، افزود: عمده‌ترین قلم وارداتی در بین محصولات نساجی در سال ۱۴۰۲ به پارچه‌های تار و پود‌باف با ۴۳۳ میلیون دلار اختصاص داشت که نسبت به سال ماقبل آن ۲۱.۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

شایان ذکر است، آمار صادرات و واردات محصولات نساجی که در این گزارش آمده است از فصول ۵۰ الی ۶۰ کتاب مقررات صادرات و واردات استخراج شده است و از آنجایی که فصول ۶۳ _ ۶۱ کتاب مقررات صادرات واردات جزو مصنوعات ساخته شده شامل پوشاک و البسه است و اکثر کد تعرفه های مشمول این فصول، ممنوعیت در واردات داشته‌اند، آمار مربوطه در این گزارش لحاظ نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • خبر جدید وزیر صمت درباره واردات خودرو | مردم هم می توانند این خودروها را ثبت نام و خریداری کنند
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه