Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقام مسئول کشتیرانی گفت: ناوگان ملی ایران ۸۰ درصد حمل کالای کانتینری را پس از خروج شرکت های خارجی بر عهده گرفته است. ۲۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷ اقتصادی راه و مسکن نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم،  حمزه کشاورز مدیرعامل شرکت حمل و نقل کانتینری کشتیرانی در  مراسم پایان دوره دانشجویان دوره سوم بورسیه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران سخنانش را با معرفی شرکت حمل ونقل کانتینری آغاز کرد و گفت: این شرکت 34 فروند کشتی 1100 تا 14500 TEU  در اختیار دارد  و در 7 خط عملیاتی هفتگی سرویس ارائه می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که سرویس های ما  شامل آسیا، خاور دور، اروپا، آفریقا، عراق، و سرویس های منطقه ای در خلیج فارس، افزود: در شرایط قبل از تحریم که رقابت شدید بود، کمتر از 40 درصد کانتینرها را حمل می کردیم. در شرایطی کنونی که خارجی ها مجبور شدند به دلیل تحریم های آمریکا از ایران خارج شوند، طی  6 ماه اول  امسال 65 درصد و امروز بالای 80 درصد حمل ونقل کانتینر کشور را انجام می دهیم.

وی با یادآوری این که هم اکنون  274 هزار کانتینر را در شرکت حمل ونقل کانتینری کشتیرانی در اختیار داریم، تصریح کرد: کار سرمایه  محوری است و فرد در این بخش خیلی مهم است. 

ارتش و کشتیرانی دو بال حفظ تمامیت ارضی و اقتصادی

علی اکبر غنجی مدیرعامل شرکت حمل فله کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم  اظهار کرد: در 50 سال عمر کشتیرانی و خصوصا 40 سال بعد از پیروزی انقلاب نیروی دریایی و کشتیرانی هر دو دو بال حفظ تمامیت ارضی و اقتصادی کشور بوده اند. در 8 سال جنگ تحمیلی و جنگ اقتصادی کنونی و حفظ امنیت خطوط کشتیرانی اتحاد این دو نیرو به عنوان یک مثال عالی از خواستن و توانستن بوده است.

وی یادآور شد:  پس از انقلاب در سال های 63 و 64 که آموزش در کشتیرانی مطرح شد که کشتیرانی با همکاری ارتش فعالیت بسیاری خوبی را در این طمینه انجام داده اند.

وی با بیان این که 17 سال دریانورد بودم و خوشحالم که امروز کلامی را بگویم، تصریح کرد: ناوگان شرکت فله  بزرگ ترین ناوگان کشتیرانی است.

غنجی این را هم گفت که کسی که انتخاب می شود فراز و فرودهای مختلفی را دارد اما دریانوردی یک شغل خاص است که افراد معدودی به این افتخار نائل می شوند.

سامان ترابی زاده معاون فنی و بازرگانی کشتیرانی نیز در سخنانی با بیان این که کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران نیروی انسانی را سرمایه اصلی خود می داند، گفت: بدون حضور این نیروها ادامه حیات ناوگان تجاری کشور فراهم نمی شود. آرزوی ما بود تا بتوانیم دانشجویان را در همه رسته ها آموزش داده تا بتوانند با عالی ترین مقام ها فعایت خود را در ناوگان ملی کشتیرانی ادامه دهند.وی یادآور شد: در دانشگاه تاکید بر ترتبیت بر آموزش و زبان انگلیسی بوده و امیدواریم همیشه موفق و موید باشید.

انتقاد انجمن کشتیرانی از سیاست‌های بانک مرکزی/ رای دادگاه سانچی اواخر2019 صادر می شودارتقای 10 پله‌ای جایگاه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در دنیابرنامه دولت برای حمایت از ناوگان ملی کشتیرانی

انتهای پیام/

R1012188/P1012122/S7,81/CT11 واژه های کاربردی مرتبط شرکت کشتیرانی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت کشتیرانی شرکت کشتیرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • کشتیرانی: تحقق توسعه دریامحور فرمانده واحد می‌خواهد
  • بیش از ۸۰ درصد نیاز ناوگان دریایی در داخل تأمین می‌شود
  • ۳۰۷ کالای راهبردی نفتی شناسایی‌ شد/ ۷ پروژه در محله نهایی سازی
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین